Życie tylko z forexu

Tu można dyskutować o wszystkich sprawach związanych z rynkiem Forex.
Adrianoforex
Maniak
Maniak

Re: Życie tylko z forexu

Nieprzeczytany post autor: Adrianoforex »

Wuza pisze:
Adrianoforex pisze:I po co prowokujesz dwudziestoparoletni "ekspercie" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Jeśli chcesz podziwiać kolejną moją furkę mogę ci przesłać. Porsche Panamera z najmocniejszym silnikiem. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ale wątek nie tego tyczy, więc nie promuj swojego kolejnego produktu w "stopce". Co do konkurdsu jak widać na razie nam nie idzie. Może za mocno chcieliśmy. Na szczęśćie szybciej uciąłem straty. A ty masz coś do pokazania dwudziestoparpletni "elspercie" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Masz jakieś FF, czy tylko to konkursowe. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Od przyszłego tygodnia ff, myfxbook 200 tyś. złotych bez zakrywania niczego ;)
Czekam aż Ty będziesz w stanie pokazać cokolwiek poza kolejnym bankructwem...

Ale widzę, że zmieniłeś styl :) AUD/USD 10 pozycji w ciągu 3 pipsów.. tego to już nawet gridem się nazwać nie da :)

Jakbyś poszukał to byś znalazł. A na tym to miał być wyścig i się źle skończył dla Szwajcara. Aż dzisiaj zaczął błyskawicznie zmieniac wielkość pozycji. Pierwszy raz to u niego widzę :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Z niecierpliwością czekam na twoje "osiągnięcia'. Zobaczymy, czy jesteś taki "ekspertem" jak ci z polskich OFE. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ile PITów miałeś na zielono :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ale najważniejsze, że "EXPERT" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
http://www.forexfactory.com/adrianoforex?__r=4502#79

Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.

jak_zyc
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: jak_zyc »

Wuza-strefa.pl z czym do ludzi? Władco czerwonych PIT-ów. Konto miało być już chyba rok temu, więc i tym razem nie będzie. Na wirtualnych 10k$ do każdy by pocisnął procenty.

Tylko Adrianko zdobył się na trochę powściągliwości i teraz w niesprzyjających warunkach postanowił popełnić przerwę w tradingu i nie hedżować lub popięciokrotniać pozycji.

Dochodzę do wniosku, że z fx to nikt nie pociągnie pieniążków na życie. Chyba, że będzie się miało jakieś infa od expertów gdzie w danym momencie jest najlepsza sytuacja.
Wygranym nie jest ten, kto zgarnia pule najczęściej, wygrany to taki, kto zgarnia najwięcej pieniędzy!

forexprofit
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: forexprofit »

Nie wiem co chcecie udowodnić tymi przechwałkami i wyzwaniami. Ktoś kto jest profesjonalnym traderem i żyje z forexu ( lub innego rynku) nie ma czasu na durne przekomarzanie na forach.

-- Dodano: sob 15-11-2014, 12:32 --

Ciebie niszczy Twoje ego, które jest chyba wielkości Empire State. Polecam wskazówki Buzzyego Schwartza co do dalszego tradingu.

Adrianoforex pisze:
Wuza pisze:
Adrianoforex pisze:I po co prowokujesz dwudziestoparoletni "ekspercie" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Jeśli chcesz podziwiać kolejną moją furkę mogę ci przesłać. Porsche Panamera z najmocniejszym silnikiem. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ale wątek nie tego tyczy, więc nie promuj swojego kolejnego produktu w "stopce". Co do konkurdsu jak widać na razie nam nie idzie. Może za mocno chcieliśmy. Na szczęśćie szybciej uciąłem straty. A ty masz coś do pokazania dwudziestoparpletni "elspercie" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Masz jakieś FF, czy tylko to konkursowe. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Od przyszłego tygodnia ff, myfxbook 200 tyś. złotych bez zakrywania niczego ;)
Czekam aż Ty będziesz w stanie pokazać cokolwiek poza kolejnym bankructwem...

Ale widzę, że zmieniłeś styl :) AUD/USD 10 pozycji w ciągu 3 pipsów.. tego to już nawet gridem się nazwać nie da :)

Jakbyś poszukał to byś znalazł. A na tym to miał być wyścig i się źle skończył dla Szwajcara. Aż dzisiaj zaczął błyskawicznie zmieniac wielkość pozycji. Pierwszy raz to u niego widzę :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Z niecierpliwością czekam na twoje "osiągnięcia'. Zobaczymy, czy jesteś taki "ekspertem" jak ci z polskich OFE. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ile PITów miałeś na zielono :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ale najważniejsze, że "EXPERT" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Awatar użytkownika
Szwajcar
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Szwajcar »

Adrianoforex
Jako, że wypłaciłeś kasę to PRZEGRAŁEŚ frajerze. :563:

Ja kończę rywalizację z frajerami. :lol:

Chyba, że wpłacisz minimum 50k PLN. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ojejku nie masz na wpłatę :( A napinasz się G R U B A S K U :oops: :oops: :oops:
„Nie słuchaj tego co ktoś mówi o rynku, słuchaj tego co rynek mówi o kimś.”

