BOSSAFX

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
3
9%
Poza paroma minusami są ok
9
28%
Przeciętny
7
22%
Mają wiele wad
5
16%
Stanowczo odradzam
8
25%

Liczba głosów: 32

Fx_boy
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Fx_boy »

marek300 pisze:czy BOSSAFX oferuje jakikolwiek system handlu mobilnego na telefony z systemem Android ?
Zobacz tutaj: http://bossa.pl/index.jsp?layout=2&page ... cat_id=857
Dziękuję i pozdrawiam.

lomok
Bywalec
Bywalec

demo bossa

Nieprzeczytany post autor: lomok »

Witam
Mam pytanie ws konta demo. Mam konto real na XTB i chcę sprawdzić jak śmiga bossa. Gdy zainstalowałem demo z bossa.pl program instalacyjny nie nadaje mi loginu ani hasła. Czy mogę mieć dwa programy mt4 na kompie? Sprawdzałem na dwóch komputerach w domu i pracy, gdzie mam te same programy i nic. Może ktoś pomóc. Przeszukałem forum, ale nic w tym temacie. Pozdrawiam

Rafi13
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Rafi13 »

Możesz mieć 2 te same programy na 100%, gdyż ja tak miałem, tylko nie pamietam jak było w Bossa z loginem i hasłem do demo. Trzeba chyba wcześniej podpisać papiery, ale nie jestem pewien, zakłądem je już jakiś czas temu.

Awatar użytkownika
s_zadora
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: s_zadora »

Fx_boy pisze:Jeżeli ktoś posiada demo "zwykłe" to pobiera nową instalkę, czy też może przejść na mikroloty w inny sposób?
Należy pobrać nową instalkę.
marek300 pisze:czy BOSSAFX oferuje jakikolwiek system handlu mobilnego na telefony z systemem Android ?
Nie mamy dedykowanej aplikacji dla Androida.
lomok pisze:Mam pytanie ws konta demo. Mam konto real na XTB i chcę sprawdzić jak śmiga bossa. Gdy zainstalowałem demo z bossa.pl program instalacyjny nie nadaje mi loginu ani hasła. Czy mogę mieć dwa programy mt4 na kompie? Sprawdzałem na dwóch komputerach w domu i pracy, gdzie mam te same programy i nic. Może ktoś pomóc. Przeszukałem forum, ale nic w tym temacie.
Mieliśmy taki kłopot wczoraj z nowymi instalkami. Proszę pobrać instalkę raz jeszcze ze strony - z nią nie powinno już być tego typu kłopotów.
Rafi13 pisze:Możesz mieć 2 te same programy na 100%, gdyż ja tak miałem, tylko nie pamietam jak było w Bossa z loginem i hasłem do demo. Trzeba chyba wcześniej podpisać papiery, ale nie jestem pewien, zakłądem je już jakiś czas temu.
W żaden sposób nie ograniczamy dostępu do kont demo. Można takie konto założyć w standardowy sposób, bezpośrednio z aplikacji klienckiej MT4. Kłopot był związany z instalką. Co do wielu instancji MT4 na jednym komputerze to oczywiście jest to możliwe.
Pozdrawiam,
Sebastian Zadora
DM BOŚ

lomok
Bywalec
Bywalec

s_zadora pisze: Mieliśmy taki kłopot wczoraj z nowymi instalkami. Proszę pobrać instalkę raz jeszcze ze strony - z nią nie powinno już być tego typu kłopotów.
Niestety bez zmian. Po zeskanowaniu serwera klikam dalej i nic - brak loginu i hasła.
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
s_zadora
Pasjonat
Pasjonat

lomok pisze:Niestety bez zmian. Po zeskanowaniu serwera klikam dalej i nic - brak loginu i hasła.
W takim razie poproszę o przesłanie instalki, której Pan używa na mojego maila. Chciałbym sprawdzić wersję.
Pozdrawiam,
Sebastian Zadora
DM BOŚ

polterge
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: polterge »

czy jest jakas możliwość, zeby visual orders dzialało z mikrolotami? mam na myśli dostosowanie wielkości transakcji. Minimalna do wyboru jest 0.1 lota.

lomok
Bywalec
Bywalec

bossa demo

s_zadora pisze: W takim razie poproszę o przesłanie instalki, której Pan używa na mojego maila. Chciałbym sprawdzić wersję.
Rzeczywiście na stronie rano było jeszcze stare, ale otrzymałem od s_zadora świeżutką instalkę i śmiga aż miło. Mam otwarte jednocześnie mt4 real z xtb i demo z bossa.
Pozdrawiam i dziękuję za szybką reakcję

mzyska
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: mzyska »

Czy jest możliwe, żeby bossa wprowadziła instrument oparty o WIG 20? Wiem że są kontrakty, ale to trochę za duża dzwignia dla niektórych, 10groszy za 1pkt. byłoby w sam raz..

Awatar użytkownika
s_zadora
Pasjonat
Pasjonat

polterge pisze:czy jest jakas możliwość, zeby visual orders dzialało z mikrolotami?
Jak najbardziej tak. Na naszej stronie (Narzędzia/Visual Orders) jest już dostępna wersja tego dodatku obsługująca mikroloty. Zmieniliśmy jednak nieco sposób definiowania parametrów - ustawianie potrzebnej wartości lota z dokładnością do 0.01 byłoby niezbyt wygodne z wykorzystaniem wyświetlanej listy wyboru, zatem należy zaznaczyć obiekt reprezentujący wielkość transakcji np. LOT (dwuklik lewym przyciskiem myszy) i jak zostanie on zaznaczony należy kliknąć prawym przyciskiem myszy, z menu kontekstowego wybrać "Label właściwości" i w wygodny sposób z klawiatury wprowadzić wartość w mikrolotach.
mzyska pisze:Czy jest możliwe, żeby bossa wprowadziła instrument oparty o WIG 20?
Obecnie nie planujemy wprowadzenia takiego instrumentu. Mamy świetną platformę dedykowaną do handlu kontraktami na WIG20. A właściwie platform-y bo myślę że warto sprawdzić nasze najnowsze "dziecko" - autorską platformę giełdową bossaTraderPRO. Zresztą za pośrednictwem BOSSAFX handel na futuresach także jest możliwy. A że kontrakt nie jest podzielny... Na pocieszenie powiem że to jeden z najmniejszych futuresów na świecie bazujący na głównym indeksie giełdowym :))
Pozdrawiam,
Sebastian Zadora
DM BOŚ

ODPOWIEDZ