XM Group
Re: XM (XEMarkets, Trading Point)
gdzie znajde info na temat waszej Premi 30 $? czy jest to kwota do grania na realnym rachunku? moge prosic o jakies linki , czy bez wplacenia depozytu mozna wyplacac?
"IT'S NOT WHAT YOU TRADE, IT'S HOW YOU TRADE IT! " - TheRumpledOne
Witam Wszystkich,
XM właśnie zmieniło cały swój pakiet promocji i uruchomiło nowy i ekscytujący Program Lojalnościowy. Nowe promocje są jeszcze bardziej hojne niż kiedykolwiek wcześniej i różnią się w zależności od danego kraju, co oznacza, że zapewniamy każdemu dokładnie to, czego potrzebuje.
Wejście do programu lojalnościowego jest automatycznie dostępne dla wszystkich klientów posiadających Konta Rzeczywiste, zarówno nowych, jak i istniejących. Nie ma żadnych formularzy do wypełniania, ani niczego w tym rodzaju i nie musisz robić nic, by dołączyć - jest to automatyczne.
Wszystko opiera się na tzw. XMP (Punktach XM). Koncepcja jest prosta: zdobywasz XMP przy każdej zrealizowanej transakcji. Jaką liczbę XMP zdobywasz zależy od Twojego statusu lojalnościowego. Jeśli aktywnie dokonujesz transakcji na swoim koncie, Twój status lojalnościowy zostaje podniesiony, co pozwala Ci na zdobywanie XMP w jeszcze szybszym tempie.
Możesz wymienić swoje XMP na premie transakcyjne lub na nagrody w gotówce, kiedy tylko chcesz i jak często chcesz.
Nie ma ograniczeń co do tego ile XMP możesz zdobyć lub jak często możesz je wymieniać. To najbardziej hojna z naszych dotychczasowych ofert.
Więcej informacji na temat wszystkich naszych promocji można znaleźć na stronie XM pod adresem: http://www.xm.com/pl/promotions
Jeśli chcesz porozmawiać o szczegółach, wystarczy odpowiedzieć na ten post, abyśmy skontaktowali się z Tobą tak szybko jak to możliwe.
Serdecznie Pozdrawiam,
Magdalena Fraczek
Business Development Manager
http://www.xm.com/pl/
XM właśnie zmieniło cały swój pakiet promocji i uruchomiło nowy i ekscytujący Program Lojalnościowy. Nowe promocje są jeszcze bardziej hojne niż kiedykolwiek wcześniej i różnią się w zależności od danego kraju, co oznacza, że zapewniamy każdemu dokładnie to, czego potrzebuje.
Wejście do programu lojalnościowego jest automatycznie dostępne dla wszystkich klientów posiadających Konta Rzeczywiste, zarówno nowych, jak i istniejących. Nie ma żadnych formularzy do wypełniania, ani niczego w tym rodzaju i nie musisz robić nic, by dołączyć - jest to automatyczne.
Wszystko opiera się na tzw. XMP (Punktach XM). Koncepcja jest prosta: zdobywasz XMP przy każdej zrealizowanej transakcji. Jaką liczbę XMP zdobywasz zależy od Twojego statusu lojalnościowego. Jeśli aktywnie dokonujesz transakcji na swoim koncie, Twój status lojalnościowy zostaje podniesiony, co pozwala Ci na zdobywanie XMP w jeszcze szybszym tempie.
Możesz wymienić swoje XMP na premie transakcyjne lub na nagrody w gotówce, kiedy tylko chcesz i jak często chcesz.
Nie ma ograniczeń co do tego ile XMP możesz zdobyć lub jak często możesz je wymieniać. To najbardziej hojna z naszych dotychczasowych ofert.
Więcej informacji na temat wszystkich naszych promocji można znaleźć na stronie XM pod adresem: http://www.xm.com/pl/promotions
Jeśli chcesz porozmawiać o szczegółach, wystarczy odpowiedzieć na ten post, abyśmy skontaktowali się z Tobą tak szybko jak to możliwe.
Serdecznie Pozdrawiam,
Magdalena Fraczek
Business Development Manager
http://www.xm.com/pl/
XM - Excellent Execution
- kaktus3000
- Gaduła
Trzeba przyznać, że bardzo ciekawa oraz czytelna jest nowa propozycja premii. Zaskoczyło mnie, że już tak dużo $ do wpłacenia na konto premii się nabiło 

A czy ta premia się sumuje z poprzednią premią ?
