DayTrading: Czwartek 24.05.2018
Re: DayTrading: Czwartek 24.05.2018
Niesamowite o 16.40 wyłączyłem kompa poszedłem na pociąg. Ciekawe czy tp pochodziły na 2 kontach. PS. Oni mnie obserwują!
Ostatnio zmieniony 24 maja 2018, 16:14 przez Świeżak44, łącznie zmieniany 1 raz.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
wszystko zalezy od interwału... od roku trwa wzrostowy i jak dla mnie 1000 pipsow w dol ktore polecialo to jak na korekte wystarczy. Na obecnych poziomach jest taka konfluencja że moze cene wystrzelic ponownie pod 1.22 w ciagu miesiaca maks dwoch.... rynek zweryfikujeCblondyn pisze: Ja jakoś tak nauczony jestem z trendem grać. Póki sie nie zmieni

Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Ale dopiero jest 16:14. Jesteś podróżnikiem w czasie ?Świeżak44 pisze:Niesamowite o 16.40 wyłączyłem kompa poszedłem na pociąg. Ciekawe czy tp pochodziły na 2 kontach. PS. Oni mnie obserwują!

The only way is up
TsunamiPL pisze:Ale dopiero jest 16:14. Jesteś podróżnikiem w czasie ?Świeżak44 pisze:Niesamowite o 16.40 wyłączyłem kompa poszedłem na pociąg. Ciekawe czy tp pochodziły na 2 kontach. PS. Oni mnie obserwują!

Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Jeśli chodzi o topy listka to chyba byłoby na tyle. Mocna strefa podażowa.
dzięki ;]TsunamiPL pisze:https://market24hclock.com/PipsKong pisze:była kiedyś taka fajna tabelka kolorowa z godzinami działania poszczególnych rynków .... miał by kto ??
ładne ;]
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
Pewnie, że to może byc korekta. ALe LT z W przełamane, świece na W wciąż spadkowe, a ja gram DT. Jak rynek pokaże koniec korekty i powrót do wzrostów to będę gral L. Nawet na D nic takiego nie widze. A na tym TF trend spadkowy trwa w najlepsze. Wstrzeliwać sie w dołki/górki moge na H1 w kierunku z D.Kermit pisze:wszystko zalezy od interwału... od roku trwa wzrostowy i jak dla mnie 1000 pipsow w dol ktore polecialo to jak na korekte wystarczy. Na obecnych poziomach jest taka konfluencja że moze cene wystrzelic ponownie pod 1.22 w ciagu miesiaca maks dwoch.... rynek zweryfikujeCblondyn pisze: Ja jakoś tak nauczony jestem z trendem grać. Póki sie nie zmieni![]()
![]()
Mozna jak ktos chce grać na M5 z trendem z W ale to juz dla mnie hardcore

No teraz to na pewno TP pochodziły. Ale urwał!! Nie mam tych kont na tel nie mogę sprawdzić. Cały dzień czekałem na coś takiego. PS. Chodziło mi o15.40. Pomyłka. Ładnie to rizgryzlismy XAB.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
ty juz wczoraj powinienes znac punkt
to okolo 12730-50 i tam sie co dalej zobaczy
a po jakich swieczkach a to wolna droga
to okolo 12730-50 i tam sie co dalej zobaczy
a po jakich swieczkach a to wolna droga