no to poproszę bilecik do kontroli !!#TsunamiPL pisze:Wsiadłem w L na edku na tej korekcinie.

no to poproszę bilecik do kontroli !!#TsunamiPL pisze:Wsiadłem w L na edku na tej korekcinie.
PipsKong pisze:no to poproszę bilecik do kontroli !!#TsunamiPL pisze:Wsiadłem w L na edku na tej korekcinie.![]()
dostała już dzisiaj ... więcej nie dostanieTsunamiPL pisze:
![]()
Lira prosi się o małe s.
Powiem Wam, że największe straty jakie poniosłem to własnie na try. Tfu...dziadostwoTsunamiPL pisze:PipsKong pisze:no to poproszę bilecik do kontroli !!#TsunamiPL pisze:Wsiadłem w L na edku na tej korekcinie.![]()
![]()
Lira prosi się o małe s.
ja na Daxie i KawieCblondyn pisze: Powiem Wam, że największe straty jakie poniosłem to własnie na try. Tfu...dziadostwo
Popatrz sobie na cukier. Juz mnie serce boli, że beze mniePipsKong pisze:ja na Daxie i KawieCblondyn pisze: Powiem Wam, że największe straty jakie poniosłem to własnie na try. Tfu...dziadostwo![]()
![]()
co do TRY to mam 0.03 łącznie więc bardziej na śmiech niż na Bizness !!!![]()
![]()
faktycznie ładnie idzie , ale ja już nie gram tych wynalazków odkąd Kawa mi pokazała co umieCblondyn pisze: Popatrz sobie na cukier. Juz mnie serce boli, że beze mnie
wszystko popsujesz bo zobaczą że dużo kupiłeś i będą chcieli wyciąć wszystkichTsunamiPL pisze:Edek ponowione L