Dlatego napisałem wyżej że nie można kupić dosłownie bo tego faktycznie się nie daGwyn_Bleidd pisze:Racja, tym że to jest w pewnym sensie wartościowanie jakościowe czasu, a nie jego faktyczne ilościowe zwiększenie Wink

JKL dokładnie o to chodzi

Tylko jak dyskopatia sie odzywa to caly ten Swiat wyglada inaczej. Od mojego dziecinstwa majsterkowalem, teraz jestem moze odrobine leniwszy, mimo to nie ma nic piekniejszego jak pielegnacja swojego ogrodka!JKL pisze:Hikari - ja np nie dał bym majsterkowania komuś innemu aby zaoszczędzić czas bo poprostu to lubie, oddaje się poprostu to czego się nie chce robić.
przecież nikt Cię nie zmusza do czytania , więc daremne twe żalemadlady pisze:tak sobie czytam to forum i nadziwic sie nie mogę
kupa śmieci, tony wiedzy pochowanej, a tu taki sielankowy zakatek....
az sie miło zrobiło że kosząc kasę kosi się jeszcze trawę...
a już wczoraj postanowiłam po raz kolejny przestać czytać i broń boże nie pisać...
nie trzymam się zasad chyba....
no ale miło że jeszcze tu dotarłam zanim porzucę
Miałem okazję zauważyć. Cóż, niektórzy mężczyźni nie lubią, gdy kobieta wkracza na terytorium, do którego roszczą sobie prawo. A jeśli udaje jej się zrobić coś lepiej od nich, to awantura wisi na włosku...madlady pisze:kobietom się tu jeszcze bardziej obrywa