nie dajcie sie Marianowi wyrolować

No Świeżak od momentu jak doszedl do wniosku ze giełda to w większości psychologia to jest szansa że w najbliższej przyszłości zacznie coś zarabiać, a ten Dębowski to naprawdę aż sie dziwie że mu nie jest głupio piepr..yć te farmazony. Stary dziad tyle lat w tym siedzi i to co on prognozuje... brak słów. On moze i specjalnie tak zwodzi swoich słuchaczy w końcu globtrex to tez broker. Ja czasem go odpale z nudów i ciekawości jaką tym razem ma niezawodną wizje. Jak już zaczyna używać słów "musi" albo "rynek wejdzie w fale spadków-wzrosrtów" to mi sie śmiać chce. Mu chyba płacą za kłamanieTsunamiPL pisze:Przecież to słynny antywskaźnik.Coś jak nasz świeżakStachuu pisze:ten Dębowski na globtreksie znowu sie kompromituje na indexach. Albo jest taki głupi a uważa się za wielkiego fachowca albo to robi specjalnie. Wczoraj widział nowe szczyty dzisiaj juz zmiana o 180 stopni i nowe dołki. Współczuje tym ludziom co sie nim sugerują a on jak gdyby nigdy nic, nowy dzien nowe prognozy
Czytywałem go 5 albo 6 lat temu i też szybko się zorientowałem ile warte są jego prognozy. Podobnie zresztą jak Kuczyński. Kiedy Kuczyński mówi, że będzie spadać to trzeba brać longa, taki z niego fachowiec.Stachuu pisze:ten Dębowski na globtreksie znowu sie kompromituje na indexach. Albo jest taki głupi a uważa się za wielkiego fachowca albo to robi specjalnie. Wczoraj widział nowe szczyty dzisiaj juz zmiana o 180 stopni i nowe dołki. Współczuje tym ludziom co sie nim sugerują a on jak gdyby nigdy nic, nowy dzien nowe prognozy
to pozycje na spadek rozumieć mam ?belon pisze:Z: http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p866425