Rozbawiłeś mnie do łez......Dodatkowe pluginy by powyłączali to by im serwery przyspieszyły.

Lecę po 0.7.....

Pozdrawiam.
Rozbawiłeś mnie do łez......Dodatkowe pluginy by powyłączali to by im serwery przyspieszyły.
Panowie z XTB albo chcą nauczyć lud liczyć, albo stosować szachową precyzję..green7 pisze:Rzeczywiście: w regulaminie POJAWIŁ SIĘ Z NIENACKA taki punkt:
Cytat:
"Uczestnik przyjmuje do wiadomości, że w trakcie trwania Konkursu nie jest dozwolone zamknięcie więcej niż 50 (słownie: pięćdziesięciu) transakcji o czsie trwania (od otwarcia do zamknięcia tranzakcji) krótszym niż dwie minuty takie działanie stanowi podstawę do wykluczenia z Konkursu."
Wytwór ludzkiej głupoty , jak wszystko powyższe<kerimb> pisze:Transakcja dnia natomiast odbyła się na srebrze na rynku opcji, a to dzięki sprawnej analizie sytuacji dokonanej przez 42-letniego Hiszpana. Dzięki temu jednemu ruchowi zyskał aż 71 468 EUR. Pozostałe trady wahały się od 50 182 do 64 772 EUR zysku, a średni zysk to 59 801 EUR. Wszystkie transakcje zostały dokonane przez mężczyzn.
Co to jest trad?
green7 pisze: w regulaminie POJAWIŁ SIĘ Z NIENACKA taki punkt
Następna zmiana w regulaminie zapewne wykluczy z gry wszystkich, których nick zawiera frazę GreenOrganizator zastrzega sobie prawo do dokonywania w każdym czasie zmian w niniejszym Regulaminie. Zmienione warunki Regulaminu zostaną udostępnione w miejscu wskazanym w § 15 ust. 3.
twardy jesteś żeby na demo takim kapitałem zarządzaćhugo-ml pisze:heh aja dzisiaj mc złapałem
18 lociszy na edku otwarte
bez SLa
no miał odbić no i nie odbił
i w...u wylądował
hehehe