DayTrading: Czwartek 05.06.2014
Re: DayTrading: Czwartek 05.06.2014
przelaczylem sie na m1 bo dawno nie bylo zmiennosci i chcialem sobie poszalec 

uważaj na MCtomek123 pisze:Odkupiłem sell na edku no i czekamy pewny zysk 1.362 - 1,361 zakupione TP 1,359

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
spokojnie Panowie z tymi wzrostami na edku. poczaekajmy jak zamknie sie swica dzienna. to ze dzis bedzie sie działo było wiadome jak równiez powinno byc wiadome dla doswiadczonego spekulanta ze albo trza stac z boku albo redukcja pozycji.
poza tym nie chce mi sie wierzyc ze edek jeszcze raz nie przestestuje porzadnie 1,35 . np jutro??
ale cos wiecej bedzie mozna powiedziec po d1 close (mam nadzieje)
poza tym nie chce mi sie wierzyc ze edek jeszcze raz nie przestestuje porzadnie 1,35 . np jutro??

- atlanticos
- Maniak
też mi jakoś pasowałoby uklepanie przez 1-2 dni denka w okolicach 3500... potem przyszły tydzien podbicie i konsola w okolicach 3600-3650 i rgr odwrócony gotowy - zasięg 1.38...MasterFx pisze: poza tym nie chce mi sie wierzyc ze edek jeszcze raz nie przestestuje porzadnie 1,35 . np jutro??

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
jutro payrollsy, pamiętajcie jak było podczas ostatnich ;-) to samo
Swing
Cala AT idzie na bok. Jak ktoś dziś zarobił to tylko fartem. Najpierw ruchy po 20 pips w obie strony przez tydzień a teraz w ciągu godziny ruch w obie strony po 130 pips. Co to ma wspólnego z trendem, analiza techniczna itp??
rzadkie zjawisko ale opisane przez analize techniczna V-bottom, i false brakout na wyzszym interwale
a moze test bandy 1.359 i stad budowanie rgra
a moze test bandy 1.359 i stad budowanie rgra
Ostatnio zmieniony 05 cze 2014, 17:07 przez sureshot, łącznie zmieniany 1 raz.
- atlanticos
- Maniak
ByQ pisze:Cala AT idzie na bok. Jak ktoś dziś zarobił to tylko fartem. Najpierw ruchy po 20 pips w obie strony przez tydzień a teraz w ciągu godziny ruch w obie strony po 130 pips. Co to ma wspólnego z trendem, analiza techniczna itp??
Byq - już Ci wczoraj Ciapul napisał że to że Ty nie potrafisz zarobić nie oznacza że inni sobie nie radzą... W tydzień tego nie ogarniesz i zamiast płakać to się dokształć... i nie piszę tego żeby Ci dopiec tylko stwierdzam fakt... Jak nie masz pojęcia o tym rynku to go odpuść i zajmij się czymś innym...albo poświeć na naukę tak dużo czasu aż to ogarniesz... jednym wystarczy rok, innym 5 lat... ale na pewno nie tydzień
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
ale co by nie mowic dzis jest popis. takiej akcji nie pamietam. czyli
down, up,down, up
4 ruchy i czy na tym koniec?
zazwyczaj konczy na 2 w ostatecznosci 3 
down, up,down, up
4 ruchy i czy na tym koniec?

jak czytam ta przemadrzala zabe, ktora narazie niczym sie nie popisala to mam ochote jakas rozdeptac.. tez ktos tak ma?