Aby mieć bujne życie erotyczne musisz dużo zarabiać
Wśród idiotek w Europie Polki są najgłupsze"
"Podejrzewam, że spośród idiotek europejskich największymi idiotkami są Polki. Ach, te kozaczki zadzierzyste, te czupurności, te zuchowatości, te samodzielności "myśli". To by się tłumaczyło tym, że polactwo w ogóle zadziorne jest i całe nasycone kompleksem niższości" - pisze w lipcu 1973 Sławomir Mrożek, w tomie drugim "Dziennika".
Mrożek krytykuje m.in. feminizm, ponieważ uważa, że przewaga kobiet i tak jest druzgocąca.
"Odtrącony kochanek życia. Nie mam cierpliwości, do kobiet tyż. Ich przewaga, druzgocąca, staje się nie do zniesienia. O jakim wyzwoleniu one mówią, kiedy w najważniejszym są mistrzami i panami. Odkąd nie można ich kupować i trzymać w haremie, wszystko stracone. To one decydują, wcale nie my. (...)
http://wiadomosci.wp.pl/gid,14202077,ti ... caid=1dd29
Pozdro.
Dodano po 2 minutach:
PS
Im wyższy obcas - tym lepszy seks .
http://yamt.bloog.pl/id,330783757,title ... index.html
"Podejrzewam, że spośród idiotek europejskich największymi idiotkami są Polki. Ach, te kozaczki zadzierzyste, te czupurności, te zuchowatości, te samodzielności "myśli". To by się tłumaczyło tym, że polactwo w ogóle zadziorne jest i całe nasycone kompleksem niższości" - pisze w lipcu 1973 Sławomir Mrożek, w tomie drugim "Dziennika".
Mrożek krytykuje m.in. feminizm, ponieważ uważa, że przewaga kobiet i tak jest druzgocąca.
"Odtrącony kochanek życia. Nie mam cierpliwości, do kobiet tyż. Ich przewaga, druzgocąca, staje się nie do zniesienia. O jakim wyzwoleniu one mówią, kiedy w najważniejszym są mistrzami i panami. Odkąd nie można ich kupować i trzymać w haremie, wszystko stracone. To one decydują, wcale nie my. (...)
http://wiadomosci.wp.pl/gid,14202077,ti ... caid=1dd29
Pozdro.
Dodano po 2 minutach:
PS
Im wyższy obcas - tym lepszy seks .
http://yamt.bloog.pl/id,330783757,title ... index.html
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
Na razie żony nie szukam, ale jak stwierdzę że jestem gotów na stały związek to zrobię tak:
Wynajmę kawalerkę
Kupię stary i zniszczony samochód
I będę udawać że pracuję przykładowo - jako ochroniarz w banku
I dopiero szukam żony, wtedy będę mieć pewność że nie zależy jej na na kasie a na człowieku.
Może to głupie ale innego pomysłu nie mam.
Wynajmę kawalerkę
Kupię stary i zniszczony samochód
I będę udawać że pracuję przykładowo - jako ochroniarz w banku

I dopiero szukam żony, wtedy będę mieć pewność że nie zależy jej na na kasie a na człowieku.
Może to głupie ale innego pomysłu nie mam.
- jasonbourne
- Pasjonat
Ja mam taką zasadę, że jak laska się za dużo dopytuje o kwestie materialne to ją albo zlewam od razu, albo jak jest naprawdę fajna po prostu się z niej śmieję typu: Na kasę lecisz? Szukasz sponsora? Mieszkasz z rodzicami i chcesz się wprowadzić do mnie, bo nic innego nie umiesz wymyślić? Jesteś tak bezmyślna, że nie umiesz sama na siebie zarobić? A szczyt twojej inteligencji to wyrwanie bogatego faceta?Vindykator pisze:Może to głupie ale innego pomysłu nie mam.
itp. itd. Parę takich tekstów i ona przeważnie przestanie niezdrowo się interesować i zacznie się zachowywać normalnie.

Zapraszam do czytania moich artykułów "Jak zarabiać co najmniej 100% rocznie na rynku Forex" na portalu Comparic.pl
Jason, tak ale blachar nie brakuję chociaż zasadniczo możne je rozpoznać po pierwszej rozmowie tak jak mówisz.jasonbourne pisze:Ja mam taką zasadę, że jak laska się za dużo dopytuje o kwestie materialne to ją albo zlewam od razu, albo jak jest naprawdę fajna po prostu się z niej śmieję typu: Na kasę lecisz? Szukasz sponsora? Mieszkasz z rodzicami i chcesz się wprowadzić do mnie, bo nic innego nie umiesz wymyślić? Jesteś tak bezmyślna, że nie umiesz sama na siebie zarobić? A szczyt twojej inteligencji to wyrwanie bogatego faceta?Vindykator pisze:Może to głupie ale innego pomysłu nie mam.
itp. itd. Parę takich tekstów i ona przeważnie przestanie niezdrowo się interesować i zacznie się zachowywać normalnie.No chyba, że naprawdę szuka frajera z kasą... Ale większość nie patrzy aż tak bardzo na pieniądze, z moich doświadczeń wynika, że najfajniejsze dziewczyny (według mojego gustu) sama tyle zarabiają, że zarobki partnera są mało istotne dla nich.
Polki zarabiają na seksie. "To przyszła elita"
http://wiadomosci.onet.pl/wideo/polki-z ... .html#play
To jest przyszła elita intelektualna. To są studenci, którzy mają iść i budować Polskę. Jako cichodajki? - pyta.
Pozdro.
http://wiadomosci.onet.pl/wideo/polki-z ... .html#play
To jest przyszła elita intelektualna. To są studenci, którzy mają iść i budować Polskę. Jako cichodajki? - pyta.
Pozdro.
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
- jasonbourne
- Pasjonat
Było, już nawet nie chce się komentować, żeś się uwziął na te studentki.zz pisze:Polki zarabiają na seksie.

Większość studentów to taka elita jak z malucha mercedes.zz pisze:To jest przyszła elita intelektualna. To są studenci, którzy mają iść i budować Polskę.

Znam właścicieli firm po technikach czy nawet zawodówkach, którzy mają więcej oleju w głowie niż większość magistrów. I oczywiście zarabiają adekwatnie do swojej inteligencji.

Zapraszam do czytania moich artykułów "Jak zarabiać co najmniej 100% rocznie na rynku Forex" na portalu Comparic.pl
- daromanchester
- Przyjaciel Forum
- jasonbourne
- Pasjonat
Oj tam, oj tam, dobra dziewczyna nawet gejo zmieni w hetero.daromanchester pisze:To chyba o inne "stać" chodzi

Ech, czarodziejki.

Jason tak ciągle gadasz o tych Paniach lekkich obyczajów ,masz coś z nimi wspólnego?jasonbourne pisze:Oj tam, oj tam, dobra dziewczyna nawet gejo zmieni w hetero. Wink A sflaczałego emeryta w ogiera dupczyka. Wink Takie są agencje i dziewczyny w nich pracujące, jak ktoś mało świata widział, pokażą zjawiska na niebie i ziemi o jakich się nie śniło nawet że istnieją.

- jasonbourne
- Pasjonat
No pewnie, że tak.Cadermo pisze:Jason tak ciągle gadasz o tych Paniach lekkich obyczajów ,masz coś z nimi wspólnego?