Admiral Markets - Wątek II
Re: Admiral Markets - Wątek II
admiral android platforma mt4 gdzie jest opcja zamkniecia pozycji?
AM zmieniło bank i numer konta do wpłat Teraz jest to PKO zamiast BZWBK.
gdy oglaszali stopy procentowe w australii o 6:30 u was tez wystapila luka na prawie 30 pips na audusd ?
ogolnie zawsze mam jeszcze wlaczonych trzech innych brokow i u nich obylo sie praktycznie bez luki.
dodam, ze mam konto standard, na pro tez tak bylo?
AM cos daje ciala, nawet na danych ktore nie mialy wielkiego wplywu na cene czesto mam luke 1-3 pipsa... a u reszty bez luki.
ogolnie zawsze mam jeszcze wlaczonych trzech innych brokow i u nich obylo sie praktycznie bez luki.
dodam, ze mam konto standard, na pro tez tak bylo?
AM cos daje ciala, nawet na danych ktore nie mialy wielkiego wplywu na cene czesto mam luke 1-3 pipsa... a u reszty bez luki.
u mnie na koncie standard tez jest spora luka na danych
Witam
Chciałbym zapytać jakie jest przesunięcie czasowe na platformie transakcyjnej u tego brokera. Na demie widzę -3h w stosunku do naszego czasu. Tak samo jest na koncie rzeczywistym? Chodzi mi zwłaszcza o MT5, a jeśli jest różnica to jak na MT4 to wygląda.
Chciałbym zapytać jakie jest przesunięcie czasowe na platformie transakcyjnej u tego brokera. Na demie widzę -3h w stosunku do naszego czasu. Tak samo jest na koncie rzeczywistym? Chodzi mi zwłaszcza o MT5, a jeśli jest różnica to jak na MT4 to wygląda.
-
- Pasjonat
na mt4 jest o 1h. na demo i real.
Zmieniłem system z XP na W7. Ponownie dokonałem instalacji platformy. Który katalog (dane?) należałoby przekopiować ze starej instalacji MT4, aby uzyskać te same ustawienia wyświetlania okien poszczególnych par walutowych, głównie chdzi o szablony.
Dziękuję i pozdrawiam.
foldery:
profiles
experts
templates
profiles
experts
templates