green7 pisze:
Kovis ja się nie muszę Tobie tłumaczyć czemu robię coś tak a nie inaczej. Takie mam "widzimisię" i już. To gdzie gram na demo czy w realu jak gram itd. nie ma znaczenia. Albo broker jest solidny albo jak to mówią "leci w kulki".
To teraz wytłumacz mi jak to jest, że BMF który twierdzi, że nie jest brokerem MM gdy przychodzi do wypłaty
anuluje transakcje sprzed półtora roku ? Kto przepraszam był drugą stroną tych transakcji i w jakiż to sposób mogli je anulować ?
Rasumując: BMNF ściemnia na swojej stronie.
Że zacytuję klasyka "Kovis nie idź tą drogą". Czyli nie "wal ściemy" - wierz mi, nie opłaci się.[/quote]
Nie tłumacz się, ale handel na demo to nie real.
Pisze o Currenexie nie MT4 - sprawdź sam różnicę.
Handlować na demo i zbudować automat który zarabia nie problem, otwórz ebay i kup sobie parę sztuk po 10$. Konkursy na demo i pokazanie wyniku - można zarobić 4000% - to szukanie mięsa armatniego, które później się karmi do wyzerowania rachunku tą ściemą...
Najbardziej mnie irytuje fakt, że wszyscy doskonale wiedzą jak się gra na poślizgach brokera typu mm - i dlaczego jest to możliwe TYLKO na mt4, a Ty próbujesz zgrywać "poszkodowanego" - mimo że znasz temat od początku i już zakładając rachunek wiesz, że albo Cie broker "wywali" na pysk, albo wypłaci i zamknie rachunek.
Dla mnie to dziecinada - otwieranie 30rachunków i próbowanie oskubać brokera -sorry - inwestorem lub traderem - nie nazwał bym takiej osoby. Rozumiem skalpowanie, daytrading lub poprostu gre na danych, ale luki w MT4 to dziecinada...
OK możemy nazwać ten typ "cwany informatyk" - nic więcej (moim zdaniem). Bo jeśli potrafisz zarabiać to siedzisz na ecn i masz wszystko w nosie, a nie szukasz szmacianych mt4.
Wracając do tematu - jeśli jest inaczej niż myślę - to mój temat BlackHorse - jest skierowany właśnie do takich osób jak Ty! (mam nadzieje):
"potrafię zarabiać, ale broker mt4 mi nie pozwala"
"gram na danych, ale broker mi nie pozwala"
"skalpuje, ale broker mi opóźnia zlecenia"
"broker podciąga mi pod sl zlecenia"
Zapraszam na currenex - REAL już od 1000$ i masz ecna z najniższą prowizją w PL - (daromanchester) proszę nie pisz o "flagach", bo mają licencje na całym świecie między innymi w Rosji - do której jak dobrze wiesz, akurat przyczepić się nie da jeśli chodzi o nadzór. Obsługiwałem rachunku wielomilionowe i nawet ułamka pipsa nie ściągnęli na minus.
życzę dużo zarobionych pipsów.
Pozdrawiam