WTIDaily.png

nie ma jednago wskaźnika, nie ma czegos takiego, ze sie wexmie krzywa Di K i ich przecieciaCblondyn pisze:A co konkretnie pokazuje M5 tak z ciekawości spytam?Farciarz pisze:
dokładnie teraz m5 pokazuje UPPPPP
niżej nie spadnie
No i zostałeś traderem tradującym...Świeżak44 pisze:I kolejna L-ka odrobiastraty, ale jeszcze sporo zostało..
-- Dodano: 13 paź 2016, 16:46 --
Mogli by się teraz mocniej skorekcić, to bym wszedł jeszcze niżej z większą pozycją..
-- Dodano: 13 paź 2016, 16:50 --
No i pięknie.. posłuchali mnie
-- Dodano: 13 paź 2016, 16:53 --
Chyba jeszcze jedna korekta. Znowu wyjąłem zysk..
na dax h1 zrobia bardzo malutki korpus zielony i dopiero nastepna godzina bedzie na typowy UP z wybiciem z tej konsoliŚwieżak44 pisze: Chyba jeszcze jedna korekta.
w takim razie spodziewajmy sie Flascrasha na Daxie pakujcie sie w eski bedzie zjazd jakiej nie widzial nawet Świeżak w swojej karierzeŚwieżak44 pisze:Znowu LLLLLL i zostawiam do wieczora..
jeszcze będzie jedno zejscie w dół, ale zobaczymy, napewno L to właściwy kierunek, sa też pary, które mniejszą amplitudę, są łatwiejsze, tu wykres trzeba rozbierać bardzo dokładnie, bo najmniejsza korekta moze kosztować SL na poziomie 40pipsŚwieżak44 pisze:Znowu LLLLLL i zostawiam do wieczora..
wczoraj miałeś farta, a tu nie o to chodzi, jestem po nieprzespanej nocy nad wykresami, troche juz mnie muli, bedą ludzie ze Świeżego jak wytrzyma psychicznieDavidFx pisze:Farciarz dawaj co dzis gramy na jenach dawaj zrobimy kolejna rywalizacje jak wczoraj jestem gotowy