Wuza Daytrading, 10k $ Real, podsumowanie str. 79

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Wuza
Pasjonat
Pasjonat

Re: Wuza Daytrading, 10k $ Real.

Nieprzeczytany post autor: Wuza »

Above pisze:
Wuza pisze: Gdzieś może pojawiła się opcja stażu w Deutche Banku, ale to wiązałoby się z wyjazdem do Niemiec i narazie to tylko bardzo mało sprecyzowana szansa :)
Swoje zarobiłeś...jesteś w stanie się utrzymać w czasie stażu (z resztą tam zdaje się są płatne). I możesz też inwestować w trakcie. Ja bym jechał na staż do DeutcheBank :)

Jakkolwiek wybierzesz, powodzenia! :)

Jeżeli taka opcja by wypaliła to pieniądze nie mają znaczenia )
Wiedza jest warta więcej niż te kilkaset złotych/euro za płatny staż ~
Ale to w tej chwili tylko luźny temat rzucony towarzysko przy okazji pobytu w okolicy Frankfurtu tydzień temu, zobaczymy czy jest szansa żeby coś z tego wypaliło.

@Kimkolwiek
Konto będzie podpięte i na FF i na Myfxbook pewnie ~
Tym razem pewnie jednak pewnie bez pokazywania dokładnych sum w zł ~

Awatar użytkownika
Trader1
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Trader1 »

Adrianoforex zdaje sie, ze obiecales zalozyc dziennik ze swoimi zagraniami live .... 23 lata stazu na forex zobowiazuja do dyscypliny - takze slownej... zapraszamy ... pokaz co potrafisz...
Podlacz moze myfxbook.. co by nie bylo podejrzen ... "wczoraj zamknalem pol pozycji up....., --teraz mam sell" .... tak kazdy potrafi..... Trzymam kciuki... !!!!!

Wuza sorry za offtop... Gratuluje !!!!

Awatar użytkownika
Kimkolwiek
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Kimkolwiek »

Trader1 pisze:Adrianoforex zdaje sie, ze obiecales zalozyc dziennik ze swoimi zagraniami live .... 23 lata stazu na forex zobowiazuja do dyscypliny - takze slownej... zapraszamy ... pokaz co potrafisz...
Podlacz moze myfxbook.. co by nie bylo podejrzen ... "wczoraj zamknalem pol pozycji up....., --teraz mam sell" .... tak kazdy potrafi..... Trzymam kciuki... !!!!!
Zostaw goscia, niektorzy lubia sobie polechatc ego w jakis sposob. Tu na forum jest pelno takich osobnikow
Moja droga do wielkiego chajcu: http://www.forexfactory.com/kimkolwiek#27
Cos dla relaksu: https://www.youtube.com/watch?v=ACVUPrlDeTI
Nie sprzedaje sygnalow, nie robie szkolen.

WARNING:
DO NOT TRY THIS AT HOME!

szajas
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: szajas »

Witam,
może mi pomożecie... Wskaźnik zainstalowany do MT4/experts/indicators
i nie działa... nie idzie go dodać do wykresu... o co chodzi?

Wuza
Pasjonat
Pasjonat

szajas pisze:Witam,
może mi pomożecie... Wskaźnik zainstalowany do MT4/experts/indicators
i nie działa... nie idzie go dodać do wykresu... o co chodzi?
To chyba kiepskie miejsce na takie pytania, jeżeli chcesz to napisz PW, ale podaj więcej szczegółów bo po takim opisie nikt raczej nie będzie w stanie Ci pomóc.
Co to za wskaźnik ?
Czy masz wszystkie jego składniki itp ?
Masz specjalny temat do takich pytań ~
http://forex-nawigator.biz/forum/wszyst ... t9866.html
Ewentualnie dział programowania.

@Kimkolwiek nie rób śmietniku ;)
Nie mam za złe nikomu komentarzy z poprzednich tygodni bo w dużej części wszyscy mieli rację, jesteś świadomy swoich błędów.
To, że często są one mocno atakujące i pisane przez osoby które potem w innym temacie widzę jak pytają czy konto real będzie już dla nich dobre i co to jest prowizja to inna sprawa :)

FxTag
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: FxTag »

Witam. Odnoszę wrażenie, że w Twoim journalu Wuza piszą nowozarejestrowani ludzie. Chciałbym Cię zapytać o jedną rzecz. Czy rekomendacja Szajcara wpłynęła w jakikolwiek sposób na Twoje decyzje? Czy pomogła Ci ?

Wuza
Pasjonat
Pasjonat

FxTag pisze:Witam. Odnoszę wrażenie, że w Twoim journalu Wuza piszą nowozarejestrowani ludzie. Chciałbym Cię zapytać o jedną rzecz. Czy rekomendacja Szajcara wpłynęła w jakikolwiek sposób na Twoje decyzje? Czy pomogła Ci ?
Nie sugeruje się analizami innych po zajęciu pozycji, przed i owszem ale jeżeli podejmę decyzje to jest tylko jedna osoba której ufam na tyle żeby zmienić swój plan za jej namową ale nie jest to nikt z navigatora.

Pisze ten kto ma coś do powiedzenia ) A, że konto jest real i pojawiają się kwoty rzędu kilkudziesięciu tyś zł zsyku/straty to naturalne że i emocji budzą sporo czasami.

Awatar użytkownika
rayzeel
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: rayzeel »

mrk, ZielonaMgielka, dzięki za komentarze. Sory Wuza za wcześniejszy OT. Nic tylko pogratulować wyniku i oby tak dalej :) Pozdrawiam.

caroliscool
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: caroliscool »

Wuza Czym się kierowałeś z tym shortem na kablu? Bo bardzo ciekawi mnie to wejście. Sam pozostaje z dala od rynku bo żaden sygnał dla mnie nie powstał.
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: Ink. »

S na kablu jak najbardziej uzasadnione, podwójny szczyt, przebicie LT, opór na W1, w każdym bądź razie każdy znajdzie coś dla siebie ;)

ODPOWIEDZ