Faktycznie kabel ostatnio (chyba już kilka miesięcy) rozjechał się i świruje bardzo ale kwiatki dalej można wyłapać.Midas pisze:Od paru dni w ogóle na kabla nie patrzę, zastanawiam się czy na dobre go nie wyrzucić i nie zostać przy samym Ejku i edku.
Złoty graal
Re: Złoty graal
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Midas grasz to? Chyba po twojemu. Podobna sytuacja jak grałeś nie dawno na ejku, FBO na RN. Jak myślisz był sygnał żeby wejśc wcześniej czy powinienem teraz czekac na korektę i dopiero wejśc... Po za tym chyba godzina nie dobra czy nie przeszkadza?

"Ty też jesteś Bogiem! Tylko uświadom to sobie, sobie"
Ja bym tego nie grał. Spójrz na h4 edka, nie dość, że już od cholery czasu siedzą pod tym 1.33 to zobacz, że np. jedna Świeca wcześniej bardzo mocno spenetrowała ponad 30p ten poziom 1.33. W dodatku ogólnie mamy up jak dla mnie na edku (Reakcja od 1.32 bardzo mocna 02.08). A już w ogóle to brzydki ten układ na m5 jest
Nie zmienia to fatku, że już jakbym miał grać to albo pierwsze dotknięcie (tutaj nie ma czego, bo zawrócili w powietrzu) albo bym teraz poczekał aż dojdą do 1.33 od dołu, zrobią coś na m1 i dopiero entry. No a już poza wszystkim to ja edka nie tykam tak późno o ile mi coś nie odjebie 
Pozdrawiam
ps. gram sobie dla zabawy w tym konkursie:
http://www.xm.com/landing/demo-competition/pl
Jak myślicie, ile będzie % na koniec, skoro po 5 dniach mają po 5k !?

Pozdrawiam
ps. gram sobie dla zabawy w tym konkursie:
http://www.xm.com/landing/demo-competition/pl
Jak myślicie, ile będzie % na koniec, skoro po 5 dniach mają po 5k !?
Dzięki! A na ejku w jakich godzinach grasz? Na czym najlepiej grac po 16tej? Tak wracam z pracy przez najbliższe 2 tygodnie 

Hmm.. no ja ogólnie gram tak do 17 max 19, zależy od dnia, ale i tak najlepsze setupy są rano. Jeśli już muszę polecać jakąś parę na granie po 16 to z tych 3, które znam to ejek jest najlepszy moim zdaniem.
Ja gram na ujku to prawie to samo. Dzięki Midas! Jak nie będziesz miał nic przeciwko to Cię pomęczę jeszcze pytaniami. 

Spoko, jeśli moje odpowiedzi są dla Ciebie wartościowe to śmiało pytaj, ja lubię pisać i mam od cholery czasu 

Zaliczyłem 2 sl'e, z czego jeden to po prostu tragedia i płakać mi się chce jak widzę co ja zrobiłem. Może coś się uda później zagrać. Wrzucę screeny wieczorem.
edit. 3 Sl'e zaliczone dzisiaj, tragedia. 2 w ogóle nie powinno być, zagrane w powietrzu, bez setupu. Platforma wyłączona, forum też. Do jutra
Pozdro
edit. 3 Sl'e zaliczone dzisiaj, tragedia. 2 w ogóle nie powinno być, zagrane w powietrzu, bez setupu. Platforma wyłączona, forum też. Do jutra

Pozdro
Ja zawalilem ZL na EU D1. Tez 2 razy Sl.
Chyba jakąś nagrodę musicie mi sprawić, bo biję kolejne rekordy jeśli chodzi o zamykanie na szczycie/dołku.
ejek +18, nic więcej nie grałem i nie mam zamiaru.
Pozdrawiam, Midas
ejek +18, nic więcej nie grałem i nie mam zamiaru.
Pozdrawiam, Midas