To podstawowa zasada. Nigdy nie sprzedawać nisko i nie kupować wysokoxhDog pisze:Podkupują na dołeczkach i podsprzedają na góreczkach jak zawszeŚwieżak44 pisze:Na DAX-ie podkupują na doleczkach.

To podstawowa zasada. Nigdy nie sprzedawać nisko i nie kupować wysokoxhDog pisze:Podkupują na dołeczkach i podsprzedają na góreczkach jak zawszeŚwieżak44 pisze:Na DAX-ie podkupują na doleczkach.
tak prosta, a i tak nadal bardzo trudna ;/TsunamiPL pisze:
To podstawowa zasada. Nigdy nie sprzedawać nisko i nie kupować wysoko![]()
zgoda buduje sięMarioDM pisze:Na edku na wykresie H4 właśnie buduje się sygnał sell. Tak przynajmniej mówi mój system.TsunamiPL pisze:
Załadowałem L na edku na tym spadku, ale to już jest obarczone ryzykiem. Dawny opór 1.11150 jest obecnie wsparciem.
Niestety na godzinę 16:00 na wykresie H4 sygnał sell się nie pojawił, choć był niemal na styk.Tolmonnika pisze:zgoda buduje sięMarioDM pisze:
Na edku na wykresie H4 właśnie buduje się sygnał sell. Tak przynajmniej mówi mój system.
Nie przesadzaj. Sam zresztą wczoraj wspominałeś, że dziś ma być korekta. No i jest.TsunamiPL pisze:Tracę wiarę w spadki na giełdach. Myślałem, że to już ten ruch.