Tak wiem, że po fakcie łatwo pisać jednak przy tym ja nauczyłem się na takich sytuacjach ucinać straty bardzo szybko co pozwala działać dalej a nie być zablokowanym na kilka sposobów. I tyleuciekinier pisze:Above zgadzam się w 100 % z Tobą, ale sam pewnie wiesz że łatwo po fakcie takie wnioski wyciagać. Teraz "mleko już rozlane" ważne aby Wuza nie zamykał tych strat dopóki nie będzie przesłanek do braku odbicia, choć na Fx nigdy nic nie jest na 100 % pewne. Teraz ma już 32 tyś w plecy, i zamknąć to i odrabiać trochę trudno, a dopóki nie zamknie minus jest czysto teoretyczny. Jedno jest pewne powinna to być lekcja na przyszłość , oby darmowa lekcjia.

Lolek, system ma dobry...nawet te szerokie SL też - to był element jego skutecznego systemu. Problem w tym, że to już przekroczyło 200 pips "dawno" i jawi się to pułapką psychiczną a nie systemem. Gdyby sys - ok, 200 pips strata, trudno. Już dawno odrobiłby. To mi wygląda na motyw przesuwania co raz niżej SL-a. Ale wierzę, że ta lekcja (jeśli nie odbije) będzie pierwszą i ostatnią taką - czego mu życzę.