Biznesy oparte na FX
- ForexMaker
- Stały bywalec
Pomysł Panowie jest naprawdę super, tak jak ktoś już wcześniej wspomniał można połączyć przyjemne z pożytecznym.
Jeśli chodzi o sprzedaż sygnałów itp. to można np. zamieścić konto real na myfxbook inwestować tam zgodnie z zasadami sytemu z którego będą podawane sygnały i wtedy klient będzie widział czego może się spodziewać korzystając z usług firmy, bo przecież tu chodzi aby firma się rozwijała i klienci byli zadowoleni to jest klucz do sukcesu
ponieważ dużo początkujących inwestorów sparzyło się na tego typu usługach np. ja kiedyś wykupiłem sygnały od jakiegoś gościa z Hiszpani i zapewniał mnie że na pewno będę zadowolony ponieważ dziennie ugrywają 80pips i niema szans abym dzień był zakończony na minusie, a jak się okazało owszem było 80pips ale na minusie
i taka firma niema racji bytu. Dlatego moim zdaniem dobrym pomysłem jest prowadzenie konta na myfxbook lub coś w tym stylu aby klient widział jakich może się spodziewać wyników.
W każdym bądź razie jestem zainteresowany spotkaniem najlepiej w górach
Jeśli chodzi o sprzedaż sygnałów itp. to można np. zamieścić konto real na myfxbook inwestować tam zgodnie z zasadami sytemu z którego będą podawane sygnały i wtedy klient będzie widział czego może się spodziewać korzystając z usług firmy, bo przecież tu chodzi aby firma się rozwijała i klienci byli zadowoleni to jest klucz do sukcesu

Chyba wiem o jakiego gościa chodzi, bodajże został już zlikwidowany albo to nie ten gość.futures pisze:Pomysł Panowie jest naprawdę super, tak jak ktoś już wcześniej wspomniał można połączyć przyjemne z pożytecznym.
Jeśli chodzi o sprzedaż sygnałów itp. to można np. zamieścić konto real na myfxbook inwestować tam zgodnie z zasadami sytemu z którego będą podawane sygnały i wtedy klient będzie widział czego może się spodziewać korzystając z usług firmy, bo przecież tu chodzi aby firma się rozwijała i klienci byli zadowoleni to jest klucz do sukcesuponieważ dużo początkujących inwestorów sparzyło się na tego typu usługach np. ja kiedyś wykupiłem sygnały od jakiegoś gościa z Hiszpani i zapewniał mnie że na pewno będę zadowolony ponieważ dziennie ugrywają 80pips i niema szans abym dzień był zakończony na minusie, a jak się okazało owszem było 80pips ale na minusie
i taka firma niema racji bytu. Dlatego moim zdaniem dobrym pomysłem jest prowadzenie konta na myfxbook lub coś w tym stylu aby klient widział jakich może się spodziewać wyników.
EOT.
Tylko po co sprzedawac sygnaly jesli bedziemy mieli faktycznie bardzo dobre wyniki ? czemu samemu nie inwestowac tylko sprzedawac je poczatkujacym traderom ? znacie doswiadczonego albo zawodowego tradera ktory kupuje sygnaly z netu ? ile mozna z tego miec ? 100 osob po np 100zl za sygnaly czyli 10tys miesiecznie to jest ten sukces ?
...
To nie jest ten kierunek
Jak ktos wpisze w wyszukiwarce "sygnaly forex" to na ktorej stronie nas znajdzie ? i dlaczego ma wybrac nas z tylu mozliwosc jak wszyscy obiecuja i przedstawiaja super wyniki ...
...
To nie jest ten kierunek

Jak ktos wpisze w wyszukiwarce "sygnaly forex" to na ktorej stronie nas znajdzie ? i dlaczego ma wybrac nas z tylu mozliwosc jak wszyscy obiecuja i przedstawiaja super wyniki ...
Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to właśnie robi.
Popieram. Sygnały to dziecinada i chałtura dla jednej osoby...guccon pisze:Tylko po co sprzedawac sygnaly jesli bedziemy mieli faktycznie bardzo dobre wyniki ? czemu samemu nie inwestowac tylko sprzedawac je poczatkujacym traderom ? znacie doswiadczonego albo zawodowego tradera ktory kupuje sygnaly z netu ? ile mozna z tego miec ? 100 osob po np 100zl za sygnaly czyli 10tys miesiecznie to jest ten sukces ?
Ale już gruntowne analizy i do tego sygnały, które by się sprawdzały... hmm, wtedy to sky is the limit, włączając klientów instytucjonalnych. Łatwiej się mówi oczywiście, niż robi ale kto nie ryzykuje ten nie pije szampana, ewentualnie dorato

IMO, jakieś połączenie oferty szkoleniowej, analiz, tylko inaczej niż strona www, takich są już setki:) Znaczy się, musi być, ale musi być też inaczej niż wszyscy

Dodano po 36 sekundach:
Trza się spotkać, obwąchać i pogadać

Ciekawosta... czego szuka świat w googlach odnośnie FX:
http://www.google.com/insights/search/? ... 2-m&cmpt=q
i dla porównania 'forex signals' bo dla sygnałów forex za mało danych:
i dla porównania 'forex signals' bo dla sygnałów forex za mało danych: