Close Trend Line
-
- Gaduła
Z ciekawości sprawdziłem jeszcze FX Salt i wykres wygląda podobnie do tego z Alpari, także dziwna sprawa, że jest aż taka różnica w kwotowaniachCadermo pisze: Little Scalper napisał:
a który broker jest dobry do gry na LT ?
Ja używam FxPro i używam do testów scalpingowych Go Markets. Mają praktycznie takie same wykresy . Natomiast Admiral różni się od nich bardzo. Nie chcę tu robić złej opinii AM ,mówię tylko to co zaobserwowałem .
Cześć,
Fajna metoda. Trzeciego "tapnięcia" LT używała bardzo mocno lawgirl z FF z tym, że potwierdzeniem było jeszcze bodajże RSI 3 (ztcp). Wracając do tematu, ciekawi mnie, jak dużą wagę przywiązujecie do tego czy w downtrendzie/uptrendzie cena po poprzednich odbiciach robiła LL/HH? (dla purystów: downtrent/uptrend odnosi się tu wyłącznie do nachylenia TL).
Fajna metoda. Trzeciego "tapnięcia" LT używała bardzo mocno lawgirl z FF z tym, że potwierdzeniem było jeszcze bodajże RSI 3 (ztcp). Wracając do tematu, ciekawi mnie, jak dużą wagę przywiązujecie do tego czy w downtrendzie/uptrendzie cena po poprzednich odbiciach robiła LL/HH? (dla purystów: downtrent/uptrend odnosi się tu wyłącznie do nachylenia TL).
- siersciuch
- Pasjonat