xStation 5
Re: xStation 5
Dodano nowy wskaźnik " Wolumen ". Co prawda, nie jest to wolumen całkowity i jest obliczany w oparciu o wartości wskazane przez wybrane instytucje referencyjne ale na pewno niektórym się przyda.
https://forexclub.pl/wolumen-forex-xstation/
https://forexclub.pl/wolumen-forex-xstation/
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
ciekawe rozwiązanie... w sumie zawsze można przetestować, czy ułatwi nam to życie
-
- Bywalec
Czy ktoś się orientuje czy na xStation istnieje możliwość zapisania analizy wykresu i otworzenia jej na innym wykresie, oczywiście tego samego instrumentu? Chodzi o coś takiego jak szablony w MT4.
Chciałbym obserwować dany instrument w dwóch interwałach jednocześnie na dwóch wykresach ale nie chcę powtarzać tej samej analizy na każdym wykresie. Wie ktoś jak to zrobić?
Chciałbym obserwować dany instrument w dwóch interwałach jednocześnie na dwóch wykresach ale nie chcę powtarzać tej samej analizy na każdym wykresie. Wie ktoś jak to zrobić?
Tak się chyba nie da. Możesz na jeden wykres nałożyć drugi wykres ale bez wcześniej zapisanej analizy. I tyle.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Witam
Czy na xstation5 jest wskaznik ichimoku?
Cześć,d4mian7 pisze:Witam
Tak, jest we wskaźnikach.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
posiadam internet 24 Mbity , oglądam filmy w 4k na youtubie bez lagów , a na xstation status mojego łącza jest przeciętny lub niski. Korzystam dopiero niecały miesiąc, a to już drugi taki dzień, Wole nie handlować z takim połączeniem. Też tak macie ?
spróbuj się zalogować z innej przeglądarki albo pobierz sobie wersję desktop, ja korzystam właściwie od początku i nie miałem problemu z połączeniem
-
- Bywalec
podobno jest też wolumen skumulowany, wiecie może jak się go włącza?
jest we wskaźnikach vol, przestawiasz w ustaweniach na skumulowany