XTB TRADING CUP 2011
A czy ktoś z Was spotkał się z taką sytuacją, że na srebrze nie mógł otworzyć pozycji za maksymalną ilość kasy ? Bo mi się to zdarzyło w piątek w granicach 13-15 godzina po czym po 17 mogłem już walić maxa... Po południu mogłem skorzystać jedynie z połowy kapitału. Myślałem najpierw, że jest ograniczenie w lotach na pozycję, ale nie mogłem nawet otworzyć drugiej pozycji. Cały czas wyskakiwało "not enough money"... a kasa była
Możliwe, że ja coś przegapiłem... jak to jest, ma ktoś jakieś informacje ? Z góry dzięki!

-
- Gaduła
Pozycje wchodzą czasami bardzo wolno, 339 miejsce
Gram tylko na walutach. Prawie nie gram a śmigam w góre.. Myślałem, ze nie bedzie można się dopchać do top 500 ale jak widac coś jest nie tak z tym konkursem. ponad 100 tysięcy rachunków i taka lipa? No chyba, ze połowa wymiataczy zrezygnowała nie będąc w top 100 przez pierwsze dwa dni 
Mogliby zrobic większe sloty... wolumeny znaczy się.
Wszscy z top jada na srebrze.
"hubertj – swoją pozycję zawdzięcza głównie sprzedaży srebra. Krótki flirt z cukrem zakończył się znaczącymi stratami."

Mogliby zrobic większe sloty... wolumeny znaczy się.
Wszscy z top jada na srebrze.
"hubertj – swoją pozycję zawdzięcza głównie sprzedaży srebra. Krótki flirt z cukrem zakończył się znaczącymi stratami."

NIgdy nie dyskutuj z idiotą, najpierw sprowadzi Cie do swojego poziomu a później wykończy doświadczeniem.
Raczej tych prawdziwych wymiataczy jest po prostu mało, no i wydaje mi się, że powstrzymanie się od transakcji przez cały konkurs gwarantuje miejsce w górnej części stawkiSzybkiSzmal pisze:Myślałem, ze nie bedzie można się dopchać do top 500 ale jak widac coś jest nie tak z tym konkursem. ponad 100 tysięcy rachunków i taka lipa? No chyba, ze połowa wymiataczy zrezygnowała nie będąc w top 100 przez pierwsze dwa dni![]()

- mdmainside
- Gaduła
Hmm no pewnie tak: gość co miał te 1843% aktualnie ma -34% ....mdmainside pisze:Był to jakiś błąd , w chwili obecnej jest 187 %green7 pisze:Tak sobie przeglądam z ciekawości ranking i co widzę ...
na akcjach ktoś zrobił nagle 1843% !
Wow ... ciekawe jak tego dokonał przy mniejszym lewarze i umiarkowanych ruchach .... ma ktoś pomysł jak to możliwe ?
A ja dziś awansowałem ponad 100tys miejsc, aby to osiągnąć musiałem wcześniej stracić ok 50% kapitału, na moment doszedłem do 120%. W kolejnym rankingu na pewno pobije rekord i spadnę jeszcze niżej bo od godz. 18 udało mi się zejść do 40% kapitału początkowego. Tak więc nie mam się czym chwalić, poddaje się - Wy walczcie dalej 

-
- Gaduła
co to ma znaczyć??
//nieaktualne
Ostatnio zmieniony 12 maja 2011, 11:42 przez wiki77, łącznie zmieniany 1 raz.