Z demo Na real :)

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
mah1y
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: mah1y »

Darkey pisze:mah1y ja tego kanału nie rysowałem tylko indyk :) a się zwie SHI_Channel_TRO_MODIFIED_VERSION :) chyba dobrze przepisałem :D
moglbys wrzucic tutaj, albo jakis namiar podac?

Awatar użytkownika
Darkey
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Darkey »

SHI_Channel_true_TRO_MODIFIED_VERSION
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
“Obstacles can’t stop you. Problems can’t stop you. Most of all, other people can’t stop you. Only you can stop you.”J. Gitomer
"Otwórz oczy, pajacu." Sokrates

Awatar użytkownika
Darkey
Pasjonat
Pasjonat

A co se będę jak se mogę wejście na kablu, bardzo ładne wejście tylko czy będzie TP ?? czas pokaże :)

Obrazek
“Obstacles can’t stop you. Problems can’t stop you. Most of all, other people can’t stop you. Only you can stop you.”J. Gitomer

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Tekron »

Kabel to para do swing + hedge, robi takie kwadratowe korekty na mnóstwo pkt, w porównaniu do innych z dolcem jest ciężka do rozgryzienia, bo poziomy czytelne ale jest ich mnóstwo, każdy się rzuca w oczy i ciężko się zdecydować.np EUR usd zrobi 100pkt w dół, GBP zrobi 30pkt w dół, EUR odbije korektą 15pkt GBP przywali korekte 150 pkt : ). A przy wejściach ze szczytu niepisana zasada, nie dokładać i SL nad szczytem.
Obrazek

Awatar użytkownika
Stforex
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Stforex »

Bo funt jest stosunkowo płytki i grubasy mają na nim większe pole do manewru.

Również wrzuciłem sell, ale raczej w średnim terminie. Dobre RR.

Awatar użytkownika
Darkey
Pasjonat
Pasjonat

Obrazek

zamknięte jeszcze w nocy na +28, nie trzymałem i w sumie dobrze jak na chwilę obecną, jak garałem na kablu to był SL dotychczas a teraz plus i to ładny :D

Awatar użytkownika
Darkey
Pasjonat
Pasjonat

stuknąłem sobie dwa SLki :D Jako iż jest to moja wina to mogę ją zwalić na kogo chcę :twisted: będę honorowy i biorę na siebie :D to ja zawaliłem.

Obrazek

Obrazek

ale mamy jeszcze cały dzień :D

Awatar użytkownika
klonmarcin
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: klonmarcin »

No! widzę znaczącą poprawę - te zaliczone sl raczej bym powiedział, że to pech - cena zrobiła myk na skasowanie właśnie takich wejść i dalej rajd na południe - głównie e/u - bo kabel jakoś nie chce bardzo spadać.

Wg mnie odpuść sobie kabla - ja też na nim grałem długi czas i statystyka mi powiedziała, że większość strat pochodziła właśnie z gbp/usd - już lepiej zainteresować się aud/usd.
Darkey pisze:ale mamy jeszcze cały dzień
Oby na "+".
Nie prowadzę szkoleń - nie sprzedaję sygnałów
No pain - No gain
Czas to pieniądz - ile jesteś w stanie go poświęcić?

https://www.youtube.com/watch?v=FLqQPZaiHvs

Rób to co kochasz, kochaj to co robisz, a nigdy nie będziesz musiał pracować...

Awatar użytkownika
Darkey
Pasjonat
Pasjonat

Witaj Marcin :) też mam nadzieję że będzie na + :D będę musiał sobie spisać zasady kiedy pykam a kiedy nie :) może dało się uniknąć takiego wejścia ale będę to dopiero analizował :) nikt nie mówił że będzie to bułka z masłem ;)

Awatar użytkownika
Darkey
Pasjonat
Pasjonat

Wygląda na łady setup, trochę wejście spóźnione bo dopiero co wstałem i odpaliłem mt4. Ale dzisiaj gorąco :)

Obrazek
Ostatnio zmieniony 03 lip 2012, 09:42 przez Darkey, łącznie zmieniany 1 raz.

ODPOWIEDZ