DayTrading: Czwartek 18.05.2017
Re: DayTrading: Czwartek 18.05.2017
ten Dębowski na globtreksie znowu sie kompromituje na indexach. Albo jest taki głupi a uważa się za wielkiego fachowca albo to robi specjalnie. Wczoraj widział nowe szczyty dzisiaj juz zmiana o 180 stopni i nowe dołki. Współczuje tym ludziom co sie nim sugerują a on jak gdyby nigdy nic, nowy dzien nowe prognozy 

wiedziałem że za dobrze mi idzie , dzisiaj ten gośc na pewno pomiesza mi w kotle, w lewą stronę ;/navik pisze:
o 19 ej wystepuje Mario Draghi to EDward pewnie góra ... albo dół..., albo góra a potem dól ... albo dół a potem góra ... albo...
możliwości jest więcej![]()
![]()
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
Ciesz sie ze nasz Donald tam nie miesza w tych sprawach bo raczej by tak wszystkich zakrecił, że nikt by z tego nie wyszedł cało 

PipsKong pisze:wiedziałem że za dobrze mi idzie , dzisiaj ten gośc na pewno pomiesza mi w kotle, w lewą stronę ;/navik pisze:
o 19 ej wystepuje Mario Draghi to EDward pewnie góra ... albo dół..., albo góra a potem dól ... albo dół a potem góra ... albo...
![]()
ja nie wiem nie gram dziś już . Rano narobiłem głupot na m1 i m5 i oddałem prawie połowe tego co wczoraj zarobiłem ( gorąca głowa i szybkie ręce).

Kosze trawe ( 17 arów - jest gdzie spacerować) i sącze browara

Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
-
- Fanatyk
po pijaku sie nie jeżdxi,navik pisze:PipsKong pisze:wiedziałem że za dobrze mi idzie , dzisiaj ten gośc na pewno pomiesza mi w kotle, w lewą stronę ;/navik pisze:
![]()
ja nie wiem nie gram dziś już . Rano narobiłem głupot na m1 i m5 i oddałem prawie połowe tego co wczoraj zarobiłem ( gorąca głowa i szybkie ręce).![]()
Kosze trawe ( 17 arów - jest gdzie spacerować) i sącze browara![]()

piwo to "napój chmielowy " , nie alkohol

ps. wiecie co ? jednak najlepszy wykres do grania to H4
wszystko na nim widać
- Wiem.... Ameryki nie odkryłem

ps. wiecie co ? jednak najlepszy wykres do grania to H4

Ostatnio zmieniony 18 maja 2017, 18:26 przez navik, łącznie zmieniany 1 raz.
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
Przecież to słynny antywskaźnik.Coś jak nasz świeżakStachuu pisze:ten Dębowski na globtreksie znowu sie kompromituje na indexach. Albo jest taki głupi a uważa się za wielkiego fachowca albo to robi specjalnie. Wczoraj widział nowe szczyty dzisiaj juz zmiana o 180 stopni i nowe dołki. Współczuje tym ludziom co sie nim sugerują a on jak gdyby nigdy nic, nowy dzien nowe prognozy

The only way is up
-
- Fanatyk
broker tylko czeka na twoje potkniecie "na trawie"navik pisze:piwo to "napój chmielowy " , nie alkohol![]()
ja nie gram dziśTomasz196407 pisze:broker tylko czeka na twoje potkniecie "na trawie"navik pisze:piwo to "napój chmielowy " , nie alkohol![]()
-
- Fanatyk
to dobrze,navik pisze:ja nie gram dziśTomasz196407 pisze:broker tylko czeka na twoje potkniecie "na trawie"navik pisze:piwo to "napój chmielowy " , nie alkohol![]()