DayTrading: Czwartek 05.06.2014
Re: DayTrading: Czwartek 05.06.2014
Pojade do tego USA i wszystkich ich tam wyj****e w d**y ;]
Oczywiście musieli grubasy wyczyścić stpy i załadować się nad Topami w S-ki...
Pewnie teraz znowu będziemy w dół pikować.
Oczywiście musieli grubasy wyczyścić stpy i załadować się nad Topami w S-ki...
Pewnie teraz znowu będziemy w dół pikować.
czy zrobilem zła analize słów mariana, czy on gadał na L????
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
- Matthew414
- Pasjonat
Ja ładuje s do 1.37 .... czemu euro mialoby rosnąć ?
pozostało mi 4291 godzin praktyk z 10 000 

ale wyleszczyło stopy na edku.. wow
dla zainteresowanych eur/pln - jest szansa, że dzisiejsza świeca dzienna będzie bardzo wzrostowa.
dla zainteresowanych eur/pln - jest szansa, że dzisiejsza świeca dzienna będzie bardzo wzrostowa.
Swing
Nowy, często zwracałeś uwagę na dodruk w kontekście SP500, warto pamiętać, że dzisiaj jest najwyższy w całym tygodniu: $2.25 - $2.75 billion, za to jutro nie ma wcale. Jeśli to miałoby mieć jakieś znaczenie, to SP500 dzisiaj nie powinien spadać.Nowy123 pisze:wczoraj chyba cos pisalem o FIB czasowym na dzis HT i na SP500
Jeszcze jest kwestia tego, co znaczy "Operation date", bo jest też "Settlement date", kiedy to by miało mieć wpływ na rynek.
i niech mi ktos powie ze to fundamenty kur*** a nie czyszczenie stopow, 130 pipsow w dol czyli jakies dwie dzienne swiece albo i lepiej i nagle moze tak sie wszystko fundamentalnie zmienilo ze wrocili spowrotem o te kur** 130 p spowrotem, chce mi sie klac, bo popelnilem gowniany blad i prawie mnie zamiotlo na zawsze, nie boje sie tego powiedziec ale tylko cudem sie wywinalem, ide teraz po pare piw i popatrze na to zboku
na h4 jak mniej wiecej tak sie zamknie to klasyczne falszywe wybicie i automatyczny long, ale ja juz nie mam sily, zeby nawet mikrolota zaryzykowac
na h4 jak mniej wiecej tak sie zamknie to klasyczne falszywe wybicie i automatyczny long, ale ja juz nie mam sily, zeby nawet mikrolota zaryzykowac
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 05 cze 2014, 16:50 przez sureshot, łącznie zmieniany 1 raz.
- atlanticos
- Maniak
jak czytam ze komuś ruch na 130 pipsow prawie zamyka rachunek bo chyba łopata byłaby lepszym rozwiązaniem niż forex...
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Dlatego ja osobiście leje na fundamenty i gram tylko to, co obecnie widze.sureshot pisze:i niech mi ktos powie ze to fundamenty kur*** a nie czyszczenie stopow, 130 pipsow w dol czyli jakies dwie dzienne swiece albo i lepiej i nagle moze tak sie wszystko fundamentalnie zmienilo ze wrocili spowrotem o te kur** 130 p spowrotem, chce mi sie klac, bo popelnilem gowniany blad i prawie mnie zamiotlo na zawsze, nie boje sie tego powiedziec ale tylko cudem sie wywinalem, ide teraz po pare piw i popatrze na to zboku
Też się prawie przewiozłem rok temu na fundamentach i totalnie za nie podziękowałem.
Po prostu zrozumiałem że fundamenty nie mają nic do gadania.
Starczy przycisk Pana w banku i cena idzie gdzie trzeba - a co do samych fundamentów, ja w to po prostu nie wierzę, że odpowiedni osoby nie mają wiedzy na temat przemówień ważnych osób czy danych przed ich ogłoszeniem. Banksterka jest i będzie.
Co do edka, moim zdaniem idziemy na 1.3700 albo i wyżej. Powinni moim zdaniem dzisiaj przynajmniej 1.3650 wyłamać żeby wyjść z konsoli. Dół się nie przyjął więc pewnie góra, no bo ile możemy się odbijać jeszcze ?:)
po co te nerwy przeciez rysowalo sie co zrobiasureshot pisze:i niech mi ktos powie ze to fundamenty kur*** a nie czyszczenie stopow, 130 pipsow w dol czyli jakies dwie dzienne swiece albo i lepiej i nagle moze tak sie wszystko fundamentalnie zmienilo ze wrocili spowrotem o te kur** 130 p spowrotem, chce mi sie klac, bo popelnilem gowniany blad i prawie mnie zamiotlo na zawsze, nie boje sie tego powiedziec ale tylko cudem sie wywinalem, ide teraz po pare piw i popatrze na to zboku

bo sie nie gra za cale depo - takie ruchy jakk byś miał dobrą pamieć sie zdarzaja mało tego nie jest powiedziane że edek nei zrobi dziś czyszczenia do 3800sureshot pisze:i niech mi ktos powie ze to fundamenty kur*** a nie czyszczenie stopow, 130 pipsow w dol czyli jakies dwie dzienne swiece albo i lepiej i nagle moze tak sie wszystko fundamentalnie zmienilo ze wrocili spowrotem o te kur** 130 p spowrotem, chce mi sie klac, bo popelnilem gowniany blad i prawie mnie zamiotlo na zawsze, nie boje sie tego powiedziec ale tylko cudem sie wywinalem, ide teraz po pare piw i popatrze na to zboku

Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem