Admiral Markets - Wątek II
Re: Admiral Markets - Wątek II
Kupidyn można je przekopiować ze starego do nowego, czy tez nowe zastąpić tymi starymi?, -z góry dzięki fest.
Dziękuję i pozdrawiam.
a to nie to samo? Ja zazwyczaj wywalam z nowej instalacji te foldery i później przekopiowuje z pulpitu stare.
No nie, bo one trochę się różniąkupidyn pisze:a to nie to samo? Ja zazwyczaj wywalam z nowej instalacji te foldery i później przekopiowuje z pulpitu stare.

Dziękuję i pozdrawiam.
Osobiście pod siódemką korzystałem z instalki XPekowskiej (była na innej partycji) i działała
Katalogi:
..\experts (możesz cały)
\profiles
\templates

Katalogi:
..\experts (możesz cały)
\profiles
\templates
No ładnie po przeinstalowaniu systemu nie mogę znaleźć hasła do kąta real .
Ma ktoś pomysł jak je odzyskać bo nie widzę tam opcji ^zapomniałem hasła^ czy muszę tam dzwonić.

Ma ktoś pomysł jak je odzyskać bo nie widzę tam opcji ^zapomniałem hasła^ czy muszę tam dzwonić.
Miałem podobnie, poszukaj w mailach od AM jak zakładałeś rachunek. Już miałem dzwonić ale w mailach znalazłem.No bo zapewne archiwizujesz pocztę 

Dziękuję i pozdrawiam.
Zadzwoń, to Ci zmienią.
Mam maile od nich ale nie widzę tam hasła nigdzie.
Jutro zadzwonię do nich.
Wielkie Dzięki i Pozdro.

Jutro zadzwonię do nich.
Wielkie Dzięki i Pozdro.
wejdź do gabinetu inwestora, kliknij na numer konta i jak przejdzie dalej, wybierz opcję zmień hasło.
Kurna, jakie to prostekupidyn pisze:wejdź do gabinetu inwestora, kliknij na numer konta i jak przejdzie dalej, wybierz opcję zmień hasło.

Dzieki Kupidyn