Aby mieć bujne życie erotyczne musisz dużo zarabiać

Forum, na którym można do woli dyskutować nie tylko na tematy związane z Forexem.
malsehen
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: malsehen »

jasonbourne pisze:Takie głupie teksty działają, k..., lepiej niż Porsche przed domem.
Zgadzam się , takie głupie teksty działają świetnie ! Skuteczność bardzo wysoka, a największa, kiedy je stosujesz na głupich dziewczynach. Lecą wtedy na to jak ruski na banany (przepraszam za rozpowszechnienie stereotypu naszych sąsiadów).

jasonbourne, całe szczęście, że się tak tylko nabijasz i robisz sobie z nas jaja :)

p.s. pipsy uciekają, koledzy do wykresów, a dziewczyny same przyjdą, zobaczycie ...

Awatar użytkownika
reptile
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: reptile »

jasonbourne pisze:Takie głupie teksty działają, k..., lepiej niż Porsche przed domem.
Sprawdziłeś ? Czy znow spekulujesz? :lol:
Mówie ci..
reptile pisze:Po mojemu to w d. ci sie od tego sexu poprzewrcało... Very Happy
Ale fakt zabawny dzis jesteś.. :D
R.E.P.T.I.L.E. - Robotic Electronic Person Trained for Infiltration and Logical Exploration (off-line,only e-mail)

Awatar użytkownika
Grzegosz
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Grzegosz »

malsehen pisze:takie głupie teksty działają świetnie ! Skuteczność bardzo wysoka, a największa, kiedy je stosujesz na głupich dziewczynach
Głupimi tekstami zdobędziesz głupie dziewczyny, ale jest to lvl wyżej niż pójście do burdelu :)
"The key to success in the market is to lose the least amount of money possible when you’re wrong."

Awatar użytkownika
Esco
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Esco »

Grzegosz pisze:
...

Głupimi tekstami zdobędziesz głupie dziewczyny, ale jest to lvl wyżej niż pójście do burdelu :)
Nie sadzę bo przecież ...
jasonbourne pisze: Tu akurat się mylisz, bo dziwki często należą do tych najciekawszych.:))))))
... geneza takiego typu komunikacji może być całkiem ciekawa. ;)
reptile pisze: Po mojemu to w d. ci się od tego sexu poprzewrcało... :D

Awatar użytkownika
jasonbourne
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: jasonbourne »

malsehen pisze:jasonbourne, całe szczęście, że się tak tylko nabijasz i robisz sobie z nas jaja
Oczywiście, że tak. Większość kobiet jest tak wierna, moralna, mądra, i w ogóle taki wzór cnót, że nawet im do głowy nie przyjdzie myśl o zdradzie. Jak mogłoby zrobić coś takiego?

Oczywiście, że to tylko żarty.:)

P.S. Co prawda według badań ok. 25% ojców wychowuje nie swoje dzieci, a kobiety są rzeczywiście mądre na swój sposób, jak się rżną z kimś innym, przeważnie się zabezpieczają, ale kto by w to uwierzył?

A teraz to już mi się naprawdę nie chce pisać....
Zapraszam do czytania moich artykułów "Jak zarabiać co najmniej 100% rocznie na rynku Forex" na portalu Comparic.pl

Awatar użytkownika
Ciekawy
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Ciekawy »

jasonbourne pisze:Dla mnie ciekawa dziewczyna to taka, która nie znudzi się mi po 5 minutach rozmowy. Niestety większość nudzi się znacznie szybciej.
To akurat nie najlepiej świadczy o Tobie... do tanga trzeba dwojga ;)
jasonbourne pisze:"Wiesz, świetnie, że jesteś z kimś w stałym związku. Na pewno niełatwo było znaleźć takiego partnera. Partnera, który potrafi ciebie docenić, zrozumieć, spełniać twoje pragnienia. Kogoś, dzięki komu jesteś po prostu szczęśliwa. Założę się, że będąc w tak poważnym związku nawet przez myśl ci nie przyjdzie, żeby szukać tych wszystkich cudownych wrażeń, jakie daje poznawanie nowej osoby. Tej całej ekscytującej tajemnicy, niepewności, wiesz., tych takich chwil, kiedy patrzysz drugiej osobie w oczy i po prostu nie wiesz czy mu się podobasz. Czy jesteś wystarczająco wyjątkowa, żeby zwrócić na siebie uwagę? I wiesz, założę się, że nawet nie próbujesz sobie wyobrażać, jak wyglądałby seks z kimś nieznajomym. Bo niby po co miałabyś to robić? Przecież twój partner na pewno spełnia twoje wszystkie, nawet te najskrytsze, fantazje erotyczne. I wiesz, wydaje mi się nawet, że nie powinnaś sobie wyobrażać jakby to było gdyby...."

