DayTrading: Czwartek 13.10.2016
Re: DayTrading: Czwartek 13.10.2016
Farciarz zdrowy sen to podstawa zdrowego myslenia jak ty nocki zarywasz to ty juz dawno przestales myslec racjonalnie 

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
Jeszcze tylko zdjęcie transakcji i wracam wieczorem po duży zysk:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
„Szaleństwem jest postępować ciągle tak samo i spodziewać się innych rezultatów” Albert Einstein
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
za trudny jest DAX na poczatek i w ciagu 2h się o tym przekonasz, jednakże co by się nie wydarzyło w głowie twojej nie możesz sprzedać, bo nadal L obowiazuje, pozdrawiam, ide sie wyspaćŚwieżak44 pisze:Jeszcze tylko zdjęcie transakcji i wracam wieczorem po duży zysk:
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
rzeznik wchodze w grube eski cos Farciarz dzisiaj wspominal ze idzie w longi ja mu nie wierze za to wierze temu co widze 
-- Dodano: 13 paź 2016, 17:40 --
Farciarz wchodzisz ze mna odkujesz sie dzis masz okazje
-- Dodano: 13 paź 2016, 17:41 --
okazja wiecznie nie bedzie czekac decyduj sie teraz
-- Dodano: 13 paź 2016, 17:42 --

-- Dodano: 13 paź 2016, 17:46 --
nie ma z kim rywalizowac to nie ma zabawy
-- Dodano: 13 paź 2016, 17:49 --
kto ze mna pogra na rzezniku ja wchodze w eski podeszlo ciut wyzej to jeszcze dorzucilem spodziewam sie mega spadkow
-- Dodano: 13 paź 2016, 17:52 --

-- Dodano: 13 paź 2016, 17:41 --
okazja wiecznie nie bedzie czekac decyduj sie teraz

-- Dodano: 13 paź 2016, 17:42 --
utopisz to jak w 99,999999999% twoich transakcji pozegnaj sie z depozytem i zakladaj juz nowyŚwieżak44 pisze:Jeszcze tylko zdjęcie transakcji i wracam wieczorem po duży zysk:

-- Dodano: 13 paź 2016, 17:46 --
nie ma z kim rywalizowac to nie ma zabawy

-- Dodano: 13 paź 2016, 17:49 --
kto ze mna pogra na rzezniku ja wchodze w eski podeszlo ciut wyzej to jeszcze dorzucilem spodziewam sie mega spadkow

-- Dodano: 13 paź 2016, 17:52 --

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
tak wchodzę, tak samo jak Dax i GBP/JPY czeka korekta, ale to tylko element konsolidacji, gdy ktos juz złamie zęby na AT wie też na czym polegaja konsole, obys wiedział kiedy wyjść, bo kierunek h1 jest LDavidFx pisze:rzeznik wchodze w grube eski cos Farciarz dzisiaj wspominal ze idzie w longi ja mu nie wierze za to wierze temu co widze
PS tak Świezy utopi jak zaraz nie zrealizuje, cena podejdzie w ciagu kilku h w okolice jego SL, który zaznaczył, tylko fart moze go uchronić, DAX jest dla niego za trudny

Ostatnio zmieniony 13 paź 2016, 17:59 przez Farciarz, łącznie zmieniany 1 raz.
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
dziwny jestes Farciarz razem ze Świeżakiem pchacie sie pod prad i liczycie jeszcze na zysk naprawde dziwne 
chyba ze to robicie dla jaj bo nie widze logicznego wyjasnienia tego paradoksu

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
ju juz moje L zakmnałem na rzeźniku, nie rozumiesz, bo nie rozumiesz wykresu, nie pojmujesz, ze ktoś moza w ciagu dnia i S i L otwierać.DavidFx pisze:dziwny jestes Farciarz razem ze Świeżakiem pchacie sie pod prad i liczycie jeszcze na zysk naprawde dziwne
Świeżak znowu z lamkmpka OFFLINe na czerwowo, witamy na konsoli DAx Świeży

PS tak to powinno działać jak nie rozumiesz dlaczego to znów spada, szukaj odpowiedzi w złości, dokładnie tak, wkrótce za kilka h jak tej L nie zmkniesz jak spojrzysz na wykres swtierdzisz, ze parawie szczyt kupiłes tej konsolki. Bardzi dobra reakcja to złość na cenę

Ostatnio zmieniony 13 paź 2016, 18:10 przez Farciarz, łącznie zmieniany 1 raz.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
Farciarz ja to wszystko rozumiem jestem weteranem wojennym 
stoczylem miliony bitw na fx widzialem wszystko i widzialem takich swiezakow nim swiezak pomyslal ze bedzie gral na daxie ja toczylem bitwy a on w tym czasie pil mleko z kakao i ogladal bajeczki

stoczylem miliony bitw na fx widzialem wszystko i widzialem takich swiezakow nim swiezak pomyslal ze bedzie gral na daxie ja toczylem bitwy a on w tym czasie pil mleko z kakao i ogladal bajeczki

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
Ok, to gdzie mam ustawić TP na rzeźniku? Tylko sie nie rozpisuj, tylko nie strzelaj, jak wskaźniki nie pokazuja na ten moment to napisz, "nie pokazują"DavidFx pisze:Farciarz ja to wszystko rozumiem jestem weteranem wojennym
mówie oczywiscie o S-kach, mam dwie, gdzie mam ustawic TP przeciez chciałes grać

Ostatnio zmieniony 13 paź 2016, 18:18 przez Farciarz, łącznie zmieniany 1 raz.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.