XTB TRADING CUP 2011

Informacje na temat wszelkiego rodzaju konkursów Forex'owych.
Awatar użytkownika
rayzeel
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: rayzeel »

A czy ktoś z Was spotkał się z taką sytuacją, że na srebrze nie mógł otworzyć pozycji za maksymalną ilość kasy ? Bo mi się to zdarzyło w piątek w granicach 13-15 godzina po czym po 17 mogłem już walić maxa... Po południu mogłem skorzystać jedynie z połowy kapitału. Myślałem najpierw, że jest ograniczenie w lotach na pozycję, ale nie mogłem nawet otworzyć drugiej pozycji. Cały czas wyskakiwało "not enough money"... a kasa była :D Możliwe, że ja coś przegapiłem... jak to jest, ma ktoś jakieś informacje ? Z góry dzięki!

SzybkiSzmal
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: SzybkiSzmal »

Pozycje wchodzą czasami bardzo wolno, 339 miejsce :mrgreen: Gram tylko na walutach. Prawie nie gram a śmigam w góre.. Myślałem, ze nie bedzie można się dopchać do top 500 ale jak widac coś jest nie tak z tym konkursem. ponad 100 tysięcy rachunków i taka lipa? No chyba, ze połowa wymiataczy zrezygnowała nie będąc w top 100 przez pierwsze dwa dni :D

Mogliby zrobic większe sloty... wolumeny znaczy się.

Wszscy z top jada na srebrze.
"hubertj – swoją pozycję zawdzięcza głównie sprzedaży srebra. Krótki flirt z cukrem zakończył się znaczącymi stratami." :PPP
NIgdy nie dyskutuj z idiotą, najpierw sprowadzi Cie do swojego poziomu a później wykończy doświadczeniem.

Wilk
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: Wilk »

SzybkiSzmal pisze:Myślałem, ze nie bedzie można się dopchać do top 500 ale jak widac coś jest nie tak z tym konkursem. ponad 100 tysięcy rachunków i taka lipa? No chyba, ze połowa wymiataczy zrezygnowała nie będąc w top 100 przez pierwsze dwa dni :D
Raczej tych prawdziwych wymiataczy jest po prostu mało, no i wydaje mi się, że powstrzymanie się od transakcji przez cały konkurs gwarantuje miejsce w górnej części stawki :)

green7
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: green7 »

Tak sobie przeglądam z ciekawości ranking i co widzę ...
na akcjach ktoś zrobił nagle 1843% !
Wow ... ciekawe jak tego dokonał przy mniejszym lewarze i umiarkowanych ruchach .... ma ktoś pomysł jak to możliwe ?
Green
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
mdmainside
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: mdmainside »

green7 pisze:Tak sobie przeglądam z ciekawości ranking i co widzę ...
Wow ... ciekawe jak tego dokonał przy mniejszym lewarze i umiarkowanych ruchach .... ma ktoś pomysł jak to możliwe ?
Był to jakiś błąd , w chwili obecnej jest 187 % :)

green7
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: green7 »

mdmainside pisze:
green7 pisze:Tak sobie przeglądam z ciekawości ranking i co widzę ...
Był to jakiś błąd , w chwili obecnej jest 187 % :)
Hmm no pewnie tak: gość co miał te 1843% aktualnie ma -34% ....
Green
Obrazek
Obrazek

rmz
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: rmz »

A ja dziś awansowałem ponad 100tys miejsc, aby to osiągnąć musiałem wcześniej stracić ok 50% kapitału, na moment doszedłem do 120%. W kolejnym rankingu na pewno pobije rekord i spadnę jeszcze niżej bo od godz. 18 udało mi się zejść do 40% kapitału początkowego. Tak więc nie mam się czym chwalić, poddaje się - Wy walczcie dalej ;)

Awatar użytkownika
mike_05
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: mike_05 »

Nie szarp się!
I tak kolejna spółdzielnia wygra. :lol:
Jeżeli chcesz odnieść sukces, naucz się cenić ludzi.

SzybkiSzmal
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: SzybkiSzmal »

Mam nadzieję na miejsce w top 100 :mrgreen: Zaraz mine Pana który pierwszego dnia był w top10. Poddają się widocznie :D Może dostane koszulke XTB :mrgreen:
NIgdy nie dyskutuj z idiotą, najpierw sprowadzi Cie do swojego poziomu a później wykończy doświadczeniem.

wiki77
Uczestnik
Uczestnik

co to ma znaczyć??

Nieprzeczytany post autor: wiki77 »

//nieaktualne
Ostatnio zmieniony 12 maja 2011, 11:42 przez wiki77, łącznie zmieniany 1 raz.

ODPOWIEDZ