Takie głupie teksty działają, k..., lepiej niż Porsche przed domem.
jasonbourne ten tekst to DNO... na taki tekst mogłaby chyba polecieć tylko 18-nastka z biednego domu o inteligencji żarówki... podnieś poprzeczkę i zamiast odwiedzać niedojrzałe emocjonalnie dziewczyny z burdeli zacznij się umawiać z kobietami na choć minimalnie wyższym poziomie a zobaczysz różnicę... inaczej pisząc przeglądasz rynsztok i mówisz, że tam pełno śmieci...

ps. wiekszość kobiet nie jest nazbyt mądra tak samo jak większość facetów ale najlepsze co mamy to to, że każdy z nas tworzy własną rzeczywistość uważając przy tym, że jest mądrzejszy od drugiego ;)

Pozdrawiam ;)

Awatar użytkownika
Hikari
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Hikari »

http://www.smog.pl/wideo/14041/seks_zahipnotyzowanych/

Odpowiednik wirtualnego grala ;)

PS. Dodatek - nie moge zasnac, prochy przeciwbolowe nie dzialaja :evil:

Uszczęśliwienie kobiety nie jest trudne…:

A. Należy tylko być :
1. przyjacielem,
2. partnerem,
3. kochankiem,
4. bratem,
5. ojcem,
6. nauczycielem,
8. spowiednikiem,
9. powiernikiem,
10. kucharzem,
11. mechanikiem,
12. monterem,
13. elektrykiem,
14. szoferem,
15. tragarzem,
16. sprzątaczką,
17. stewardem,
18. hydraulikiem,
19. stolarzem,
20. modelem,
21. architektem wnętrz,
22. seksuologiem,
23. psychologiem,
24. psychiatrą,
25. psychoterapeutą.

B. Ważne też są inne cechy. Należy być :
1. sympatycznym,
2. wysportowanym, ale
3. inteligentnym, ale
4. silnym,
5. kulturalnym, ale
6. twardym, ale
7. łagodnym,
8. czułym, ale
9. zdecydowanym, ale
10. romantycznym, ale
11. męskim,
12. dowcipnym i
13. wesołym, ale
14. poważnym i
15. dystyngowanym,
16. odważnym, ale
17. misiem, ale
18. energicznym,
19. zapobiegawczym,
20. kreatywnym,
21. pomysłowym,
22. zdolnym, ale
23. skromnym i
24. wyrozumiałym,
25. eleganckim, ale
26. stanowczym,
27. ciepłym, ale
28. zimnym, ale
29. namiętnym,
30. tolerancyjnym, ale
31. zasadniczym i
32. honorowym i
33. szlachetnym, ale
34. praktycznym, i
35. pragmatycznym,
36. praworządnym, ale
37. gotowym zrobić dla niej wszystko [np. skok na bank], czyli
38. zdesperowanym [ z miłości ], ale
39. opanowanym,
40. szarmanckim, ale
41. stałym i
42. wiernym,
43. uważnym, ale
44. rozmarzonym, ale
45. ambitnym,
46. godnym zaufania i
47. szacunku,
48. gotowym do poświęceń i, przede wszystkim,
49. wypłacalnym.

C. Jednocześnie musi mężczyzna uważać na to, aby:

a) nie był zazdrosny, a jednak zainteresowany,
b) dobrze rozumiał się ze swoją rodziną, nie poświęcał jej jednak więcej czasu niż danej kobiecie,
c) pozostawił kobiecie swobodę, ale okazywał troskę i zainteresowanie gdzie była i co robiła,
d) ubierał się w garnitur, ale był gotów przenosić ją na rękach przez błoto po kolana i wchodzić do domu przez balkon, gdy ona zapomni kluczy, lub gonić, dogonić i pobić złodzieja, który wyrwał jej torebkę, w której przecież miała tak niezbędne do życia lusterko i szminkę.

D. Ważne jest, aby nie zapominał jej :
1. urodzin,
2. imienin,
3. daty ślubu,
4. daty pierwszego pocałunku,
5. okresu,
6. wizyty u stomatologa,
7. rocznic,
8. urodzin jej najlepszej przyjaciółki i ulubionej cioci.

Stare jak Swiat ;) NIemniej odpowiednia ilosc zer po pierwszej liczbie zredukuje ww. litanie o 99´%
Mozna zarobic kilka tysiecy % a nastepnie stracic tylko 100% ;)

Awatar użytkownika
jasonbourne
Pasjonat
Pasjonat

Ciekawy pisze:wiekszość kobiet nie jest nazbyt mądra tak samo jak większość facetów ale najlepsze co mamy to to, że każdy z nas tworzy własną rzeczywistość uważając przy tym, że jest mądrzejszy od drugiego
Pewnie, że tak. Głupi zawsze świetnie się zrozumie z głupim, a jeszcze obojgu wydaje się, że są mądrzy.:)

EOT

Dodano po 8 godzinach 57 minutach:

A jak ktoś nie ma pomysłu to zawsze można podrywać tak:

W poblizu rynku idzie sobie dresik, łysy, karku, łancuch faluje, jasnobłękitna bluza z kapturem. Nagle naprzeciwko niego idzie naprawdę ładna dziewczyna, taka że spodobałaby się każdemu. Koleś się zatrzymał, złapał ją za rękę, i wydarł się:

