cyrk na kółkach Panie... nie dadzą rady 1.42... konsola w okolicy 1.36 do konca roku... chyba że się coś na obligach spier... zepsuje,Bemowo1 pisze:Dawno takiego kabaretu nie widziałem - 1.42 jedziemZielonaMgielka pisze:Damn! Przyszpilil mnie euzebiusz sila tych wzrostow.
DayTrading: Czwartek 05.06.2014
Re: DayTrading: Czwartek 05.06.2014
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
czy long teraz na edku bedzie dobrym pomyslem?
to się nazywa odbicie 150 pipsów, ktoś się ładnie w DT zabawiłBemowo1 pisze:Dawno takiego kabaretu nie widziałem - 1.42 jedziemZielonaMgielka pisze:Damn! Przyszpilil mnie euzebiusz sila tych wzrostow.
teraz po SL nowych elek
„Śpieszymy się do dorosłości, żeby tęsknić za dzieciństwem, tracimy zdrowie dla pieniędzy, a potem płacimy by je odzyskać, żyjemy jakbyśmy nigdy nie mieli umrzeć, a umieramy jakbyśmy nigdy nie żyli” - Paulo Coelho
r2 zaliczone.
s nie weszła
s nie weszła
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
zobaczymy co D1 pokaze. oby nie była zadna szpulka bo dalej bedziemy sie kołysac 20 up 20 down
dzis pewnie czysza sl s i elek, jutro zobaczymy, ale juytro iatek
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
teraz dobrym pomysłem jest rozpocząć weekend i od poniedziałku zacząć szukać elekbllixu pisze:czy long teraz na edku bedzie dobrym pomyslem?
narazie powodzenia
Dla mnie to pachnie teoriami spiskowymi. Uciemiężony lud spłaca długi złym banksterom. No spłaca, państwa mają deficyty, ale nikt tego i tak nigdy nie spłaci. To jest kwestia umowy, ważne, żeby wszystko jakoś tam działało. W innym systemie spłacalibyśmy komuś innemu i też byłoby źle.Nowy123 pisze:drukarnie dzialaja..a kto pozniej za to zaplaci ty ja spoleczenstwo danego kraju a im jest inflacja bankstera potrzebna w jednym celujak i polityka by wizualnie zmniejszyć dlug panstw a placi kowalski chory sytem
Ale dobra, to nie temat na DT. Zobaczymy, może masz rację, bo bańki oczywiście były i będą. Po prostu ja uważam, że drukowanie nie skończy się krachem, przy którym "2008 to pikuś". Poza tym z tego, co czytałem C/Z w Stanach wcale nie jest jakiś kosmiczny wbrew pozorom, mimo ciągle rosnących indeksów, czyli zyski też rosną. Jest dość wysoki, ale bez przesady.
Masz na myśli jakieś konkretne przykłady? Pytam zupełnie poważnie, intuicyjnie wiadomo, że takie działania są podejrzane, ale kiedy tak było? Przyznaję, że nie mam zbyt dużej wiedzy na ten temat, chętnie poczytam.Nowy123 pisze: nie trfiles tutaj nigdy w historii drukowanie pustego papiera nie konczylo sie dobrze
Ok, to najważniejsze.Nowy123 pisze: zarabia sie zarabia przeciez pokazywalem gdzie leci edek jak bedzie cieci stop i jeszcze jakies LTRO
Ale jaja na EDku. Kwiecień pisał, że taka bomba ze strony ECB, bardzo negatywne, a tu taki knot i na plusa wyszli. No i co teraz? Wzrosty?
No to w takim razie moje S na SP500 chyba może jeszcze zarobić. Czekam do jutra, ostatnio po NFP zawsze była podbitka, a potem większe spadki.
Ostatnio zmieniony 05 cze 2014, 16:36 przez laranja, łącznie zmieniany 1 raz.
TO WYWLIL SL na EDKU teraz mozna spadac powoli znowu
hihih
a kabel gdzie doszedl czary mary

a kabel gdzie doszedl czary mary
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Odkupiłem sell na edku no i czekamy pewny zysk 1.362 - 1,361 zakupione TP 1,359