Aby mieć bujne życie erotyczne musisz dużo zarabiać

Forum, na którym można do woli dyskutować nie tylko na tematy związane z Forexem.
zz
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: zz »

Wśród idiotek w Europie Polki są najgłupsze"

"Podejrzewam, że spośród idiotek europejskich największymi idiotkami są Polki. Ach, te kozaczki zadzierzyste, te czupurności, te zuchowatości, te samodzielności "myśli". To by się tłumaczyło tym, że polactwo w ogóle zadziorne jest i całe nasycone kompleksem niższości" - pisze w lipcu 1973 Sławomir Mrożek, w tomie drugim "Dziennika".

Mrożek krytykuje m.in. feminizm, ponieważ uważa, że przewaga kobiet i tak jest druzgocąca.

"Odtrącony kochanek życia. Nie mam cierpliwości, do kobiet tyż. Ich przewaga, druzgocąca, staje się nie do zniesienia. O jakim wyzwoleniu one mówią, kiedy w najważniejszym są mistrzami i panami. Odkąd nie można ich kupować i trzymać w haremie, wszystko stracone. To one decydują, wcale nie my. (...)
http://wiadomosci.wp.pl/gid,14202077,ti ... caid=1dd29

Pozdro.

Dodano po 2 minutach:

PS
Im wyższy obcas - tym lepszy seks .
http://yamt.bloog.pl/id,330783757,title ... index.html
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów

Vindykator

Nieprzeczytany post autor: Vindykator »

Na razie żony nie szukam, ale jak stwierdzę że jestem gotów na stały związek to zrobię tak:

Wynajmę kawalerkę
Kupię stary i zniszczony samochód
I będę udawać że pracuję przykładowo - jako ochroniarz w banku 8)

I dopiero szukam żony, wtedy będę mieć pewność że nie zależy jej na na kasie a na człowieku.
Może to głupie ale innego pomysłu nie mam.

Awatar użytkownika
jasonbourne
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: jasonbourne »

Vindykator pisze:Może to głupie ale innego pomysłu nie mam.
Ja mam taką zasadę, że jak laska się za dużo dopytuje o kwestie materialne to ją albo zlewam od razu, albo jak jest naprawdę fajna po prostu się z niej śmieję typu: Na kasę lecisz? Szukasz sponsora? Mieszkasz z rodzicami i chcesz się wprowadzić do mnie, bo nic innego nie umiesz wymyślić? Jesteś tak bezmyślna, że nie umiesz sama na siebie zarobić? A szczyt twojej inteligencji to wyrwanie bogatego faceta?
itp. itd. Parę takich tekstów i ona przeważnie przestanie niezdrowo się interesować i zacznie się zachowywać normalnie.:) No chyba, że naprawdę szuka frajera z kasą... Ale większość nie patrzy aż tak bardzo na pieniądze, z moich doświadczeń wynika, że najfajniejsze dziewczyny (według mojego gustu) sama tyle zarabiają, że zarobki partnera są mało istotne dla nich.
Zapraszam do czytania moich artykułów "Jak zarabiać co najmniej 100% rocznie na rynku Forex" na portalu Comparic.pl

Vindykator

Nieprzeczytany post autor: Vindykator »

jasonbourne pisze:
Vindykator pisze:Może to głupie ale innego pomysłu nie mam.
Ja mam taką zasadę, że jak laska się za dużo dopytuje o kwestie materialne to ją albo zlewam od razu, albo jak jest naprawdę fajna po prostu się z niej śmieję typu: Na kasę lecisz? Szukasz sponsora? Mieszkasz z rodzicami i chcesz się wprowadzić do mnie, bo nic innego nie umiesz wymyślić? Jesteś tak bezmyślna, że nie umiesz sama na siebie zarobić? A szczyt twojej inteligencji to wyrwanie bogatego faceta?
itp. itd. Parę takich tekstów i ona przeważnie przestanie niezdrowo się interesować i zacznie się zachowywać normalnie.:) No chyba, że naprawdę szuka frajera z kasą... Ale większość nie patrzy aż tak bardzo na pieniądze, z moich doświadczeń wynika, że najfajniejsze dziewczyny (według mojego gustu) sama tyle zarabiają, że zarobki partnera są mało istotne dla nich.
Jason, tak ale blachar nie brakuję chociaż zasadniczo możne je rozpoznać po pierwszej rozmowie tak jak mówisz.

zz
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: zz »

Polki zarabiają na seksie. "To przyszła elita"
http://wiadomosci.onet.pl/wideo/polki-z ... .html#play

To jest przyszła elita intelektualna. To są studenci, którzy mają iść i budować Polskę. Jako cichodajki? - pyta.

Pozdro.
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów

Awatar użytkownika
jasonbourne
Pasjonat
Pasjonat

zz pisze:Polki zarabiają na seksie.
Było, już nawet nie chce się komentować, żeś się uwziął na te studentki. :wink: Nie stać cię na nie czy o co ci chodzi? :wink:
zz pisze:To jest przyszła elita intelektualna. To są studenci, którzy mają iść i budować Polskę.
Większość studentów to taka elita jak z malucha mercedes. :wink: Ja na różnych uczelniach (już trzecia teraz, podyplomówka) spędziłem dziesięć lat życia i jakoś (poza nielicznymi wyjątkami) tej elity nie zauważyłem. :wink:

Znam właścicieli firm po technikach czy nawet zawodówkach, którzy mają więcej oleju w głowie niż większość magistrów. I oczywiście zarabiają adekwatnie do swojej inteligencji. :wink:
Zapraszam do czytania moich artykułów "Jak zarabiać co najmniej 100% rocznie na rynku Forex" na portalu Comparic.pl

Awatar użytkownika
daromanchester
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: daromanchester »

jasonbourne pisze:Nie stać cię na nie czy o co ci chodzi?
To chyba o inne "stać" chodzi :D
"Ekspert to taki człowiek, który popełnił wszystkie możliwe błędy w bardzo wąskiej dziedzinie" - Niels Bohr
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć" - Albert Einstein

Awatar użytkownika
jasonbourne
Pasjonat
Pasjonat

daromanchester pisze:To chyba o inne "stać" chodzi
Oj tam, oj tam, dobra dziewczyna nawet gejo zmieni w hetero. :wink: A sflaczałego emeryta w ogiera dupczyka. :wink: Takie są agencje i dziewczyny w nich pracujące, jak ktoś mało świata widział, odkryje zjawiska na niebie i ziemi o jakich mu się nie śniło nawet że istnieją. :wink:

Ech, czarodziejki. :wink: I jak tu nie wierzyć w Magię :?: :wink:

Cadermo

Nieprzeczytany post autor: Cadermo »

jasonbourne pisze:Oj tam, oj tam, dobra dziewczyna nawet gejo zmieni w hetero. Wink A sflaczałego emeryta w ogiera dupczyka. Wink Takie są agencje i dziewczyny w nich pracujące, jak ktoś mało świata widział, pokażą zjawiska na niebie i ziemi o jakich się nie śniło nawet że istnieją.
Jason tak ciągle gadasz o tych Paniach lekkich obyczajów ,masz coś z nimi wspólnego? :lol:

Awatar użytkownika
jasonbourne
Pasjonat
Pasjonat

Cadermo pisze:Jason tak ciągle gadasz o tych Paniach lekkich obyczajów ,masz coś z nimi wspólnego?
No pewnie, że tak. :wink: Mam dwa haremy, jeden dla siebie, drugi na zarobek. :wink: Pracuję nad trzecim, na eksport. :wink: Rozważam ekspansję na nowe rynki... :D

ODPOWIEDZ