Dla mnie osobiście wogóle bezwartościowe ... Może ekonomiści i dziennikarze czerpią z tego jakiś pożytek._Kerad_ pisze:PMI głupota?
to świadczy z wyprzedzeniem jak będzie gospodarka się rozwijała
jeżeli wskaźnik większy jak 50 to rozwój
DayTrading: Czwartek 05.03.2015
- harymilloki
- Maniak
Re: DayTrading: Czwartek 05.03.2015
"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
- dobryfxplayer
- Maniak
w daytradingu sa bardzo pomocne.[/quote]
Prawda. Może i pomocne ale wtedy to jest loteria ... Albo będzie LEPSZY albo GORSZY ... Mnie loteria nie interesuje ...No ale każdy ma swoją wiedzę na temat rynków i sami ją wykorzystujemy.[/quote]
ale chodzi o to ze jak masz wynik to mozesz reagowac.
Prawda. Może i pomocne ale wtedy to jest loteria ... Albo będzie LEPSZY albo GORSZY ... Mnie loteria nie interesuje ...No ale każdy ma swoją wiedzę na temat rynków i sami ją wykorzystujemy.[/quote]
ale chodzi o to ze jak masz wynik to mozesz reagowac.
"Buy right, sit tight." - J. Livermore
Każdy gra jak chce.dobryfxplayer pisze:KURRRRRRRRRR czy wy nie widzicie ze kierunek edka jest tylko jeden!!!!! TECHNIKA I FUNDAMENTY PO DZISIEJSZYM DNIU to potwierdzaja. do okolic parytetu 1.05-1.06 . przepraszam ale sie zdenerwowalem. nie che abyscie tracili pieniadze...
Może jeden widzi Edka przy 0.5 a drugi przy 1.5
Co za różnica, ważne by pipsy kosić.
A ty kolego nie pouczaj bo korekta na edku będzie, niedługo - to wynika ze statystyki i tyle.
I nie podniecaj się jednym trejdem bo następny może Cię wykończyć tak jak to spotkało np. Highenda, który kozaczył tu swoimi tysiącami na palmphonie i nie słuchał nikogo ;]
Come down...
- atlanticos
- Maniak
edek h4 - aktualizacja - zamkniecie obecnej h4 bedzie mialo dla tej analizy duze znaczenie... jak o 19 zobacze PIN to powinno byc ok
https://www.tradingview.com/x/9MEPPlLW/
-- Dodano: 05 mar 2015, 15:52 --

jak bedziesz takim ignorantem to znowu bedziesz pracy zagranica szukalharymilloki pisze:
Dla mnie osobiście wogóle bezwartościowe ... Może ekonomiści i dziennikarze czerpią z tego jakiś pożytek.

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
- dobryfxplayer
- Maniak
ja niczym nie kozacze. chodzi mi tylko o to aby grac z trendemKusus pisze:Każdy gra jak chce.dobryfxplayer pisze:KURRRRRRRRRR czy wy nie widzicie ze kierunek edka jest tylko jeden!!!!! TECHNIKA I FUNDAMENTY PO DZISIEJSZYM DNIU to potwierdzaja. do okolic parytetu 1.05-1.06 . przepraszam ale sie zdenerwowalem. nie che abyscie tracili pieniadze...
Może jeden widzi Edka przy 0.5 a drugi przy 1.5
Co za różnica, ważne by pipsy kosić.
A ty kolego nie pouczaj bo korekta na edku będzie, niedługo - to wynika ze statystyki i tyle.
I nie podniecaj się jednym trejdem bo następny może Cię wykończyć tak jak to spotkało np. Highenda, który kozaczył tu swoimi tysiącami na palmphonie i nie słuchał nikogo ;]
Come down...

-- Dodano: 05 mar 2015, 15:55 --
edek ma jeszcze pole do spadkow, ale ten poziom 1.10 ewidentnie go trzyma w napieciu

"Buy right, sit tight." - J. Livermore
Witam taka drobna uwaga pod względem technicznym dotycząca edka ,każdy tu pisze spadki ,wzrosty na edku nikt nie bierze pod uwagę że może już siedzimy w korekcie nieregularnej ABC

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- harymilloki
- Maniak
Już zaczynam szukaćatlanticos pisze:edek h4 - aktualizacja - zamkniecie obecnej h4 bedzie mialo dla tej analizy duze znaczenie... jak o 19 zobacze PIN to powinno byc ok
jak bedziesz takim ignorantem to znowu bedziesz pracy zagranica szukalharymilloki pisze:
Dla mnie osobiście wogóle bezwartościowe ... Może ekonomiści i dziennikarze czerpią z tego jakiś pożytek.

"cierpliwość popłaca..."
Otóż drogi kolego jakoś tych fundamentów dzisiaj nie widać.dobryfxplayer pisze:KURRRRRRRRRR czy wy nie widzicie ze kierunek edka jest tylko jeden!!!!! TECHNIKA I FUNDAMENTY PO DZISIEJSZYM DNIU to potwierdzaja. do okolic parytetu 1.05-1.06 . przepraszam ale sie zdenerwowalem. nie che abyscie tracili pieniadze...
Prognoza wzrostu w 2015 podniesiona z 1,0 do 1,5% to według Ciebie fundament, który ma popchnąć edka do piekła ?
Prognoza inflacji do prawda gorsza, ale dane są raczej neutrealne...
Ja już tak mam, że jak wszyscy mi mówią jedno to zaczynam się zastanawiać co by było gdyby nie mieli racji ?
- atlanticos
- Maniak
jak to nikt? dwa posty wyzej to pokazalemMERLIN pisze:Witam taka drobna uwaga pod względem technicznym dotycząca edka ,każdy tu pisze spadki ,wzrosty na edku nikt nie bierze pod uwagę że może już siedzimy w korekcie nieregularnej ABC![]()
![]()

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz