Tak. ProTrader 2 zapamiętuje te ustawienia wykresu.Mustafa pisze:Czy wersja ProTradera2 będzie już "pamiętać" jakie było przybliżenie wykresu?
Pozdrawiam
Karol Marchewka
Jest taka możliwość. prawy przycisk myszy na górnym pasku wykresurh-fx pisze:Czy ProTrader2 ma mozliwość ustawienia niestandardowego czasu świeczek (np M3) ?
Bo z tego co widziałem na demo to nie było takiej mozliwości ?
Dariusz Wiśniewski pisze:Na razie wygląda na to, że nie. Ale ta kwestia została zgłoszona, tak więc do ostatecznej wersji PT2 może być to naprawione.Mustafa pisze:Czy wersja ProTradera2 będzie już "pamiętać" jakie było przybliżenie wykresu? Obecnie używam 9 wykresów i za każdym razem muszę to ustawiać. A jeszcze dochodzą do tego restarty platformy i znowu marnuje czas na zbędne klikanie. Wiem, że o tym już było ale nie rozumiem z czym programiści mają problem. To są czynności powtarzalne, czy zapamiętać ile ostatnich świeczek wyświetlić to aż taki wielki problem? Jakoś na innych platformach nie ma z tym problemu.
Pozdrawiam
A prawidłowa odpowiedź to : i tak i nieMaRCHeW pisze: Mustafa napisał:
Czy wersja ProTradera2 będzie już "pamiętać" jakie było przybliżenie wykresu?
Tak. ProTrader 2 zapamiętuje te ustawienia wykresu.
Wersja WEBowa będzie.Mar23 pisze:Witam,
Przejrzałem cały wątek, ale nie doczytałem się informacji, czy alior trader będzie miał wersję webową? Na www.protrader.net widzę, że opcje webowe są jak najbardziej przewidziane, pytanie tylko co na to alior.
Ps. a może jest jakiś inny sposób połączenia się z alior traderem przez www?