BOSSAFX
mam pobrana najnowsza wersje, nominal wpisany 0.01 a wyskakuje haslo "Niewystarczająca ilość wolnych środków do otwarcia zlecenia", a kasa jest. Znowu na normalnym koncie skrypt dziala i otwiera 0.1 lota. co musze zrobic zeby dzialalo?
pozdrawiam
ps konta real
pozdrawiam
ps konta real
Trejdować każdy może trochę lepiej lub trochę gorzej.
Proszę o przesłanie kodu źródłowego oraz skompilowanego programu na mój adres s.zadora@bossa.pl.
Pozdrawiam,
Sebastian Zadora
DM BOŚ
Sebastian Zadora
DM BOŚ
Dziś udostępniliśmy konta demo z mikrolotami. Aby otworzyć sobie takie konto należy pobrać nową instalkę demo z naszej strony bossafx.pl oraz na formularzu wyboru konta wybrać "micro". Zapraszam do testów.Fx_boy pisze:s_zadora napisał:
Proszę o cierpliwość, wkrótce udostępnimy takie demo.
Dziękuję, zapewne tutaj na forum pojawi się informacja , kiedy to nastąpi.
Pozdrawiam,
Sebastian Zadora
DM BOŚ
Sebastian Zadora
DM BOŚ
Witam wszystkich,
ponieważ to mój pierwszy post to proszę o wyrozumiałość. Mam pytanie: czy BOSSAFX oferuje jakikolwiek system handlu mobilnego na telefony z systemem Android ? Nie znalazłem żadnych informacji na ten temat na ich stronie internetowej a jest to dla mnie jedno z kryteriów wyboru brokera.
ponieważ to mój pierwszy post to proszę o wyrozumiałość. Mam pytanie: czy BOSSAFX oferuje jakikolwiek system handlu mobilnego na telefony z systemem Android ? Nie znalazłem żadnych informacji na ten temat na ich stronie internetowej a jest to dla mnie jedno z kryteriów wyboru brokera.