Moim zdaniem jest to tylko nabijanie ludzi w butelkę.
Wróżbici czarodzieje i inne rzeczy to zwykła ściema.
Często podają dużo pozytywnych sygnałów wejścia w jakiś rynek a i już może się jeden sprawdzi wtedy krzyczą jeszcze głośniej
Zapytaj takiego gracza a opowie CI jakie to on przeżył zjawiska paranormalne w życiu , opowie Ci o telekinezie i innych bzdurach w które sam do końca nie wierzy.
Podają oni argument że fazy księżyca wpływają na ludzi. Równie dobrze można podać inne podobne argumenty dla potwierdzenia jakiekolwiek tezy.
Ludzie w średniowieczu wierzyli że ziemia jest płaska , to się wydawało dla nich na tyle logiczne, iż mogli w nieskończoność wymyślać tezy, dla potwierdzenia swoich przekonań.
Ludzie chodzą do wróżki przewidzieć swoją przyszłość, pytają o finanse o miłość i zawsze otrzymują podobne wróżby( często sami kreują oczekiwaną odpowiedz)
( czy moje finanse się poprawią?) Wróżka odpowiada w przyszłym roku kieruje się ciężka sytuacja ale widzę że w następnym roku ciężka płaca się opłaci
Pytający daje informację o słabej sytuacji finansowej , a ciężka praca zawsze się opłaca.
(czy odnajdę miłość ?)w przyszłym czasie widzę dawną znajomość być może ona otworzy przed tobą nową drogę
Istnieje ogromne prawdopodobieństwo spotkania na ulicy dawnej znajomej a jeżeli jeszcze naprawdę się wierzy w to że to ta jedyna to już gadka sama poleci
Działa tu także nasza podświadomość usilnie wierzymy w coś i do tego dążymy ( ciężka praca na ogół daje kasę ) ( a jak ktoś czeka na miłość i wie że musi spotkać dawną znajomą to na pewno nią spotka )Wiara robi skutek
Lecz wiara na rynku takim jak forex się nie sprawdzi bo jako jednostki nie mamy na to wpływu, No chyba że wszyscy przestają patrzeć w AT i AF tylko kupują sobie lunety.Jeżeli lubią patrzeć w gwiazdy .
(kiedyś po pijaku sobie oglądałem o 3 w nocy przez dwie godziny tele wróżby na Polsacie , takie naj częściej były zadawane pytania i takie odpowiedzi padały)( czasem ktoś pytał jeszcze o zdrowie )
Diś trochę też jestem na % więc się wczułem w temat
Pozdrawiam