Ink. pisze:1. green mowi że opóźnienie było ponad 2 minuty, max opużnienie na jego screenie to coś około 60 sec.
Wróć i przeczytaj to co napisałem wcześniej. 2 minuty trwała egzekucja zlecenia, które finalnie NIE zostało zawarte.
Czasy na screenach dotyczą natomiast realizacji zleceń zawartych.
Już o tym pisałem - stąd też moje pytania do bossy jak reklamować NIE zawartą transakcję.
Mam również wrażenie, że już Ci to wyjaśniałem.
Ink. pisze:2. sprawa z zamknięciem automatu.
Jaka sprawa ? Napisałem, że wyłączam bo wyłączyłem. Po jakimś czasie i zastanowieniu się ponownie odpaliłem zmieniając risk. Po co ? Aaa... bo byłem ciekawy - i dowiedziałem się czegoś przy okazji. Tego tematu na razie nie będę rozwijał ...
Ogólnie automat działał nadal - choć grał w większości tylko 0.01 lota ale dzięki temu tworzyły się logi.
I nie widzę powodu bym musiał spowiadać się na forum za każdym razem jak automat włączam.
Ink. pisze:3. green najpierw mówił że udostępni nazwę wstaźnika potem nabrał wody w usta
1. pokaż gdzie to napisałem.
2. cofnij się trochę i przeczytaj pisałem jak wół jakie mam zdanie w tej sprawie nie będę się powtarzał. Wskaźnik nie ma tu znaczenia.
Ink. pisze:4. cały czas oczernia bosse bez grama dowodów prócz własnych "subiektywnych" słów nasiąkniętych emocjami
Nie prawda. Po pierwsze nie raz pisałem, że bossa robi dużo dobrej roboty jeśli chodzi o narzędzia dla programistów. Po drugie pisałem, że szokował mnie fakt organizowania konkursu dla automatów w którym transakcje automatu idą przez DD.
Po trzecie jakichże to dowodów miałbym Ci udzielić co ? Cokolwiek bym nie robił to i tak zawsze powiesz, że: albo są to moje subiektywne słowa, albo że rysunek jest z painta więc to żaden dowód .... z taką retoryką nie mam zamiaru dyskutować bo nie udowodnię, że nie jestem wielbłądem.
A tak ogólnie: to mam nieodparte wrażenie, że już któryś raz manipulujesz moimi wypowiedziami.
Ink. pisze:Moim celem nie było oczernianie greena tylko uczepiliście sie bossy że nie mowia tego czy tamtego, ale popatrzcie na to obiektywnie jak zachowuje sie w tej sytuacji green, robi co chce i jest święty, dla mnie nie i jego słowa po tym wątku w kwestii bossy nic nie znaczą bo zmienia zdanie w zależności od sytuacji a to go dyskwalifikuje w moich oczach jako oskarżyciela.
No to teraz proszę przytocz w którym to miejscu zmieniłem zdanie jak chciałem ? Czekam.
Songo89K pisze:Z tego co wiem to po prostu wchodziło x razy transakcji mniej,przez co wygrać było by ciężko ja osobiście nie kojarzę stwierdzenia że przestał zarabiać
Oczywiście, zastosowanie DD czy cokolwiek to było powoduje, że wchodzi tylko nikła część transakcji w porównaniu do konta "zwykłego".
Profil strategi wtedy zmienia się diametralnie: nie znamy zupełnie reguł powodujących, że dana transakcja zostanie zawarta czy nie. Wszelką statystykę trafia tu szlak. Tym niemniej były momenty gdy strategia już mimo utrudnień nadal zarabiała. Jest to interesujący temat i pewnie przyjrzę się mu bliżej, wymaga to jednak dokładniejszej obróbki logów.