100 jest chyba ustawione w standardzie na MT4. 50 to ograniczenie lotów na transakcje na walutach (pewnie tylko na Real).MowmiSasiad pisze:z tego co pamiętam to 50 to max otwartych pozycji na demo.
XTB
Re: XTB
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Powiem tak... Jak na platformę webową to wg mnie jest bardzo dobra. Zdecydowanie lepsza od webowej wersji MT4. Czy komuś przypasuje to już kwestia gustu, dlatego zawsze warto sprawdzić samodzielnie demo. Cały czas jeszcze ją rozbudowują np. brakuje przejścia do xSocial, które jest na xStation 3 ale ponoć to kwestia najbliższych dni.Brunon79 pisze:Dostałem maila o nowej platformie xStation 5. Czy ktoś już próbował? Ja traduje u nich tylko na MT4 więc na razie nie mam zdania.
Przy okazji krótkie ogłoszenie - Forex Club nawiązał współpracę z XTB, w związku z tym osoby rejestrujące konto przez naszą stronę mogą liczyć na szereg darmowych benefitów z tego tytułu.
Szczegóły:
http://forexclub.pl/oferty-brokerow-dol ... e-brokers/
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Załatw to, to się zarejestruję.raposo pisze:
Przy okazji krótkie ogłoszenie - Forex Club nawiązał współpracę z XTB, w związku z tym osoby rejestrujące konto przez naszą stronę mogą liczyć na szereg darmowych benefitów z tego tytułu.

http://forex-nawigator.biz/forum/xtb-t1 ... ml#p835131
Jeśli ktoś już posiada otwarty rachunek realny można się dopisać do listy?raposo pisze:Brunon79 pisze: Przy okazji krótkie ogłoszenie - Forex Club nawiązał współpracę z XTB, w związku z tym osoby rejestrujące konto przez naszą stronę mogą liczyć na szereg darmowych benefitów z tego tytułu.

Pracuję nad tym...JAREK67 pisze:Załatw to, to się zarejestruję.raposo pisze:
http://forex-nawigator.biz/forum/xtb-t1 ... ml#p835131

-- czw 06-10-2016, 16:48 --
Niestety nie.Lewar1000 pisze: Jeśli ktoś już posiada otwarty rachunek realny można się dopisać do listy?
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Raposo, miałeś rację co do xStation 5. Wczoraj siadłem w końcu do niej i czuć że jest na HTML 5 bo szybko śmiga.
Nigdy live nie tradowałem na webowej platformie bo zawsze na MT4 i nie wiem jakie masz zdanie co do bezpieczności bo bardzo mi się podoba i nie wiem w sumie co zrobić. Sociala i tak nie znałem wcześniej ale są inne fajne funkcje których nie mam na MT4.
Nigdy live nie tradowałem na webowej platformie bo zawsze na MT4 i nie wiem jakie masz zdanie co do bezpieczności bo bardzo mi się podoba i nie wiem w sumie co zrobić. Sociala i tak nie znałem wcześniej ale są inne fajne funkcje których nie mam na MT4.