BOSSAFX - konkurs 2011

Informacje na temat wszelkiego rodzaju konkursów Forex'owych.

Wezmiesz udział w konkursie ?

Tak
51
57%
Nie
38
43%

Liczba głosów: 89

Awatar użytkownika
mike_05
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: mike_05 »

Powtórzę problem.
Po zainstalowaniu MT4 bossia i zaciaganie danych historycznych, dane kończą sie na 10 czerwca 2011 potem dziura i dwa ostatnie dni.
Próbowałem na kilku komputerach, rożnych parach, instalując BOSSAFX w różnych miejscach po odinstalowaniu poprzedniej instalacji na C, na D, w Program files32, efekt taki sam. Windows7.
Konto demo i konto live bez różnicy.
Ostatnio zmieniony 07 paź 2011, 12:28 przez mike_05, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
s_zadora
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: s_zadora »

mike_05 pisze:Po zainstalowaniu MT4 bossia i zaciaganie danych historycznych, dane kończą sie na 10 czerwca 2011 potem dziura i dwa ostatnie dni.
Jaki jest interwał wykresu?
Rozumiem że ściągneły się dane od xxx do 10 czerwca a następnie z 5 i 6 października? Czy dane pomiędzy 10 czerwca a 6 października?
Czy próbował Pan odświeżać wykres (prawy przycisk myszy na oknie wykresu i z menu kontekstowego "Odśwież").
Pozdrawiam,
Sebastian Zadora
DM BOŚ

Awatar użytkownika
mike_05
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: mike_05 »

Próbowałem róznych metod.
Po ściągnięciu danych "historia F2", na wykresie pojawia sie ogromny GAP, nattomiast jak ten wykres sie odświeży z menu kontekstowego PPM, GAP znika, ciągłość w zakresie ustawionym w preferencjach okna wykresu jest OK, ale w historii nadal dziura. Po ponownym "ściągnięciu danych" (w nawiasie, bo przewaznie jest komunikat ze nie ma nowych danych), na wykresie znów pojawia sie GAP. Test zadany w okresie obejmujący dziurę i np do dziś, robi transakcję tylko na 2 ostatnich dniach. Zjawisko występuje również na innych instalacjach różnych brokerów.
Ostatnio zmieniony 07 paź 2011, 12:27 przez mike_05, łącznie zmieniany 2 razy.

Kiwi
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Kiwi »

Na rachunek konkursowy główny mogę się zalogować, a na rachunek automatów nie mogę . Dlaczego ??

Awatar użytkownika
s_zadora
Pasjonat
Pasjonat

Kiwi pisze:Na rachunek konkursowy główny mogę się zalogować, a na rachunek automatów nie mogę . Dlaczego ??
Powinna być możliwość logowania na oba rachunki konkursowe. Proszę sprawdzić dane logowania, jeśli problem dalej będzie występował, proszę o kontakt z Wydziałem Obsługi Klienta (801104104, mail w platformie real MT4) w celu odzyskania poprawnego Identyfikatora rachunku. Pin (hasło) na wszystkich rachunkach jest taki sam, zakładam że jeśli udało się zalogować na jakikolwiek rachunek to jest poprawny i kłopot związany jest z Idenyfikatorem (loginem).
Pozdrawiam,
Sebastian Zadora
DM BOŚ

Goldfinger

Nieprzeczytany post autor: Goldfinger »

Czy mnie pamięć nie myli, że rok temu dla każdego uczestnika była gwarantowana nagroda w postaci książki? Czy w tym roku będzie jakaś gwarantowana nagroda bez względu na wynik? :?:

Awatar użytkownika
s_zadora
Pasjonat
Pasjonat

Goldfinger pisze:Czy mnie pamięć nie myli, że rok temu dla każdego uczestnika była gwarantowana nagroda w postaci książki? W tym roku będzie jakaś gwarantowana nagroda bez względu na wynik?
Oczywiście, każdy uczestnik otrzymuje najnowszą książkę G. Zalewskiego i T. Zaleśkiewicza pt. "Droga Inwestora. Chciwość i strach na rynkach finansowych." Więcej o nagrodach, m.in. o książce: http://bossafx.pl/nagrody.html
Dodam że książka powszechnie będzie dostępna na rynku dopiero na koniec roku, zatem uczestnicy konkursu mają dostęp "przedpremierowy".
Pozdrawiam,
Sebastian Zadora
DM BOŚ

Goldfinger

Nieprzeczytany post autor: Goldfinger »

s_zadora pisze:Oczywiście, każdy uczestnik otrzymuje najnowszą książkę G. Zalewskiego i T. Zaleśkiewicza pt. "Droga Inwestora. Chciwość i strach na rynkach finansowych." Więcej o nagrodach, m.in. o książce

To super. A co z odbiorem? Kurierem czy osobiście?

Awatar użytkownika
s_zadora
Pasjonat
Pasjonat

Goldfinger pisze:To super. A co z odbiorem? Kurierem czy osobiście?
Wysyłamy na adres korespondencyjny zdefiniowany u nas.
Pozdrawiam,
Sebastian Zadora
DM BOŚ

Kiwi
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Kiwi »

s_zadora pisze: Powinna być możliwość logowania na oba rachunki konkursowe. Proszę sprawdzić dane logowania, jeśli problem dalej będzie występował, proszę o kontakt z Wydziałem Obsługi Klienta (801104104, mail w platformie real MT4) w celu odzyskania poprawnego Identyfikatora rachunku. Pin (hasło) na wszystkich rachunkach jest taki sam, zakładam że jeśli udało się zalogować na jakikolwiek rachunek to jest poprawny i kłopot związany jest z Idenyfikatorem (loginem).
Telefon do Wydziału Obsługi Klienta (801104104) rozwiązał problem .
trzeba było poprostu odblokować rachunek. :)
Dziękuje za pomoc

ODPOWIEDZ