AliorTrader - ECN.

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
2
6%
Poza paroma minusami są ok
13
41%
Przeciętny
7
22%
Mają wiele wad
5
16%
Stanowczo odradzam
5
16%

Liczba głosów: 32

jajajaja
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: jajajaja »

realne. a haslo mam w smsie i wpisuje je w polu gdzie powinienem stare wpisac i kupa

Dodano po 4 minutach:

ok poszlo. tak , trzeba uzyc 3 grup znakow. dzieki

MOCKBA
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: MOCKBA »

zz pisze:
sajnek pisze:Witam
Dlaczego 6 wrzesnia miedzy 10:02 a 10:08 nie można było składać zleceń...
Była w tym czasie interwencja BC Szwajcari...potężna luka na rynku...,której nikt się nie spodziewał...

Pozdrawiam
Witam,
mam pytanie czy ktoś miał w tym czasie zamkniętą pozycję poprzez SL?
Interesuje mnie jak duży poślizg wystąpił? Czy było to np. 20pips czy bardziej 100?
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
kingjaxe
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: kingjaxe »

a ty jaki miałeś poślizg Mockba? ile pipsów?

MOCKBA
Gaduła
Gaduła

kingjaxe pisze:a ty jaki miałeś poślizg Mockba? ile pipsów?
Ja nie miałem otwartej żadnej pozycji w czasie interwencji.
Chcę sobie tylko wyrobić opinię nt. Aliora.

zz
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: zz »

MOCKBA pisze:Witam,
mam pytanie czy ktoś miał w tym czasie zamkniętą pozycję poprzez SL?
Interesuje mnie jak duży poślizg wystąpił? Czy było to np. 20pips czy bardziej 100?
Ogólnie to trzeba się liczyć że takie sytuacje będą występować ponieważ jeżeli takie potężne interwencje występują to banki przestają kwotować.. i powstaje luka na rynku..,nawet na 100 pip.
MOCKBA pisze:Chcę sobie tylko wyrobić opinię nt. Aliora.
Zgadzam się z Tobą że w takich ekstremalnych sytuacjach najlepiej sprawdzać brokera lecz musi to porównanie odbywać się do konkurencji..

Pozdrawiam.
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów

MOCKBA
Gaduła
Gaduła

zz pisze:
MOCKBA pisze:Chcę sobie tylko wyrobić opinię nt. Aliora.
Zgadzam się z Tobą że w takich ekstremalnych sytuacjach najlepiej sprawdzać brokera lecz musi to porównanie odbywać się do konkurencji..

Pozdrawiam.
Mam z czym porównać,
dlatego proszę osoby u których poślizg wystapił o wypowiedź.

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
kingjaxe
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: kingjaxe »

U mnie pozycja short na eur/chf otwarta o godzinie 10.01.53 po cenie 1.1298. Było to zlecenie oczekujące sell limit.
O godzinie 10.02.06 klikałem zamknij z palca, ale zamknęło mi dopiero o godzinie 10.08.51 po cenie 1.1826. Więc zamknęli mi dopiero po prawie 7 minutach i kilkaset pipsów gorszej cenie niż klikałem.
Możesz napisać, o ile pipsów i u jakich brokerów innym zamknęło pozycję? Szczególnie na Dukasie mnie interesuje.

MOCKBA
Gaduła
Gaduła

kingjaxe pisze:U mnie pozycja short na eur/chf otwarta o godzinie 10.01.53 po cenie 1.1298. Było to zlecenie oczekujące sell limit.
O godzinie 10.02.06 klikałem zamknij z palca, ale zamknęło mi dopiero o godzinie 10.08.51 po cenie 1.1826. Więc zamknęli mi dopiero po prawie 7 minutach i kilkaset pipsów gorszej cenie niż klikałem.
Możesz napisać, o ile pipsów i u jakich brokerów innym zamknęło pozycję? Szczególnie na Dukasie mnie interesuje.
Słyszałem, że na Interactive Brokers był poślizg 30 pips, ale nie możemy porównywać sytuacji ani wyciągać wniosków, ponieważ tam był ustawiony SL. Zlecenie było więc już na serwerze przed interwencją.

zz
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: zz »

Sprawdzajcie sobie również jak Wam działa internet mobilny../// Era//
Zafundowałem sobie dodatkowe żródło // zapasowe// z Ery 15 giga...
To jest szok...,nie tylko że nie mogę uruchomić platformy to nawet Onetu nie mogę przeglądać...// przez parę minut stronę otwiera , tak na nim muli//...
Kiedyś miałem 3 giga i chodziło dużo lepiej...
Proszę fachowców o wypowiedż co zrobić?,to co się dzieje z internetem mobilnym to jest nieprawdopodobne.
Czy zmiana właściciela na to wpłyneła?,jeżeli tak to co polecanie z mobilnego pod Aliora?.

Pozdrawiam.
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów

Awatar użytkownika
Mustafa
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Mustafa »

mi PLAY dobrze smiga ale to zależy od miejsca(np .dzisiaj byłem poza miastem i było cienko), i prawdopodobnie z Erą masz to samo sprawdź sobie mapę zasięgu czy cie obejmuje szybki net
Nie chodzi o to czy masz rację czy nie, tylko o to, co robisz kiedy masz rację lub jak się zachowujesz jeżeli racji nie masz.

ODPOWIEDZ