Mam już premie i nie chciałbym jej stracić gdy dodam nową.
Ciekawe czy można dodawać te premie i kumulować.
- kaktus3000
- Gaduła
U mnie się dodała do posiadanych premii.lolek pisze:A czy ta premia się sumuje z poprzednią premią ?
Mam premie za wpłatę i zastanawiam się czy mogę dodawać kolejne premie XMP i je kumulować.
Czy do momentu wypłaty te premie się będą zbierać.
Muszę być pewny bo inaczej straciłbym większą premię którą mam obecnie.
Dodatkowo mam jeszcze konto z gratisowym 100 euro i tam też mi się uzbierała premia XMP która jest mniejsza od 100 euro i jakby mi mieli zabrać 100 euro bonusu a dodać 30 to by mi się nie opłacało.
Muszę być pewny bo inaczej straciłbym większą premię którą mam obecnie.
Dodatkowo mam jeszcze konto z gratisowym 100 euro i tam też mi się uzbierała premia XMP która jest mniejsza od 100 euro i jakby mi mieli zabrać 100 euro bonusu a dodać 30 to by mi się nie opłacało.
- kaktus3000
- Gaduła
Wydaje mi się, że premie się skumulują. Niestety konto z własna wpłatą po sporych zyskach zlikwidowałem, więc nie mogę sprawdzić. Podpytaj przedstawiciela XMlolek pisze:Mam premie za wpłatę i zastanawiam się czy mogę dodawać kolejne premie XMP i je kumulować.
W przypadku premii 100 euro bez własnej wpłaty, na moim koncie zamieniłem euro na 130$ na 100% premie się sumują. Mam obecnie 196,67$ premii a nie wpłacałem ani grosza własnych środkówlolek pisze: ...Muszę być pewny bo inaczej straciłbym większą premię którą mam obecnie.

Pochwalcie się, czy udało się komuś uruchomić darmowe SWAPy w XM. Czy rozpatrzyli pozytywnie podanie o taką funkcjonalność konta?
mam pytanie do przedstawiciela xm czy na koncie bez depozytu jest dozwolone hedging oraz skalpowanie ? Co rozumiecie przez skalping?
"IT'S NOT WHAT YOU TRADE, IT'S HOW YOU TRADE IT! " - TheRumpledOne
Witammac pisze:mam pytanie do przedstawiciela xm czy na koncie bez depozytu jest dozwolone hedging oraz skalpowanie ? Co rozumiecie przez skalping?
Nie jestem pracownikiem XM,tylko IB.Polecam otwarcie rachunku przez link z naszej strony,co miesiąc Zwroty.
Jest dozwolony hedging,a także skalpowanie ręczne lub przez EA,co do tego to nie mają żadnych limitów.
Pozdrawiam serdecznie
Manager Artur Nowak
Mi odebrali konto razem z 150 euro które zarobiłem.
Przez telefon uzyskałem informacje że to z powodu tego że moje pozycje były otwarte krócej niż minute i otrzymałem informacje że skalpowanie na kontach z darmowym bonusem jest zabronione a na tych w których dokonujemy wpłaty podobno nie.
http://www.xm.com/pl/legal-documents
Pod tym linkiem są regulaminy i jak ktoś zna dobrze angielski to może niech sprawdzi czy można skalpować i się wypowie.
Moim zdaniem na kontach z darmowym bonusem bez wymaganego depozytu skalpowanie jest zabronione i skutkuje odebraniem konta.
EDIT:
Jeszcze chciałbym dodać że pod tym linkiem:
http://forex-nawigator.biz/forum/xm-xem ... ml#p605331
Poprzedni opiekun konta informuje że skalpowanie jest dozwolone.
Przez telefon uzyskałem informacje że to z powodu tego że moje pozycje były otwarte krócej niż minute i otrzymałem informacje że skalpowanie na kontach z darmowym bonusem jest zabronione a na tych w których dokonujemy wpłaty podobno nie.
http://www.xm.com/pl/legal-documents
Pod tym linkiem są regulaminy i jak ktoś zna dobrze angielski to może niech sprawdzi czy można skalpować i się wypowie.
Moim zdaniem na kontach z darmowym bonusem bez wymaganego depozytu skalpowanie jest zabronione i skutkuje odebraniem konta.
EDIT:
Jeszcze chciałbym dodać że pod tym linkiem:
http://forex-nawigator.biz/forum/xm-xem ... ml#p605331
Poprzedni opiekun konta informuje że skalpowanie jest dozwolone.