Zobacz tutaj: http://bossa.pl/index.jsp?layout=2&page ... cat_id=857marek300 pisze:czy BOSSAFX oferuje jakikolwiek system handlu mobilnego na telefony z systemem Android ?
BOSSAFX
demo bossa
Witam
Mam pytanie ws konta demo. Mam konto real na XTB i chcę sprawdzić jak śmiga bossa. Gdy zainstalowałem demo z bossa.pl program instalacyjny nie nadaje mi loginu ani hasła. Czy mogę mieć dwa programy mt4 na kompie? Sprawdzałem na dwóch komputerach w domu i pracy, gdzie mam te same programy i nic. Może ktoś pomóc. Przeszukałem forum, ale nic w tym temacie. Pozdrawiam
Mam pytanie ws konta demo. Mam konto real na XTB i chcę sprawdzić jak śmiga bossa. Gdy zainstalowałem demo z bossa.pl program instalacyjny nie nadaje mi loginu ani hasła. Czy mogę mieć dwa programy mt4 na kompie? Sprawdzałem na dwóch komputerach w domu i pracy, gdzie mam te same programy i nic. Może ktoś pomóc. Przeszukałem forum, ale nic w tym temacie. Pozdrawiam
Należy pobrać nową instalkę.Fx_boy pisze:Jeżeli ktoś posiada demo "zwykłe" to pobiera nową instalkę, czy też może przejść na mikroloty w inny sposób?
Nie mamy dedykowanej aplikacji dla Androida.marek300 pisze:czy BOSSAFX oferuje jakikolwiek system handlu mobilnego na telefony z systemem Android ?
Mieliśmy taki kłopot wczoraj z nowymi instalkami. Proszę pobrać instalkę raz jeszcze ze strony - z nią nie powinno już być tego typu kłopotów.lomok pisze:Mam pytanie ws konta demo. Mam konto real na XTB i chcę sprawdzić jak śmiga bossa. Gdy zainstalowałem demo z bossa.pl program instalacyjny nie nadaje mi loginu ani hasła. Czy mogę mieć dwa programy mt4 na kompie? Sprawdzałem na dwóch komputerach w domu i pracy, gdzie mam te same programy i nic. Może ktoś pomóc. Przeszukałem forum, ale nic w tym temacie.
W żaden sposób nie ograniczamy dostępu do kont demo. Można takie konto założyć w standardowy sposób, bezpośrednio z aplikacji klienckiej MT4. Kłopot był związany z instalką. Co do wielu instancji MT4 na jednym komputerze to oczywiście jest to możliwe.Rafi13 pisze:Możesz mieć 2 te same programy na 100%, gdyż ja tak miałem, tylko nie pamietam jak było w Bossa z loginem i hasłem do demo. Trzeba chyba wcześniej podpisać papiery, ale nie jestem pewien, zakłądem je już jakiś czas temu.
Pozdrawiam,
Sebastian Zadora
DM BOŚ
Sebastian Zadora
DM BOŚ
bossa demo
Rzeczywiście na stronie rano było jeszcze stare, ale otrzymałem od s_zadora świeżutką instalkę i śmiga aż miło. Mam otwarte jednocześnie mt4 real z xtb i demo z bossa.s_zadora pisze: W takim razie poproszę o przesłanie instalki, której Pan używa na mojego maila. Chciałbym sprawdzić wersję.
Pozdrawiam i dziękuję za szybką reakcję
Jak najbardziej tak. Na naszej stronie (Narzędzia/Visual Orders) jest już dostępna wersja tego dodatku obsługująca mikroloty. Zmieniliśmy jednak nieco sposób definiowania parametrów - ustawianie potrzebnej wartości lota z dokładnością do 0.01 byłoby niezbyt wygodne z wykorzystaniem wyświetlanej listy wyboru, zatem należy zaznaczyć obiekt reprezentujący wielkość transakcji np. LOT (dwuklik lewym przyciskiem myszy) i jak zostanie on zaznaczony należy kliknąć prawym przyciskiem myszy, z menu kontekstowego wybrać "Label właściwości" i w wygodny sposób z klawiatury wprowadzić wartość w mikrolotach.polterge pisze:czy jest jakas możliwość, zeby visual orders dzialało z mikrolotami?
Obecnie nie planujemy wprowadzenia takiego instrumentu. Mamy świetną platformę dedykowaną do handlu kontraktami na WIG20. A właściwie platform-y bo myślę że warto sprawdzić nasze najnowsze "dziecko" - autorską platformę giełdową bossaTraderPRO. Zresztą za pośrednictwem BOSSAFX handel na futuresach także jest możliwy. A że kontrakt nie jest podzielny... Na pocieszenie powiem że to jeden z najmniejszych futuresów na świecie bazujący na głównym indeksie giełdowymmzyska pisze:Czy jest możliwe, żeby bossa wprowadziła instrument oparty o WIG 20?

Pozdrawiam,
Sebastian Zadora
DM BOŚ
Sebastian Zadora
DM BOŚ