XTB
taaa BPH, nawet środków nie przechowują. Użyczają tylko pyska CMC.... bardzo mi dobra rekomendacja
forex_lover u ciebie to krotka pamiec. kilka miesiecy temu jeczales ze praca w kuchni ci przeszkadza i zaczynales milion rzeczy na fx bez jakiejkolwiek podstawowej wiedzy, jako zoltodziob chciales juz rekomendacji udzielac i najlepiej zarzadzac czyimis srodkami. a teraz juz kontestujesz ludzi ktorzy w tym siedza kilkanascie razy dluzej.
Troche samokrytycyzmu na boga.
bez odbioru.
forex_lover u ciebie to krotka pamiec. kilka miesiecy temu jeczales ze praca w kuchni ci przeszkadza i zaczynales milion rzeczy na fx bez jakiejkolwiek podstawowej wiedzy, jako zoltodziob chciales juz rekomendacji udzielac i najlepiej zarzadzac czyimis srodkami. a teraz juz kontestujesz ludzi ktorzy w tym siedza kilkanascie razy dluzej.
bez odbioru.
Nie.TM pisze: Rozumie, że z tych trzech banków masz na myśli już dwa, czyli Bossa i BPH ; )
Z Dukascopy BANK dzwonili do mnie z tą informacją następny bank z tego co wiem to HSBC,jeszcze dwa banki o jednym Tiger coś wspominał lecz niestety zapiera się że nic więcej nie ujawni..TM pisze:zz, skąd masz takie info? zaglądam na forum sporadycznie, ale zaciekawiłeś mnie tym zdaniem, czyżby wkońcu zachodni standard także u nas?
No myślę.....TM pisze:czyżby wkońcu zachodni standard także u nas?

Pozdrawiam.
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
-
- Gaduła
chyba coś ci się konkretnie pomieszało bo bredzisz nie o tej osobie chybapan tadeusz pisze:taaa BPH, nawet środków nie przechowują. Użyczają tylko pyska CMC.... bardzo mi dobra rekomendacja
bez odbioru.
bez odbioru
Dodano po 2 minutach:
" z tego co wiem to HSBC,...'
HSBC? Tam przelew jak się robi w private Bankingu to koleś ubiera kurtkę i leci do oddziału PKO BP obok centrali (bo innej siedziby nie mają).
Jak HSBC wejdzie na FX tak jak w klientów detalicznych to już się zacząłem śmiać. Nie sadze bo swój detal juz w PL praktycznie zamknęli.
Ale zz, sam nie wiesz o czym mówisz. Mowa była o wprowadzeniu polskiego języka na platformie transakcyjnej JForex, a Ty robisz z tego cuda na kiju. Bez przesady, nie wprowadzaj ludzi w błąd.zz pisze:Z Dukascopy BANK dzwonili do mnie z tą informacją
Co do HSBC to szczerze wątpię. Może za granicą ale na pewno nie w Polsce. BPH już był podsumowany. Dojdzie jeszcze jeden i może faktycznie coś z niego będzie ale to czas pokaże.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Przecież sam potwierdziłeś że pracujesz w xtb w niedawnych dyskusjach czasowych o tym kto uczestniczy w forum nawigatora.forex_lover pisze:o to już mamy drugiego pracownika bo ja też nim zostałem
Czy więc to należy rozumieć jako próbkę standardu obsługi klienta u Was?forex_lover pisze:ZZ jesteś cool gość, zmień brokera i idź się wyżalać gdzie indziej bo jesteś zwykłą marudą. Może teraz innych MM pojedziesz bo jesteś nudny. Na pewno inni są też bee, na pewno wystrzygą frajerów!
-
- Gaduła
Żenada...
Taki Dukas czy FXpro mogą udzielać odpowiedzi za pośrednictwem raposo, taki Boś może odpowiadać na pytania przez pracowników a oczywiście w wątku XTB "zadowoleni klienci" polecają...
Czy to jest za trudne, żeby jakiś pracownik oficjalnie tu odpowiadał? Totalna olewka największego niezależnego forum? Obsługa klienta i komunikacja chyba dalej jest jaka była.
Taki Dukas czy FXpro mogą udzielać odpowiedzi za pośrednictwem raposo, taki Boś może odpowiadać na pytania przez pracowników a oczywiście w wątku XTB "zadowoleni klienci" polecają...
Czy to jest za trudne, żeby jakiś pracownik oficjalnie tu odpowiadał? Totalna olewka największego niezależnego forum? Obsługa klienta i komunikacja chyba dalej jest jaka była.
- Janek Trader
- Pasjonat
oni teraz ruszyli w świat w poszukiwaniu "leszczy", bo u nas w kraju już wyleszczyli tych co mieli, a nowych ciężko znaleźć z powodu konkurencji i niezbyt pochlebnych opinii.beginner pisze:Żenada...
-
- Gaduła
No kolega raposo z tego forum chyba został IB FXpro no to nie dziwne, że udziela infobeginner pisze:Żenada...
Taki Dukas czy FXpro mogą udzielać odpowiedzi za pośrednictwem raposo.

BTW próba GO4x udzielania odpowiedzi na forum skończyła się totalną zjebą więc nie ma się co dziwić, że inni brokerzy nie chcą wchodzić z butami do tego "znamienitego, niezależnego (moderator jest IB FXpro) forum".
teraz Bossie też dostaje się po głowie za brak rankingu.
Jako obecny klient Admiralsa i XTB powiem tak - szybciej i łatwiej (mail/tel) komunikuje mi się z tymi drugimi ale to moje prywatna opinia.
A zz dalej mi nie wytłumaczył o co chodzi z TYM WIELKIM PRZEWAŁEM