DayTrading: Czwartek 05.03.2015
- dobryfxplayer
- Maniak
Re: DayTrading: Czwartek 05.03.2015
nie bede sie wdawal w szczegoly, ale z wypowiedzi draghiego bylo ewidentnie slychac ze dalsze oslabianie euro jest w grze i kropka.
"Buy right, sit tight." - J. Livermore
sory akurat pisałem posta i mi umknęłoatlanticos pisze:jak to nikt? dwa posty wyzej to pokazalemMERLIN pisze:Witam taka drobna uwaga pod względem technicznym dotycząca edka ,każdy tu pisze spadki ,wzrosty na edku nikt nie bierze pod uwagę że może już siedzimy w korekcie nieregularnej ABC![]()
![]()

nikt się z Tobą nie sprzecza, że będzie inaczej. Tylko przypomnij sobie, że rok temu o tej porze to niektórzy już 1,45 na edku widzieli i też nie dopuszczali do siebie myśli, że może być inaczej bo przecież Amerykany drukują... chodzi mi tylko o to, że nigdy nie można być zaślepionym własnym scenariuszem bo można obudzić się w momencie kiedy margin call zacznie wzywaćdobryfxplayer pisze:nie bede sie wdawal w szczegoly, ale z wypowiedzi draghiego bylo ewidentnie slychac ze dalsze oslabianie euro jest w grze i kropka.
-
- Gaduła
AUD/USD mały skalpik z L
- dobryfxplayer
- Maniak
oczywiscie. masz racje. dlatego stosuje krotkie SL.MR. D pisze:nikt się z Tobą nie sprzecza, że będzie inaczej. Tylko przypomnij sobie, że rok temu o tej porze to niektórzy już 1,45 na edku widzieli i też nie dopuszczali do siebie myśli, że może być inaczej bo przecież Amerykany drukują... chodzi mi tylko o to, że nigdy nie można być zaślepionym własnym scenariuszem bo można obudzić się w momencie kiedy margin call zacznie wzywaćdobryfxplayer pisze:nie bede sie wdawal w szczegoly, ale z wypowiedzi draghiego bylo ewidentnie slychac ze dalsze oslabianie euro jest w grze i kropka.
niech napiecie spadnie i nie klucmy sie bo nienawidze sie klucic.
https://www.youtube.com/watch?v=FhsUMdeEpLQ
Lepiej popatrz na to co się teraz na edku dzieje i przypomnij sobie jak kilka postów wcześniej chciałeś nas ochronić przed utraceniem pieniędzydobryfxplayer pisze:nie bede sie wdawal w szczegoly, ale z wypowiedzi draghiego bylo ewidentnie slychac ze dalsze oslabianie euro jest w grze i kropka.

Również chciałem pozdrowić mistrza Nowego123 (wiem że ma mnie w ignorach) i ten całkowity brak istotności poziomu 1.10 bo dodruk.
Zobaczymy czy wyskoczą na 1.1060.
Jak się uda, to to by było na tyle, jeżeli chodzi o spadki na dziś.
Kusus chyba mnie z kims pomyliles.
Napisales ze kozaczylem tysiacami z telefonu...
To chyba Rafcyk tak pokazywal.
Ja na pewno nie.
Napisales ze kozaczylem tysiacami z telefonu...
To chyba Rafcyk tak pokazywal.
Ja na pewno nie.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
DAX - stabilny trend, mozliwy cel 11800.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- dobryfxplayer
- Maniak
czy ktos zna historie uzytkownia Wuza? pamietam ze na jego stronie byl jakis projekt z 100tys na koncie. jak to sie zakonczylo???
-- Dodano: 05 mar 2015, 16:46 --
holera audi mi ucieklo. lei do linii ramion i szyi rgra na H4. moze ktos jeszce zlapie...
-- Dodano: 05 mar 2015, 16:51 --
Piekny tytul.
http://orders.forexlive.com/!/australia ... w-20150305
-- Dodano: 05 mar 2015, 16:46 --
holera audi mi ucieklo. lei do linii ramion i szyi rgra na H4. moze ktos jeszce zlapie...
-- Dodano: 05 mar 2015, 16:51 --
Piekny tytul.
http://orders.forexlive.com/!/australia ... w-20150305
AUD - przynajmniej w teorii, powinien niedlugo zaczac sie umacniac srednioterminowo.
Ale jak bedzie to zobaczymy. Ja odpuscilem AUD'y póki co. Wrócę do nich za miesiąc.
Teraz interesuje mnie Edek najbardziej.
Weszła pierwsza L 20 pipsów niżej zgodnie z projekcją żaby. Nie wrzucam swojej dlatego, że jest podobna i zakłada to samo tylko zasięg fali C jest 45 pipsów niższy.
Ale jak bedzie to zobaczymy. Ja odpuscilem AUD'y póki co. Wrócę do nich za miesiąc.
Teraz interesuje mnie Edek najbardziej.
Weszła pierwsza L 20 pipsów niżej zgodnie z projekcją żaby. Nie wrzucam swojej dlatego, że jest podobna i zakłada to samo tylko zasięg fali C jest 45 pipsów niższy.