wykonczycie moneynavik pisze:Jak zacznie odwracać to zamknę ... i tyle... zreszta sl jest na be.
Jakie grubo jak depo to niecały tysiak

144,260
wykonczycie moneynavik pisze:Jak zacznie odwracać to zamknę ... i tyle... zreszta sl jest na be.
Tysiak czy sto tysiaków, nieważne. Wartość względna jest maksymalna. Jeśli nie szanujesz tysiaka to stu też nie będziesznavik pisze:Jak zacznie odwracać to zamknę ... i tyle... zreszta sl jest na be.
Tomasz196407 pisze:wykonczycie moneynavik pisze:Jak zacznie odwracać to zamknę ... i tyle... zreszta sl jest na be.
144,260
wiem, wiem gratuluje i podziwiamJones pisze:tomek wczorajszy plan co do eurusd eL od 1.1111 właśnie zarabia
tu sie musze zgodziće-trader.biz pisze:Tysiak czy sto tysiaków, nieważne. Wartość względna jest maksymalna. Jeśli nie szanujesz tysiaka to stu też nie będziesznavik pisze:Jak zacznie odwracać to zamknę ... i tyle... zreszta sl jest na be.
napisałem jeszcze że TP powiedzmy 200pTomasz196407 pisze:wiem, wiem gratuluje i podziwiamJones pisze:tomek wczorajszy plan co do eurusd eL od 1.1111 właśnie zarabia
ale ja tak jak pisałem gorzej sie boje jak obcej kobiety
1d2 to 143navik pisze:tu sie musze zgodziće-trader.biz pisze:Tysiak czy sto tysiaków, nieważne. Wartość względna jest maksymalna. Jeśli nie szanujesz tysiaka to stu też nie będziesznavik pisze:Jak zacznie odwracać to zamknę ... i tyle... zreszta sl jest na be.
Jakie grubo jak depo to niecały tysiak![]()
no ale przecież to leci bez hamulców jakichkolwiek , więc czemu nie zapakować troche grubiej...no i ustawić Sl
Tomasz gdzie masz TP? 143.300?
Raz, drugi i trzeci uda Ci się i poczujesz się pewny a za czwartym razem wtopisz całe depo + to co ugrałeś poprzednimi trzema razami. A to jest niewybaczalne. Chodzi o wyrabianie sobie nawyku. Twój sposób to zły nawyk. Jak wejdzie Ci w krew to potem może być słabo z samokontrolą. Lepiej odpuścić i wyrabiać sobie dobre nawyki.navik pisze:tu sie musze zgodziće-trader.biz pisze:Tysiak czy sto tysiaków, nieważne. Wartość względna jest maksymalna. Jeśli nie szanujesz tysiaka to stu też nie będziesznavik pisze:Jak zacznie odwracać to zamknę ... i tyle... zreszta sl jest na be.
Jakie grubo jak depo to niecały tysiak![]()
no ale przecież to leci bez hamulców jakichkolwiek , więc czemu nie zapakować troche grubiej...no i ustawić Sl
Tomasz gdzie masz TP? 143.300?