DayTrading: Czwartek 24.05.2018
Re: DayTrading: Czwartek 24.05.2018
Edek jest wciąż w kanale. Powinien lepiej odbić przy takim rajdzie DAX-a...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
Uważam, że ed wyjdzie górą z kanałuŚwieżak44 pisze:Edek jest wciąż w kanale. Powinien lepiej odbić przy takim rajdzie DAX-a...
Trzymam L na edku i będę piramidował. Rozważam w najbliższym czasie dołożyć kolejne L.
The only way is up
Nie dajcie się zwieść szatanom zjednoczonym 

trzeba mieć jaja jak super saiyan
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
z kanalu na chwile najwyzej dwie i powrot w dol nie ma lekko ale to tylko moja ocena
dax mnie meczy mam juz ski
dax mnie meczy mam juz ski
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
EU
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Wczoraj gruby pojawił się o 21, moze dzisiaj tez wpadnie coś zjeść.
Padaka dziś - czwartek nie okazał się dniem zawrotki.
euro i funta na zawrotke jakos nie widze ale kto wie.
Padaka dziś - czwartek nie okazał się dniem zawrotki.
euro i funta na zawrotke jakos nie widze ale kto wie.
Igrasz z mocami, których nie jesteśmy w stanie pojąć maj sonTsunamiPL pisze:Odpalona kolejna L na edku

trzeba mieć jaja jak super saiyan
Han Solo w kinach, pewnie dlategoxhDog pisze:Igrasz z mocami, których nie jesteśmy w stanie pojąć maj sonTsunamiPL pisze:Odpalona kolejna L na edku