DayTrading: Środa 17.05.2017

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 18 maja 2017, 00:00

Wzrost
3
38%
Bez zmian
2
25%
Spadek
3
38%

Liczba głosów: 8

Awatar użytkownika
PipsKong
Maniak
Maniak

Re: DayTrading: Środa 17.05.2017

Nieprzeczytany post autor: PipsKong »

Tomasz196407 pisze: to źle?
obecnie, dla mnie źle :cry:
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!

Tomasz196407
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Tomasz196407 »

//

Awatar użytkownika
F-You Money
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: F-You Money »

Ciekawe gdzie ci co wrzeszczeli o 12900 na DAX, ba 13k, teraz mój avatar mówi wszystko bez słów...

GBP/JPY m15 bliskie odreagowania, koniec beztroskiego sapadania

Obrazek
Ostatnio zmieniony 17 maja 2017, 17:59 przez F-You Money, łącznie zmieniany 1 raz.
Rysiek - MikiFX - Farciarz - F-you Money

navik
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: navik »

siema milionerzy :p

takiego newsa Wam sprzedam...

zagrałem wszoraj L na g/j przed danymi tak , jak to mam w zwyczaju , za 100% depo no i oczywiście z telefonu!!!!. To miałbyć skalp .... szybkie wejscie - szybkie wyjscie... jak to skalpujący indianie potrafią :lol: ...
Wejść sie udało- a jakże , ale wyjść już nie ... dlaczego nie ? - zadajecie sobie pewnie pytanie...Przecież to skalp!!! Są też przecież sl-e ...
A no dlatego ,że mój niezawodny telefon zawiódł... padaka padła na amen !!!! i to nie bateria !!!! tylko urzadzanie służące do rozmów ( nie do trejdowania )!!!
Dziś zasiadłem do kompa , a tam 470zł ....wcześniej było 4200zł...
W ogóle nie jestem wqurwiony ...tak tylko chciałem się podzielić wrażeniami z wczoraj , które pozostaną w moich wspomnieniach jeszcze jakiś czas...
zielonych pipsów wszystkim...

ps . Sl już nie zdążyłem ustawić...no i oczywiście w trasie byłem. Czyli granie za kółkiem... :wpale:
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...

Awatar użytkownika
Bemowo1
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Bemowo1 »

Gartley nie wypalił, ale jest BAT
I na tygodniowym geometryczne fajne zależności
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Tomasz196407
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Tomasz196407 »

navik pisze:siema milionerzy :p

takiego newsa Wam sprzedam...

zagrałem wszoraj L na g/j przed danymi tak , jak to mam w zwyczaju , za 100% depo no i oczywiście z telefonu!!!!. To miałbyć skalp .... szybkie wejscie - szybkie wyjscie... jak to skalpujący indianie potrafią :lol: ...
Wejść sie udało- a jakże , ale wyjść już nie ... dlaczego nie ? - zadajecie sobie pewnie pytanie...Przecież to skalp!!! Są też przecież sl-e ...
A no dlatego ,że mój niezawodny telefon zawiódł... padaka padła na amen !!!! i to nie bateria !!!! tylko urzadzanie służące do rozmów ( nie do trejdowania )!!!
Dziś zasiadłem do kompa , a tam 470zł ....wcześniej było 4200zł...
W ogóle nie jestem wqurwiony ...tak tylko chciałem się podzielić wrażeniami z wczoraj , które pozostaną w moich wspomnieniach jeszcze jakiś czas...
zielonych pipsów wszystkim...

ps . Sl już nie zdążyłem ustawić...no i oczywiście w trasie byłem. Czyli granie za kółkiem... :wpale:
Nawik to sie nie liczy :roll:

Awatar użytkownika
MarioDM
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: MarioDM »

navik pisze: Dziś zasiadłem do kompa , a tam 470zł ....wcześniej było 4200zł...
Najlepiej się traci na pozycjach zajętych "na chwilę" , które z różnych przyczyn się przetrzymały nieco dłużej.
Strata zapewne niemiła, ale pomyśl o tym pozytywnie. To było zaledwie 4200. Pomyśl co by było gdyby to była kwota 42 000, albo 420 000. Wtedy dopiero miałbyś co żałować.
Tracąc te kilka tysi każdy jest w stanie w jakimś tam czasie skołować kolejne kilka tysi. Tracąc 100 tysi to już może być tragedia, bo nie ma skąd ich wziąść.
Trust no bit**es.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.

Michał - TopTrade

Nieprzeczytany post autor: Michał - TopTrade »

Moim zdaniem jest jeszcze szansa na sell USDCAD. Wychodzę z założenia, że spadamy do 1.3520 i cena szykuje się na ten spadek.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
F-You Money
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: F-You Money »

A ja ci powiem Panie, że bym przetrzymał, bo DAX sie odbije, wykres dla tych, którzy bladego pojęcia nie maja w którą stronę pójdzie cena, kopiłeś szczyt, inni zaraz sprzedadzą dołek, chcesz mówić, ze to jasnowidztwo, twoja sprawa, tam podaży cena, tak czy siak

Obrazek
Rysiek - MikiFX - Farciarz - F-you Money

Michał - TopTrade

Nieprzeczytany post autor: Michał - TopTrade »

F-You Money pisze:A ja ci powiem Panie, że bym przetrzymał, bo DAX sie odbije, wykres dla tych, którzy bladego pojęcia nie maja w którą stronę pójdzie cena, kopiłeś szczyt, inni zaraz sprzedadzą dołek, chcesz mówić, ze to jasnowidztwo, twoja sprawa, tam podaży cena, tak czy siak

Obrazek
Nie rozumiem Twojej wypowiedzi, to do mnie jest? Ja przecież sprzedawałem Dax a nie kupowałem chociaż nikt nie wierzył, że spadnie. No i teraz jest proszę. A o spadku pisałem w tamtym tygodniu.
Tak na marginesie GBPJPY w najbliższych tygodniach moim zdaniem polecimy w dół, prawdopodobnie 135.
Co do dax to jeszcze powinien być dół aż do ok 12500, może trochę niżej nawet. A później zobaczymy.

Zablokowany