obecnie, dla mnie źleTomasz196407 pisze: to źle?
DayTrading: Środa 17.05.2017
Re: DayTrading: Środa 17.05.2017
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
-
Tomasz196407
- Fanatyk

- F-You Money
- Pasjonat

Ciekawe gdzie ci co wrzeszczeli o 12900 na DAX, ba 13k, teraz mój avatar mówi wszystko bez słów...
GBP/JPY m15 bliskie odreagowania, koniec beztroskiego sapadania

GBP/JPY m15 bliskie odreagowania, koniec beztroskiego sapadania
Ostatnio zmieniony 17 maja 2017, 17:59 przez F-You Money, łącznie zmieniany 1 raz.
Rysiek - MikiFX - Farciarz - F-you Money
siema milionerzy
takiego newsa Wam sprzedam...
zagrałem wszoraj L na g/j przed danymi tak , jak to mam w zwyczaju , za 100% depo no i oczywiście z telefonu!!!!. To miałbyć skalp .... szybkie wejscie - szybkie wyjscie... jak to skalpujący indianie potrafią
...
Wejść sie udało- a jakże , ale wyjść już nie ... dlaczego nie ? - zadajecie sobie pewnie pytanie...Przecież to skalp!!! Są też przecież sl-e ...
A no dlatego ,że mój niezawodny telefon zawiódł... padaka padła na amen !!!! i to nie bateria !!!! tylko urzadzanie służące do rozmów ( nie do trejdowania )!!!
Dziś zasiadłem do kompa , a tam 470zł ....wcześniej było 4200zł...
W ogóle nie jestem wqurwiony ...tak tylko chciałem się podzielić wrażeniami z wczoraj , które pozostaną w moich wspomnieniach jeszcze jakiś czas...
zielonych pipsów wszystkim...
ps . Sl już nie zdążyłem ustawić...no i oczywiście w trasie byłem. Czyli granie za kółkiem...
zagrałem wszoraj L na g/j przed danymi tak , jak to mam w zwyczaju , za 100% depo no i oczywiście z telefonu!!!!. To miałbyć skalp .... szybkie wejscie - szybkie wyjscie... jak to skalpujący indianie potrafią
Wejść sie udało- a jakże , ale wyjść już nie ... dlaczego nie ? - zadajecie sobie pewnie pytanie...Przecież to skalp!!! Są też przecież sl-e ...
A no dlatego ,że mój niezawodny telefon zawiódł... padaka padła na amen !!!! i to nie bateria !!!! tylko urzadzanie służące do rozmów ( nie do trejdowania )!!!
W ogóle nie jestem wqurwiony ...tak tylko chciałem się podzielić wrażeniami z wczoraj , które pozostaną w moich wspomnieniach jeszcze jakiś czas...
ps . Sl już nie zdążyłem ustawić...no i oczywiście w trasie byłem. Czyli granie za kółkiem...
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
Gartley nie wypalił, ale jest BAT
I na tygodniowym geometryczne fajne zależności
I na tygodniowym geometryczne fajne zależności
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
Tomasz196407
- Fanatyk

Nawik to sie nie liczynavik pisze:siema milionerzy![]()
zagrałem wszoraj L na g/j przed danymi tak , jak to mam w zwyczaju , za 100% depo no i oczywiście z telefonu!!!!. To miałbyć skalp .... szybkie wejscie - szybkie wyjscie... jak to skalpujący indianie potrafią...
Najlepiej się traci na pozycjach zajętych "na chwilę" , które z różnych przyczyn się przetrzymały nieco dłużej.navik pisze: Dziś zasiadłem do kompa , a tam 470zł ....wcześniej było 4200zł...
Strata zapewne niemiła, ale pomyśl o tym pozytywnie. To było zaledwie 4200. Pomyśl co by było gdyby to była kwota 42 000, albo 420 000. Wtedy dopiero miałbyś co żałować.
Tracąc te kilka tysi każdy jest w stanie w jakimś tam czasie skołować kolejne kilka tysi. Tracąc 100 tysi to już może być tragedia, bo nie ma skąd ich wziąść.
Trust no bit**es.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.
-
Michał - TopTrade
Moim zdaniem jest jeszcze szansa na sell USDCAD. Wychodzę z założenia, że spadamy do 1.3520 i cena szykuje się na ten spadek.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- F-You Money
- Pasjonat

A ja ci powiem Panie, że bym przetrzymał, bo DAX sie odbije, wykres dla tych, którzy bladego pojęcia nie maja w którą stronę pójdzie cena, kopiłeś szczyt, inni zaraz sprzedadzą dołek, chcesz mówić, ze to jasnowidztwo, twoja sprawa, tam podaży cena, tak czy siak

Rysiek - MikiFX - Farciarz - F-you Money
-
Michał - TopTrade
Nie rozumiem Twojej wypowiedzi, to do mnie jest? Ja przecież sprzedawałem Dax a nie kupowałem chociaż nikt nie wierzył, że spadnie. No i teraz jest proszę. A o spadku pisałem w tamtym tygodniu.
Tak na marginesie GBPJPY w najbliższych tygodniach moim zdaniem polecimy w dół, prawdopodobnie 135.
Co do dax to jeszcze powinien być dół aż do ok 12500, może trochę niżej nawet. A później zobaczymy.