Nie jest wymagany minimalny kapitał początkowy.fajfas3 pisze:A jeżeli można wiedziec, jaki jest minimalny kapitał początkowy w tej platformie?
Pozdrawiam
A to ciekawe posunięcie! Brawo!Dariusz Wiśniewski pisze:Jeżeli chodzi o prowizję to oczywiście w tym temacie zawsze staramy się być elastyczni. Każdy Klient może z nami indywidualnie negocjować stawki prowizji. Zależy to jedynie od generowanych obrotów.
Aha - czyli nie ma co myśleć o rozszerzeniu działalności na Alior Bank jeśli chodzi o franczyzę. Szkoda - bo już zacząłem żonę namawiać - jak w każdym banku taka sama bida jeśli chodzi o traktowanie placówek franczyzowych. A powiem szczerze, że w niektórych obsługa jest bardziej kompetentna - a przede wszystkim nie jest "najemnikiem" - przepraszam Pana - ale my w większości jesteśmy tutaj na swoim - i zależy właścicielom na innym podejściu do klienta niż "pracuję dzisiaj tutaj a jutro gdzie indziej - co mnie obchodzi co będzie za 2 lata"Dariusz Wiśniewski pisze:Niestety rachunki Alior Trader nie mogą być zakładane w placówkach partnerskich. Pozostają jedynie oddziały Alior Banku.pan tadeusz pisze:mam uczulenie na duże miasta - czy w placówce partnerskiej też można otworzyć konto real / wprowadzać zmiany w rachunkach osobistych itp?
Docelowo będzie udostępniona możliwość założenia rachunku Alior Trader przez Bankowość Internetową dla dotychczasowych Klientów. Niestety obecnie nie ma takiej możliwościkingjaxe pisze:Mam konto bankowe w Aliorze. Czy żeby podpisać "Umowę o świadczenie usług wykonywania zleceń na rynkach OTC" muszę udać się do placówki banku, czy mogę to zrobić przez internet?
Klikam umowy i wnioski/rachunki brokerskie/podpisz umowę o rachunek brokerski dla klientów indywidualnych? To jest ta umowa?? Chyba nie ??
Pozdrawiam,
Dariusz Wiśniewski
Ciekawy jestem - bo duże instytucje zwykle są mniej elastyczne od małych - a już u z mniejszymi brokerami bywa problem z negocjacjami.Janek Trader pisze:A to ciekawe posunięcie! Brawo!Dariusz Wiśniewski pisze:Jeżeli chodzi o prowizję to oczywiście w tym temacie zawsze staramy się być elastyczni. Każdy Klient może z nami indywidualnie negocjować stawki prowizji. Zależy to jedynie od generowanych obrotów.
JAK DOBRZE! Dzięki Ci dobry człowieku!nielegalny pisze:menu>środowisko>panele - wykres - odznacz "użyj gradientu koloru dla świecy"
Jeśli na ECN szukasz oszczędności w zawieraniu transakcji.. To polecam zostać przy Market Makerach ; ) I, parafrazując do reklamy pewnego banku, dalej dawać się 'rżnąć'.Pełnomocnik pisze:opłata pobierana od 1 lota to niecałe 20pln + dodadkowo spred....? generalnie rzecz ujmując podobnie jak brokerzy MM wiec gdzie tu oszczedności..?