Cyb pisze:cytrynek pisze:
Uwielbiam dyskuje w stylu jak nie kijem go to pałką. Nie zarzuciłem Panu Kurszewskiemu braku profesjonalizmu. Wyraźnie napisałem w odniesieniu do braku kontaktu ze strony XE, że gdyby Pan Kurszewski był na urlopie to nie świadczy to dobrze o XE a nie o Panu Kurszewskim. Czytaj proszę ze zrozumieniem. Dalszą część Twojej wypowiedzi pomija bo jest po prostu nietrafona. Zalecam zimne napoje
Czyli twierdzisz że skoro broker nie odpisał w 15 min to nagle oznacza to brak profesjonalizmu tak ?
Nie. Twierdzę, że więcej niż 24h braku kontaktu to za dużo.
Cyb pisze:Nawet gdyby odpisywał 2 dni, to nie ma to wpływu na profesjonalizm danej instytucji. Być może akurat otrzymali milion innych maili, lub też mieli inne, ważniejsze zadania. Nigdzie nie spotkałem się z zapisem że odpowiedź należy otrzymać w ciągu xxx minut.
Cyb, proszę Cię

Napisz, że żartowałeś

Milion e-maili?

Wazniejsze zadania? Co jest wazniejsze niż klient, który daje zarabiać? Może małe case study. Wyobraź sobie, że dostajesz poslizg (tak wiem, XE to MM a nie ECN) albo w inny sposób znika Ci depo nie wiem, 100 000 USD. Zalożę się, że telefon urywałby się non stop u tego Brokera

Jesli za cos się zabieram to mam zapierdalać. Jesli nie mogę bo sytuacja losowa może się przytrafic każdemu to piszę ogólnodostępnymi kanałami, np na Forum: "Chłopaki (i Panie oczywiście, też tredują), serwer Nam szlag trafił. Walczymy aby usunąć problem. Damy znać" albo: "Panie Kowalski zarejestrowalismy Pana zgłoszenie. Z przyczyn niezaleznych od Nas odpowiemy w terminie 3 dni". I koniec i kropka. Chociaż i tak wiemy, że telefony by się nadal urywały
Cyb pisze:To trochę tak, jakbyś jeździł do Ikei w środku tygodnia, o godzinie 8 rano i mówił : Wow, tu nigdy nie ma kolejek. Nagle wizyta w niedzielę o godzinie 13stej i co ? Wszystkie kasy jadą na full a mimo to kolejki. Nagle firma przestała być profesjonalna ? Nie, po prostu zwiększyło się obłożenie pracy...
Jeżdzę do Ikei w śrdku tygodnia

Zamieszczane przeze mnie analizy i opinie są wyłącznie moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią żadnych rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.