Wuza Daytrading, 10k $ Real, podsumowanie str. 79

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
Kimkolwiek
Pasjonat
Pasjonat

Re: Wuza Daytrading, 10k $ Real.

Nieprzeczytany post autor: Kimkolwiek »

Mighty Baz pisze:
Above pisze:
woqpow pisze:Wuza, mógłbyś opisać swój aktualny pogląd na kabla?
Ja napiszę po to również, żeby Wuza potwierdził czy rozumuję podobnie jak on.
juz po raz drugi piszesz o wejsciach, o których dowiadujemy sie pozniej od Wuza ( :shock: , jak to mozliwe? 8) )a, nie wiem czy to multikonto, czy szemrany marketing brokera?
Baz myslisz ze Admiral zarejestrowal Above & Beyond w 2006 roku zeby w 2013 przeprowadzic zmasowany szemrany marketing? :mrgreen: come on dawg :lol:
Moja droga do wielkiego chajcu: http://www.forexfactory.com/kimkolwiek#27
Cos dla relaksu: https://www.youtube.com/watch?v=ACVUPrlDeTI
Nie sprzedaje sygnalow, nie robie szkolen.

WARNING:
DO NOT TRY THIS AT HOME!

Awatar użytkownika
gutek04
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: gutek04 »

Wuza, gratuluję wyniku, można wiedzieć na jaką strefe czasową ustawiasz Pivoty? Bo inny broker = inne poziomy... Dzieki, pozdrawiam!

Awatar użytkownika
elcin2
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: elcin2 »

no i masz 300 lotow mistrzu, co teraz? zamykasz dziennik i kasa do walizki?
troche szkoda bo fajnie sie patrzy ;d

woqpow
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: woqpow »

Wuza, pochwal się co Ty takiego na tym kablu widzisz że od samego dołu ciągniesz Ski.

Ajs
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: Ajs »

woqpow pisze:Wuza, pochwal się co Ty takiego na tym kablu widzisz że od samego dołu ciągniesz Ski.
Moim zdaniem, pierwsze wejścia na kablu to nietrafione wejścia pod dane (wczoraj znowu, te dane..) później już piramida, i walka, żeby wyjść z jak najmniejszą stratą. Upraszczając, widzę trzy opcje,
1. Dziś złe dane GBP - będzie jakiś spadek, ale po ostatnich danych, czuje że te też będą dobre.
2. Odbicie od 1.540~ i spadek.
3. Przebicie oporu 1.54 i dalszy up, będzie trzeba pogodzić się z przegraną.

Wuza, mam gdzieś rację?;)

Wuza
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Wuza »

gutek04 pisze:Wuza, gratuluję wyniku, można wiedzieć na jaką strefe czasową ustawiasz Pivoty? Bo inny broker = inne poziomy... Dzieki, pozdrawiam!
Koniec dnia - 23 CET ~ czyli według czasu Londyńskiego.

Awatar użytkownika
meylo
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: meylo »

Ajs pisze:
woqpow pisze:Wuza, pochwal się co Ty takiego na tym kablu widzisz że od samego dołu ciągniesz Ski.
Moim zdaniem, pierwsze wejścia na kablu to nietrafione wejścia pod dane (wczoraj znowu, te dane..) później już piramida, i walka, żeby wyjść z jak najmniejszą stratą. Upraszczając, widzę trzy opcje,
1. Dziś złe dane GBP - będzie jakiś spadek, ale po ostatnich danych, czuje że te też będą dobre.
2. Odbicie od 1.540~ i spadek.
3. Przebicie oporu 1.54 i dalszy up, będzie trzeba pogodzić się z przegraną.

Wuza, mam gdzieś rację?;)

Na Forex każdy ma czasem rację...
In uptrending markets, buy weakness as it returns to strength.
In downtrending markets, sell strength as it returns to weakness.
https://www.myfxbook.com/members/meylo/meylo/11290261
https://www.forexfactory.com/meylo#acct.33-tab.overview-explorer.252829

Wuza
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Wuza »

Kabel out ) Nie ma sensu liczyć się z technicznym podejściem po tym jak od 2 tyg każde kolejne dane są lepsze od prognoz i to znacznie..

Stan konta 73 465 $ ~

Aktualnie otwarte pozycje -

Usd/Jpn Long, średnia cena 98,4

Aud/Usd Short 0,8986

Z Kablem ogólnie wiąże mnie ciężka relacja :) nie wierzę w przesądy itp. ale to jest para która chyba nigdy w przeciągu ostatnich 3ch lat nie dała mi zarobić, zawsze zyski realizowałem zbyt szybko a straty przykrywały wszystko. Kabel to takie trochę złoto dla zuchwałych w moim przypadku chyba..

Veni

Nieprzeczytany post autor: Veni »

Wuza pisze:
Z Kablem ogólnie wiąże mnie ciężka relacja :) nie wierzę w przesądy itp. ale to jest para która chyba nigdy w przeciągu ostatnich 3ch lat nie dała mi zarobić, zawsze zyski realizowałem zbyt szybko a straty przykrywały wszystko. Kabel to takie trochę złoto dla zuchwałych w moim przypadku chyba..

Zgadzam się z tobą, sam nie gram na kablu, zbyt często wysadza mnie z rynku przez kurs który rośnie w minute jak zaczarowany ;]

woqpow
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: woqpow »

Wuza pisze:Kabel out ) Nie ma sensu liczyć się z technicznym podejściem po tym jak od 2 tyg każde kolejne dane są lepsze od prognoz i to znacznie..

Ja licze na to że te dobre dane dla GB wyprztykały się i kabel wkoncu trochę spadnie.
Dodatkowo jeśli jest to Twoja pięta to jak już wyszedłeś to szanse na spadek zwiększają się.

Zobaczymy

ODPOWIEDZ