DayTrading: Czwartek 13.10.2016

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 14 paź 2016, 00:00

Wzrost
5
56%
Bez zmian
2
22%
Spadek
2
22%

Liczba głosów: 9

Awatar użytkownika
DavidFx
Maniak
Maniak

Re: DayTrading: Czwartek 13.10.2016

Nieprzeczytany post autor: DavidFx »

Farciarz zdrowy sen to podstawa zdrowego myslenia jak ty nocki zarywasz to ty juz dawno przestales myslec racjonalnie :D
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!

Świeżak44
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Świeżak44 »

Jeszcze tylko zdjęcie transakcji i wracam wieczorem po duży zysk:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.

Awatar użytkownika
DavidFx
Maniak
Maniak

„Szaleństwem jest postępować ciągle tak samo i spodziewać się innych rezultatów” Albert Einstein
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!

Awatar użytkownika
Farciarz
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Farciarz »

Świeżak44 pisze:Jeszcze tylko zdjęcie transakcji i wracam wieczorem po duży zysk:
za trudny jest DAX na poczatek i w ciagu 2h się o tym przekonasz, jednakże co by się nie wydarzyło w głowie twojej nie możesz sprzedać, bo nadal L obowiazuje, pozdrawiam, ide sie wyspać
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.

Awatar użytkownika
DavidFx
Maniak
Maniak

rzeznik wchodze w grube eski cos Farciarz dzisiaj wspominal ze idzie w longi ja mu nie wierze za to wierze temu co widze :D

-- Dodano: 13 paź 2016, 17:40 --

Farciarz wchodzisz ze mna odkujesz sie dzis masz okazje :p

-- Dodano: 13 paź 2016, 17:41 --

okazja wiecznie nie bedzie czekac decyduj sie teraz :p

-- Dodano: 13 paź 2016, 17:42 --
Świeżak44 pisze:Jeszcze tylko zdjęcie transakcji i wracam wieczorem po duży zysk:
utopisz to jak w 99,999999999% twoich transakcji pozegnaj sie z depozytem i zakladaj juz nowy :p

-- Dodano: 13 paź 2016, 17:46 --

nie ma z kim rywalizowac to nie ma zabawy :p

-- Dodano: 13 paź 2016, 17:49 --

kto ze mna pogra na rzezniku ja wchodze w eski podeszlo ciut wyzej to jeszcze dorzucilem spodziewam sie mega spadkow :D

-- Dodano: 13 paź 2016, 17:52 --

:d
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!

Awatar użytkownika
Farciarz
Pasjonat
Pasjonat

DavidFx pisze:rzeznik wchodze w grube eski cos Farciarz dzisiaj wspominal ze idzie w longi ja mu nie wierze za to wierze temu co widze :D

-- Dodano: 13 paź 2016, 17:40 --

Farciarz wchodzisz ze mna odkujesz sie dzis masz okazje :p

tak wchodzę, tak samo jak Dax i GBP/JPY czeka korekta, ale to tylko element konsolidacji, gdy ktos juz złamie zęby na AT wie też na czym polegaja konsole, obys wiedział kiedy wyjść, bo kierunek h1 jest L

PS tak Świezy utopi jak zaraz nie zrealizuje, cena podejdzie w ciagu kilku h w okolice jego SL, który zaznaczył, tylko fart moze go uchronić, DAX jest dla niego za trudny :568:
Ostatnio zmieniony 13 paź 2016, 17:59 przez Farciarz, łącznie zmieniany 1 raz.
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.

Awatar użytkownika
DavidFx
Maniak
Maniak

dziwny jestes Farciarz razem ze Świeżakiem pchacie sie pod prad i liczycie jeszcze na zysk naprawde dziwne :p
chyba ze to robicie dla jaj bo nie widze logicznego wyjasnienia tego paradoksu :D
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!

Awatar użytkownika
Farciarz
Pasjonat
Pasjonat

DavidFx pisze:dziwny jestes Farciarz razem ze Świeżakiem pchacie sie pod prad i liczycie jeszcze na zysk naprawde dziwne :p
chyba ze to robicie dla jaj bo nie widze logicznego wyjasnienia tego paradoksu :D
ju juz moje L zakmnałem na rzeźniku, nie rozumiesz, bo nie rozumiesz wykresu, nie pojmujesz, ze ktoś moza w ciagu dnia i S i L otwierać.

Świeżak znowu z lamkmpka OFFLINe na czerwowo, witamy na konsoli DAx Świeży :lol:

PS tak to powinno działać jak nie rozumiesz dlaczego to znów spada, szukaj odpowiedzi w złości, dokładnie tak, wkrótce za kilka h jak tej L nie zmkniesz jak spojrzysz na wykres swtierdzisz, ze parawie szczyt kupiłes tej konsolki. Bardzi dobra reakcja to złość na cenę :568:
Ostatnio zmieniony 13 paź 2016, 18:10 przez Farciarz, łącznie zmieniany 1 raz.
EKIPA NIE DO POKONANIA.

Awatar użytkownika
DavidFx
Maniak
Maniak

Farciarz ja to wszystko rozumiem jestem weteranem wojennym :D

stoczylem miliony bitw na fx widzialem wszystko i widzialem takich swiezakow nim swiezak pomyslal ze bedzie gral na daxie ja toczylem bitwy a on w tym czasie pil mleko z kakao i ogladal bajeczki :p
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!

Awatar użytkownika
Farciarz
Pasjonat
Pasjonat

DavidFx pisze:Farciarz ja to wszystko rozumiem jestem weteranem wojennym :D

stoczylem miliony bitw na fx widzialem wszystko i widzialem takich swiezakow nim swiezak pomyslal ze bedzie gral na daxie ja toczylem bitwy a on w tym czasie pil mleko z kakao i ogladal bajeczki :p
Ok, to gdzie mam ustawić TP na rzeźniku? Tylko sie nie rozpisuj, tylko nie strzelaj, jak wskaźniki nie pokazuja na ten moment to napisz, "nie pokazują"

mówie oczywiscie o S-kach, mam dwie, gdzie mam ustawic TP przeciez chciałes grać :p
Ostatnio zmieniony 13 paź 2016, 18:18 przez Farciarz, łącznie zmieniany 1 raz.
EKIPA NIE DO POKONANIA.

Zablokowany