ZERO LINE Journal
Midas pisze:No właśnie trochę mi przykro, bo to były moje pierwsze tak długie wypociny i miałem wrażenie, że nawet coś sensownego w nich było, no ale cóż...
Niektórzy zdążyli przeczytać np.; ja i zgadzam się z tym co tam było napisane, tez mam podobne zdanie
Ps . skasowało jeszcze scener (naszego św. Jana – radoslava)

A to moje zagranie
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Gaduła
-
- Gaduła
Midas
Nie przestraszyła mnie, powiem więcej cieszyłem się jak dziecko gdy sie formowała bo wiedziałem, że będzie można wejść po lepszej cenie.
Stało za mną piękne fbo więc nie bałem się wchodzić. Tam gdzie Ty zaznaczyłeś też można byłoby oczywiście wejść ale nie bylem jeszcze pewny czy to już jest fbo czy korekta ruchu wzrostowego dopiero po uformowaniu się tych dwóch dużych spadkowych świec zacząłem szukać miejsca do wejścia.
Nie przestraszyła mnie, powiem więcej cieszyłem się jak dziecko gdy sie formowała bo wiedziałem, że będzie można wejść po lepszej cenie.

Pisząc ten podpis, czuję, że piszę historię.
Rozumiem.. A czy gdybyś miał podobno sytuację na h1 to też byś grał mimo tego wzrostowego ZL? Bo ja kiedyś miałem podobno sytuację (nawet wrzucałem tutaj w tym temacie chyba) i się przestraszyłem tego ZL wzrostowego, normalnie gdyby poszło na spokojnie to bym zagrał i mógł zgarnąć sporo, ale jakoś to momentum wzrostowe mnie skutecznie od tego odrzuciło..
Konkludując to rozumiem, że jak mamy powiedzmy FBO spadkowe (czyli takie, po którym mają być spadki
) + ZL spadkową po czym utworzy się momentum wzrostowe to nie ma co się przejmować za bardzo, bo fbo wyznaczyło kierunek + zl potwierdziło?
Pozdrawiam, Midas
Konkludując to rozumiem, że jak mamy powiedzmy FBO spadkowe (czyli takie, po którym mają być spadki

Pozdrawiam, Midas