Z demo Na real :)

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
Darkey
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Darkey »

Miałem sobie dwie fajne pozycje z czego jedną miałem zamknąć na kresce "miałem" bo sobie pomyślałem i tak idą do tej ZL z D1, no i tak kreska zadziałał :/ teraz się kolejna zl pojawiła byle tylko ją przełamali :) TS ustawiłem tak dla odmiany
Obrazek
“Obstacles can’t stop you. Problems can’t stop you. Most of all, other people can’t stop you. Only you can stop you.”J. Gitomer
"Otwórz oczy, pajacu." Sokrates

Awatar użytkownika
Darkey
Pasjonat
Pasjonat

Kurcze tak sobie myślałem co jest nie tak wracam SL ok tylko dlaczego tak nisko skoro ruch był ładny jak by się przestawiał to 11 pips spokojnie by wpadło, i czytam Marcina dziennik a tam pisze że TS działa tylko jak komp jest włączony <facepalm> hehe człowiek całe życie się uczy, o tym nie miałem pojęcia.
Obrazek

Hehe dzisiejszy dzień nie zaczął się seryjką strat :) jak to było dwa dni wcześniej i wczoraj.
“Obstacles can’t stop you. Problems can’t stop you. Most of all, other people can’t stop you. Only you can stop you.”J. Gitomer

Awatar użytkownika
klonmarcin
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: klonmarcin »

Darkey pisze:Hehe dzisiejszy dzień nie zaczął się seryjką strat Smile jak to było dwa dni wcześniej i wczoraj.
Jak widzisz wejścia miałeś prawie dobre - i co najważniejsze zgodne z D1 - ale żeby być pewniejszym sygnału powinno być minimalnie wyżej - na poziomie przełamania open świecy H1 na, której było wejście.
Nie prowadzę szkoleń - nie sprzedaję sygnałów
No pain - No gain
Czas to pieniądz - ile jesteś w stanie go poświęcić?

https://www.youtube.com/watch?v=FLqQPZaiHvs

Rób to co kochasz, kochaj to co robisz, a nigdy nie będziesz musiał pracować...

Awatar użytkownika
Darkey
Pasjonat
Pasjonat

Dzięki Marcin za rady :) będę nad sobą pracował na razie i tak jest good :D Ale Azjaci zaszaleli :) Tak patrzę na wykres co się stało jak mnie nie było i widzę :D ZL i jebudu do nieba :)

edit: postanowiłem pojechać bo bandzie z krótkim skalpem i +10 :D

Obrazek

zajrzałem do imageshack i się udało tydzień na + wyprowadzić chyba 2 pipsy jakoś tak :D to był ostry tydzień nigdy tyle nie traciłem i zyskiwałem :D ;) Pierwszy tydzień wakacji na taki gigantyczny plus a jeszcze ile zostało :) Powoli do przodu, cegiełka po cegiełce do celu.

Awatar użytkownika
Darkey
Pasjonat
Pasjonat

Bilans nr.6 :)

Obrazek

Awatar użytkownika
klonmarcin
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: klonmarcin »

Darkey pisze:postanowiłem pojechać bo bandzie z krótkim skalpem i +10
I widać postępy :) Pierwszy krok to utrzymywanie depo w granicach stanu początkowego - tzn. i nie tracisz i nie zarabiasz - a potem powinno być już lepiej. :wink:
Nie prowadzę szkoleń - nie sprzedaję sygnałów
No pain - No gain
Czas to pieniądz - ile jesteś w stanie go poświęcić?

https://www.youtube.com/watch?v=FLqQPZaiHvs

Rób to co kochasz, kochaj to co robisz, a nigdy nie będziesz musiał pracować...

Awatar użytkownika
Darkey
Pasjonat
Pasjonat

klonmarcin pisze:nie tracisz i nie zarabiasz
tak miałem początkiem tego tygodnia :D sporo pips na minus później comeback do stanu 0 bądź jakiś + :)

Pierwszy cel +/0 tego depo a później real :)

Awatar użytkownika
Darkey
Pasjonat
Pasjonat

Tak skromnie +10 nie ma co losu kusić wicka żadnego nie ma :)

Obrazek

Awatar użytkownika
mah1y
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: mah1y »

Darkey pisze:Tak skromnie +10 nie ma co losu kusić wicka żadnego nie ma :)

Obrazek
Darkey bardzo ciekawi mnie punk zaczepienia tego kanalu co masz na screenie. moglbys pokazac punkty zaczepienia?

Awatar użytkownika
Darkey
Pasjonat
Pasjonat

mah1y ja tego kanału nie rysowałem tylko indyk :) a się zwie SHI_Channel_TRO_MODIFIED_VERSION :) chyba dobrze przepisałem :D

Obrazek

ODPOWIEDZ