Nie masz już co się nawet logować ... Ja mam już 1000000% ...sergii pisze:Wszystko wpisuję jak należy, w przypadku handlu akcjami na MT4 nie ma tego problemu.
XTB TRADING CUP 2011
Ostatnio zmieniony 02 maja 2011, 10:53 przez <kerimb>, łącznie zmieniany 1 raz.
Co prawda ręki sobie uciąć nie dam ale wiedząc jak działa MT4, pozostaję przy swoim, że coś jest wprowadzane nie taksergii pisze:Wszystko wpisuję jak należy, w przypadku handlu akcjami na MT4 nie ma tego problemu.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Witam wszystkich, mam pytanie do kogoś z XTB. Jak koledzy pisali o tym, że zlecenia SL nie są dozwolone w konkursie, to traktowałem to z przymrużeniem oka. Ale jak zadzwoniłem na infolinię i miła dziewczyna powiedziała mi że to prawda, że dopuszczalne są tylko zlecenia z palca to troszkę mnie zatkało. Przypuszczam, że jest to totalne nieporozumienie, nie wyobrażam sobie żeby w takim konkursie nie było można stosować zleceń typu Stop Loss, to nie byłby wtedy konkurs inwestycyjny tylko jakaś dziwna loteryjka. Dobrze byłoby jednak żeby ktoś z XTB rozwiał te wątpliwości.
- daromanchester
- Przyjaciel Forum

Mnie się wierzyć nie chce. Może tej pani się coś pomyliło.
Chociaż nie takie absurdy już widziałem.
Np. FIGfx blokuje konta użytkownikom jeśli napiszą coś złego na nich na forum FPA.
I maja to w regulaminie
Chociaż nie takie absurdy już widziałem.
Np. FIGfx blokuje konta użytkownikom jeśli napiszą coś złego na nich na forum FPA.
I maja to w regulaminie
"Ekspert to taki człowiek, który popełnił wszystkie możliwe błędy w bardzo wąskiej dziedzinie" - Niels Bohr
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć" - Albert Einstein
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć" - Albert Einstein
-
wojtek2009
- Stały bywalec

-
Norman
Taa... Ty to jak walniesz to normalnie jak łysy grzywką<kerimb> pisze:I tutaj będziecie mieli idealny przykład jak broker w łatwy sposób może dowiedzieć się czy ludzik wali za pomocą EA. Będzie to niejako dopełnienie prowadzonej przeze mnie między innymi batalii czy takie coś jest możlwie. Moje zdanie było, że tak - jest możliwe.raposo pisze:I tu właśnie może pojawić się problem w postaci komunikatu "EA is prohibited", a nie ma znaczenia, że nie służy to do zawierania transakcji. Identycznie będzie ze skryptami.
A może mała prowokacja?
Innymi słowy jeśli nie zajarzyłeś: jak uruchomisz EA na koncie gdzie tego zrobić się nie da? Tylko podaj konkretne rozwiązania a nie teoretyczne gdybania ....
Co do programów typu Luktom Visual Order Editor: nie będą działać. Podobnie ja wszelkie skrypty modyfikujące SL/TP.
Samo SL/TP natomiast da się ustawić ręcznie. Powinien działać również Trailing SL z terminala (przynajmniej działał na rachunkach przed rozpoczęciem konkursu, po nie wiem bo nie odpalałem jeszcze terminala ...)
-
dragonek43
- Stały bywalec

400%? nie ma szans, pamietaj ze to jest srednia z 3 rachunkow. O ile z forexewogo mozliwe ze tyle daloby sie wykrecic, ale z np. z akcyjnego to juz ciezko.dragonek43 pisze:ale piekny ruch na srebrze poszedl![]()
Dodano po 14 minutach:
cos czuje ze wyniki beda dobre po 1 dniu ... pewnie czolowka po 400% jak nie lepiej