BlackHorse FX - ECN/ STP/Currenex

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.
konik2007
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: konik2007 »

Mirandola pisze:Wygląda to na tyle zachęcająco, że gdyby tylko były warunki w PLN to się przenoszę bez wahania.
Co z aplikacjami na komórki? Będzie możliwość handlu na Androidzie np?
Ja mam w eur i jest wszystko ok. Polecam!

Awatar użytkownika
mryko
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: mryko »

konik2007 pisze:
Mirandola pisze:Wygląda to na tyle zachęcająco, że gdyby tylko były warunki w PLN to się przenoszę bez wahania.
Nie mam nic przeciwko EUR, ale jednak będę konsekwentnie czekał na rachunki w PLN. Proszę szefostwo o informację na jakim etapie jest realizacja mojego postulatu.
Sky is the limit

konik2007
Bywalec
Bywalec

Ale co Ty na forum pytasz czy jak ? :)
Ludzie bądźcie trochę zaradni : macie telefony, adresy, email, skype!
Nie zadałem żadnego pytania w tym temacie, miałem ochotę to poczytałem przetestowałem, zadzwoniłem dowiedziałem się przelałem kasę i działa. Myślę że będzie można w PLN ale myślę tez ze wtedy się pierwsi dowiemy. Naprawdę jest szybko i bez problemu i mały spred. A dla tych co mają konta pomoc w graniu. Żebym zaczynał z taką firmą 5 lat temu to zarabiałbym już po tygodniu jestem naprawdę w szoku bo robią kawal dobrej roboty i wróże im duży sukces.
Pozdrawiam

mryko pisze:
konik2007 pisze:
Nie mam nic przeciwko EUR, ale jednak będę konsekwentnie czekał na rachunki w PLN. Proszę szefostwo o informację na jakim etapie jest realizacja mojego postulatu.

Awatar użytkownika
mryko
Pasjonat
Pasjonat

Właśnie chodzi o to że starałem się uzyskać odpowiedź poprzez kontakt meilowy jednak pozostaje bez odpowiedzi stąd moje wywołanie szefostwa do "tablicy".
Sky is the limit

Awatar użytkownika
mryko
Pasjonat
Pasjonat

Witam. Od pewnego czasu zdarza mi się taka oto sytuacja w czasie korzystania z platformy(REAL i DEMO), w momencie używania narzędzi np. fibo, linia trendu platforma zawiesza się, windows wyświetla komunikat że wystąpił błąd i za chwilę platforma się zamyka. po ponownym odpaleniu wszystko wraca do normy. Spotkaliście się z taką sytuacją?
Pozdrawiam.
Sky is the limit

zz
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: zz »

mryko pisze:Witam. Od pewnego czasu zdarza mi się taka oto sytuacja w czasie korzystania z platformy(REAL i DEMO), w momencie używania narzędzi np. fibo, linia trendu platforma zawiesza się, windows wyświetla komunikat że wystąpił błąd i za chwilę platforma się zamyka. po ponownym odpaleniu wszystko wraca do normy.
Generalnie radzę każdemu na wszystkich platformach zostawić tylko to czym handlujemy na platformie ,a resztę pousuwać.
Wtedy jest najmniej problemów..,analizy też radzę robić na innych platformach...

Pozdrawiam.
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów

konik2007
Bywalec
Bywalec

mryko pisze:Witam. Od pewnego czasu zdarza mi się taka oto sytuacja w czasie korzystania z platformy(REAL i DEMO), w momencie używania narzędzi np. fibo, linia trendu platforma zawiesza się, windows wyświetla komunikat że wystąpił błąd i za chwilę platforma się zamyka. po ponownym odpaleniu wszystko wraca do normy. Spotkaliście się z taką sytuacją?
Pozdrawiam.
Ja osobiście dzis miałem przypadek zerwania polaczenia, ale podlaczylem się przez internet play, ale nigdy nie zdarzylo mi sie żeby się wylaczyla, zaznacze że też uzywam fibo i mam otwarte ok 3 do 5 okien.

Awatar użytkownika
Helium
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Helium »

Hhmm może mi ktos wyjaśnic dlaczego ten broker widnieje na tej http://www.100forexbrokers.com/stp-brokers stronie w kategorii STP a nie ECN/STP?? Przeciez ten broker jest ECN.

Dodano po 1 minutach:

Należało by chyba zmienić tytuł wątku na BlackHorse FX - STP/Currenex
Gółwnie elektronika :fuckyou2: :fuckyou2: :509: :516:

zz
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: zz »

Należało by chyba zmienić tytuł wątku na BlackHorse FX - STP/Currenex
Tak czy siak bardzo Wielki Szacun dla Kovisa,podniósł w przyszłości poprzeczkę dla naszych banków bardzo bardzo wysoko.
Oczywistym jest że będzie to z korzyścią dla klientów.....

Pozdrawiam.
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów

Awatar użytkownika
reptile
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: reptile »

Bo nie jest ECN.... a Czeski bank nic nie wie o licencji FX dla BHFX na cała Europe.. :lol:
W sumie to wychodzi, że nigdzie nie sa regulowani.. bo bmfn to nie bhfx..

Tylko PB ma Direct do EMS jak JPM reszta STP do IB.
Helium pisze:Należało by chyba zmienić tytuł wątku na BlackHorse FX - STP/Currenex
Ale wtedy nikt by sie tak nie jarał tematem :lol:
R.E.P.T.I.L.E. - Robotic Electronic Person Trained for Infiltration and Logical Exploration (off-line,only e-mail)

ODPOWIEDZ