DayTrading: Środa 17.05.2017
- krzychu3_1989
- Pasjonat
Re: DayTrading: Środa 17.05.2017
niżej nie powinno spaść na daxie w tym tygodniu
https://www.mql5.com/en/charts/7069806/ ... ski-mbanku
https://www.mql5.com/en/charts/7069806/ ... ski-mbanku
ja już wyszedłem z Daxa Dziękuję pozdrawiam DNIÓWKA jest !!
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
podpisuje sie pod tym, a zwrot "daj pozyc" slowa medrca;)PipsKong pisze:Tsunam, daj pożyć , niech się lekko cofnie i niech leci UP , ale spokojnie ;]TsunamiPL pisze:Czemu ma ciągle spadać. Niech zrobi 1.20. Będzie z czego szorcić
ej jak mam być szczery to dzisiaj dax nie spadł ... on się zjeb... Ł![]()
-
- Fanatyk
a jeszcze z samego rana:PipsKong pisze:ja już wyszedłem z Daxa Dziękuję pozdrawiam DNIÓWKA jest !!
nieważne
Ostatnio zmieniony 17 maja 2017, 17:11 przez Tomasz196407, łącznie zmieniany 1 raz.
nieważneTomasz196407 pisze:a jeszcze z samego rana:PipsKong pisze:ja już wyszedłem z Daxa Dziękuję pozdrawiam DNIÓWKA jest !!
nieważne

Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
takie 4 wielkie swiece na daily, bez zadnych cieni, to w ciagu ostatnich 5 lat to tylko chyba w sierpniu 2015, no ale wtedy ostro walnelo w dol, ale i sytuacJA byla inna, teraz jak waln korekte o ile jutro ja waLNA to licze na max 100p, ale piatej bialej swiecy sobie nie wyobrazam, jak sobie radza a takiej sytuacji programy, ktore usredniaja strate... , chyba wszystkie sie wylozyly, z drugiej strony podejrzewam, ze nie tylko ja tak kombinuje wiec moze byc roznie
-
- Fanatyk
Wszystko za sprawą ...PipsKong pisze:nieważneTomasz196407 pisze:a jeszcze z samego rana:PipsKong pisze:ja już wyszedłem z Daxa Dziękuję pozdrawiam DNIÓWKA jest !!
nieważne![]()
![]()
![]()

us30Ybond i us10Ybond
oraz Ger10ybond
Siedział pederasta rok w konsoli, a teraz wielki mądry i bez zatrzymania .... świetniesureshot pisze:takie 4 wielkie swiece na daily, bez zadnych cieni, to w ciagu ostatnich 5 lat to tylko chyba w sierpniu 2015, no ale wtedy ostro walnelo w dol, ale i sytuacJA byla inna, teraz jak waln korekte o ile jutro ja waLNA to licze na max 100p, ale piatej bialej swiecy sobie nie wyobrazam, jak sobie radza a takiej sytuacji programy, ktore usredniaja strate... , chyba wszystkie sie wylozyly, z drugiej strony podejrzewam, ze nie tylko ja tak kombinuje wiec moze byc roznie

-
- Fanatyk
to źle?PipsKong pisze:Siedział pederasta rok w konsoli, a teraz wielki mądry i bez zatrzymania .... świetniesureshot pisze:takie 4 wielkie swiece na daily, bez zadnych cieni, to w ciagu ostatnich 5 lat to tylko chyba w sierpniu 2015, no ale wtedy ostro walnelo w dol, ale i sytuacJA byla inna, teraz jak waln korekte o ile jutro ja waLNA to licze na max 100p, ale piatej bialej swiecy sobie nie wyobrazam, jak sobie radza a takiej sytuacji programy, ktore usredniaja strate... , chyba wszystkie sie wylozyly, z drugiej strony podejrzewam, ze nie tylko ja tak kombinuje wiec moze byc roznie