-Stój kurwa!!!... kwiata ci kupie...!

i kupil jej różyczke :D:D:D:D:D:D

Ale chyba nie zostali parą. :wink:
Zapraszam do czytania moich artykułów "Jak zarabiać co najmniej 100% rocznie na rynku Forex" na portalu Comparic.pl

Noob
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Noob »

To trochę zabawne, że tyle osób broni teorii, że jest masa ciekawych, wartościowych i inteligentnych kobiet, co nie przeszkadza im uważać, że kluczem do sukcesu jest to, żeby dobrze zarabiać . :wink:
Sam kończyłem m.in. psychologię i mam przynajmniej jednego kolegę, który mocno siedzi w tych klimatach NLP, nie tylko w teorii, i z mojej obserwacji wynika, że całkiem dobrze na tym wychodzi, mimo że dziewczyny, z którymi się zadaje nie są ani głupie, ani płytkie ani nienormalne. Problem polega na tym, że to nie jest kwestia rzucenia jednym tekstem, który ktoś zapisał w książce tylko systematycznego i robionego z wyczuciem budowania w niej zainteresowania i różnego rodzaju wątpliwości odnośnie jej obecnej sytuacji.
To trochę tak jak ze znaną teorią, że żeby utrzymać kobietę zakochaną należy jej dostarczać silnych i nieregularnych wzmocnień, również negatywnych. Jeżeli ktoś to rozumie jako komplementy w stylu "świetnie wyglądasz, grubasku", to pewnie efektu nie będzie, ale jeżeli ktoś potrafi to robić umiejętnie, sprawdza się dużo lepiej. Inną kwestią jest, czy warto w stałych związkach bawić się w jakiekolwiek świadome gry.

Awatar użytkownika
jasonbourne
Pasjonat
Pasjonat

Noob pisze:To trochę zabawne, że tyle osób broni teorii, że jest masa ciekawych, wartościowych i inteligentnych kobiet, co nie przeszkadza im uważać, że kluczem do sukcesu jest to, żeby dobrze zarabiać .
He, he, nie ma jak to wypowiedź człowieka na poziomie. Wiesz, ja aż tak daleko nie chciałem się posuwać, bo i tak moje wypowiedzi budzą wiele emocji.
Noob pisze:Sam kończyłem m.in. psychologię i mam przynajmniej jednego kolegę, który mocno siedzi w tych klimatach NLP, nie tylko w teorii, i z mojej obserwacji wynika, że całkiem dobrze na tym wychodzi, mimo że dziewczyny, z którymi się zadaje nie są ani głupie, ani płytkie ani nienormalne.
Oczywiście, że działa i to jak.:) Jednak popełniłem jeden poważny błąd. Wiesz, ja się uczyłem NLS, to najpierw czytałem w necie, głównie jeden bardzo ciekawy blog.:) Dopiero teraz zacząłem czytać książkę, no i tam jest wyraźnie napisane, że patterny NLS dla mężczyzn wydają się przeważnie idiotycznie. Niestety dowiedziałem się tego, dopiero po napisaniu posta z patternem, ale oczywiście reakcje forumowiczów są tylko dla mnie potwierdzeniem tezy, że autor książki o NLS wie co mówi.:)
Noob pisze:Problem polega na tym, że to nie jest kwestia rzucenia jednym tekstem, który ktoś zapisał w książce tylko systematycznego i robionego z wyczuciem budowania w niej zainteresowania i różnego rodzaju wątpliwości odnośnie jej obecnej sytuacji.
No i znowu ja się zgadzam, jak mało kiedy na tym forum. Cóż, stosowanie NLS wymaga dużej kreatywności, wyczucia, może nawet zdolności literacko-językowych, żeby budować te wszystkie patterny, którą mają na celu wywołanie określonych emocji. Co więcej, jeżeli jesteśmy z kobietą na randce, mamy do czynienia z sytuacją równie zmienną co dynamiczną, w której trzeba się często wykazywać elastycznością podejścia, a w skrajnych sytuacjach tworzyć historyjki "na poczekaniu." Nie to łatwe na pewno. Ale jest to na pewno zabawne i ciekawe dla mnie.:)
Noob pisze:Inną kwestią jest, czy warto w stałych związkach bawić się w jakiekolwiek świadome gry.
NLS działa na tyle skutecznie, że pojawia się wiele poważniejszych dylematów i jest ich naprawdę sporo. Np. Czy warto uwodzić zakonnicę, bo nawet jeżeli się da, można jej w ten sposób zniszczyć życie. Na szczęście mnie nie podniecają osoby duchowne, choć mam koleżankę, której największym marzeniem erotycznym...

jest seks z księdzem i do tego w konfesjonale.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

W tym miejscu jednak zakończę wątek NLS, jak ktoś ma chęć dyskusji, zapraszam na PW, tutaj na forum za dużo emocji. A i ludzie są jacy są.

ODPOWIEDZ