Adrianoforex
Maniak
Maniak

Szwajcar pisze:Adrianoforex
Jako, że wypłaciłeś kasę to PRZEGRAŁEŚ frajerze. :563:

Ja kończę rywalizację z frajerami. :lol:

Chyba, że wpłacisz minimum 50k PLN. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ojejku nie masz na wpłatę :( A napinasz się G R U B A S K U :oops: :oops: :oops:

O Mr Kultura się odezwał. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Widzisz jak łatwo cię wypuścić z twoim systemem? I już jesteś o wiele więcej w plecy. A będzie tylko gorzej. Bo widzisz piramidowanie nie ma sensu jeśli nie wyznaczysz dobrze momentu wejścia. Ty wielokrotnie pisałeś, że moment wejścia nie ma większego znaczenia. I to jest poważny błąd. Równiez brak zlecen zabezpieczających pozycję.

Chamstwem i obellgami też nic nie zdziałasz. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Poczytaj sobie o gościu Mati1, bo widzę, że jest u ciebie na liście w Forex Factory. Być może czegoś cię nauczy. Jak będziesz osiągał takie stopy zwrotu jak on w realnych pieniążkach to będziesz mistrzem świata. Potem z nim zagadaj kto go nauczył zarabiać. Poczytaj o gościu bo twoje niby 60% rocznie zysku z Forex przy jego 20.000 % co roku od 7 lat (potwierdzone PITami) to jakiś żart.

Ludzie piramidowanie? Popatrzcie jak Szwajcar po raz kolejny już łamie swoje zasady. Popatrzcie co zrobił na rublu, na funcie. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.

Awatar użytkownika
Szwajcar
Pasjonat
Pasjonat

Adrianoforex

Wpłacisz minimum 50k PLN to porozmawiamy. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Taki chojrak Panamera i G R U B A S a pieniążków BRAK. :563: :563: :563: :563:

Masz na PITcie doklejanym z dwóch niby 112k zysku i wszystko przejebał.ś ? :oops:

hhhllllh
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: hhhllllh »

Szwajcar czemu wogole z nim popisujesz, to je ciezka psychoza przeciez on sie cieszy ze mniej stracil od ciebie, kiedy ty operujesz dziesiatkami k a on jakimis 2-3 tysiaczkami co mu w niemczech za ogory wpadlo czy provident przyznal, on 50k widzial hahahaha HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHHAAHHA nie ma to jak wziac providenta 2 klocki i przejebc w dzien na gridzie potem miech z uotkami biegac

PANAMERA HAHAHAHA
TESTAROSA I DIABLO
i 2 JETPACKI
DO TEGO TRAMWAJ i MIESIECZNY W KREDO

nie moge, prawie bym sie petem zabil

Awatar użytkownika
jamesfisher
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: jamesfisher »

Faktów nikt nie zmieni.

Adrianoforex wpłacił ok. 8000 zł.
Szwajcar wpłacił ok. 50000 zł.

Adrianoforex stracił 50%, a resztę wypłacił w przeciągu ok. 1 tygonia.
Szwajcar jest nadal w grze.

Każdy może sobie resztę dopowiedzieć.

Adrianoforex
Maniak
Maniak

Szwajcar pisze:Adrianoforex

Masz na PITcie doklejanym z dwóch niby 112k zysku i wszystko przejebał.ś ? :oops:

112????? Oj słabo czytasz. Ale wracając do wątku ile przerżnąłem każdy widzi. Poczekamy jak twoje pozycje zostaną zamknięte. Ale sytuacja wygląda tak, że modlisz się codziennie o interwencje na rublu i odreagowaniu na innych walorach. A tymczasem zaczynasz sam zmieniać swoje zasady. Ja jestem przekonany, że już po tobie i tym twoim mitycznym systemie.

Ale z tej całej nasze "wojenki" jest jeden bardzo duży plus dla wszystkich obserwujących i uczących się. Nawet w konkursach trzeba stosować SL bo nie ma (nie ma!!!!) systemów, które bez tego zabezpieczenia mogą zarabiać w dłuższym terminie i tyle. Popatrz na gościa, któremu jakiś czas temu pomogłem. Dołączył do twoich subskrybentów Zobaczysz ile kasy zrobi z 200 zł w jakim czasie i przy wykorzystaniu SL. :mrgreen: :mrgreen:

I nie wiem co ci przeszkadza moja nowa Panamerka. Fajnie się jeździ może to nie A8 ale dźwięk z pod maski jest tez fajny. Jest jeden minus, ale co tam. :lol:

-- Dodano: 16 lis 2014, 20:19 --

I po co zamykasz dostęp do swojego FF? Umoczyłeś, zmieniłeś swoje zasady (wielkość pozycji, ilość pozycji, brak SL) i ok. Eksperyment pokazał, że mityczne piramidowanie blokowe czasami prowadzi do prawdziwej piramidy finansowej, która wiadomo jak sie kończy. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Awatar użytkownika
Szwajcar
Pasjonat
Pasjonat

Adrianoforex

Powtórzę jeszcze raz i tak w kółko. :D

hhhllllh
Czekam jak bajkopisarz wpłaci 50k PLN. Jeśli nie, to jest skończonym D U R N I E M. :lol:
....................................
FF nie ma, bo nie ma mocnego na rywalizację. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Adrianko nie ma 50k PLN na wpłatę i Trolluje. :mrgreen:
...................................
No i spokojnie ponad 60 osób widzi moje konto, także bez obaw. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ODPOWIEDZ